Vectom Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 A jeste dotaz, co takhle dat srázek na Havířovských slavnostech :D co, co? sobota vecer 22:30 KABAT :D co co co? :ohttp://www.mkshavirov.cz/havirovske-slavno....html?Itemid=61 Kde tam budem parkovat........... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 A jeste dotaz, co takhle dat srázek na Havířovských slavnostech :D co, co? sobota vecer 22:30 KABAT :D co co co? :Dhttp://www.mkshavirov.cz/havirovske-slavno....html?Itemid=61 JJ,a mas tam nejakou znamost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 JJ,a mas tam nejakou znamost ? maximalne prdolu co cepuje pivo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ty jo,to tam bude tezke se dostat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ty jo,to tam bude tezke se dostat nevim ze by byl nekdy na slavnostech vyhlasen stop stav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 oni budou v hale na Slavce ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 oni budou v hale na Slavce ne ? oni budou venku pod sirakem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 A jeste dotaz, co takhle dat srázek na Havířovských slavnostech :) co, co? sobota vecer 22:30 KABAT co co co? B)http://www.mkshavirov.cz/havirovske-slavno....html?Itemid=61 To asi ale nebude moc na pokec ne.. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Cus,tak jak je,na tech slavnostech to stejne nemuzu,uvidime jak to bude noi vsak se domluvte s tim srazem.stejne budu mit auto az pristi tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Dobré odpoledne všem Tak pár novinek ,v pátek zavezu Jarušku k Indimu ať se zjistí co je s motorem :) .Udělá zakladní rozpoznání a pak se uvidí co bude dál .Asi objednám zase turbo od Andreho a pokud bude oprava motoru dražší jak 6-7 tisíc tak pojedu pro motor do Prahy k Jendovi a dovezu jiný než se trápit s opravou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Zdravím...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 (upraveno) Dobré odpoledne všem Tak pár novinek ,v pátek zavezu Jarušku k Indimu ať se zjistí co je s motorem :lool: .Udělá zakladní rozpoznání a pak se uvidí co bude dál .Asi objednám zase turbo od Andreho a pokud bude oprava motoru dražší jak 6-7 tisíc tak pojedu pro motor do Prahy k Jendovi a dovezu jiný než se trápit s opravou . Miro, Jarušce vinšuji brzké uzdravení Upraveno Září 7, 2011 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Dnes jsem se vytočil na úřadě jak cyp :lool: . Ty kurvy chcou zaplatit poplatek za popelnici pro Kubíka za srpen. Paní mi řekla máte smůlu, narodil se 31. srpna tak musíte zaplatit celý srpen. Nejde mi o ty peníze, je to pár korun, ale o ten princip. Hovada zkurvené :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 To je teda pecka ... proste kocourkov nase republika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Dnes jsem se vytočil na úřadě jak cyp :lool: . Ty kurvy chcou zaplatit poplatek za popelnici pro Kubíka za srpen. Paní mi řekla máte smůlu, narodil se 31. srpna tak musíte zaplatit celý srpen. Nejde mi o ty peníze, je to pár korun, ale o ten princip. Hovada zkurvené :( To mě nepřekvapuje, s popelnicema jsem si taky už užila svoje když jsem měla trvalé bydliště u našich ale bydlela v Praze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Caute partyjo. Tak nmy uz se v poradku vratili z dovolene. Bylo moc krasne a fakt jsme si to uzili. Bublina slapala naprosto bezchybne. Ted uz jsme v posteli a jdeme spat. Rano si musim vyzvednout Lilo od Mareny a vyrazit do prace. Fotky a data pozdeji. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Kube - Tak to je fajn,vitej zpet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobré ráno všem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Bre rano :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobré :lool: Woody: došel mejl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobre rano vsem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobré Woody: došel mejl? Jj, už máš SZ :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zdravím....... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobrý večer všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Caute. Tak jsem se dneska potkal z raztym u Hornbachu, Auto mel nafolovane polystyrenem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
talec Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Dobrý večer všem, plánuji v neděli objednávat vůně do auta California Scents USA, měl by někdo zájem? Objednal bych to najednou. Plechovka vyjde na 99Kč/ks Předání v Havířově :D Pište SZ, nejlépe do neděle dopoledne, abych to mohl dát nějak dokupy ;) Tady je přehled vůní: - CORONADO CHERRY - Višeň - GOLDEN STATE DELIGHT - Gumoví medvídci - SHASTA STRAWBERRY - Jahoda - PALM SPRINGS PINEAPPLE - Ananas - SANTA BARBARA BERRY - Lesní ovoce - CAPISTRANO COCONUT - Kokos - GARDENIA DEL MAR - Květinová zahrada - HAWAIIN GARDENS - Havajská zahrada - DESERT JASMINE - Pouštní jasmín - L.A. LAVENDER - Levandule - MOJAVE MANGO - Mango - MALIBU MELON - Meloun - NAPA GRAPE - Hroznové víno - NEWPORT NEW CAR - Nové auto - ORANGE SQUEEZE - Pomeranč - SMOKE AWAY - Anti tabák - FRESH LINEN - Čerstvé prádlo - MONTEREY VANILLA - Vanilka - LAGUNA BREEZE - Vůně moře - CITRUS SPLASH - Citrusové plody - LA JOLLA LEMON - Citrón - MANGO MELON - Mango a meloun - ARCTIC ICE - Arktický led - SQUASH BLOSSOM - Dýně - CINNAMON APPLE - Jablko - BALBOA BUBBLEGUM - Žvýkačka - CONCORD CRANBERRY - Brusinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Kájo zdarec :D zitra vezu Jarušku k Indimu ;) tak se ukáže co se podělalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zdarec všem Miro jak v tu sobotu? když tak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Miro,v kolik tam jedes ? Zdarec všem Miro jak v tu sobotu? když tak SZ Razty rikal ze v nedeli bude nebo by chtel betonovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Maro máš na autě závěsné :D ,že by jsi mě hodil do té Prahy ;) Maroši ještě nevím ráno mám zavolat ,Indi si tam asi Jarušku nechá .Bude měřit komprese jak na studeném motoru a na zahřátem . Petře tak to asi bude neděle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.