carlos Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 a na pivko :D i s obsluhou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 a na pivko :D i s obsluhou :D Carlos, ty bejku ta nás obsluhovala přeci v létě na čerťáku,gdy si to fotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Krásné dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Pěkné poledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Caute pratele. Tak uz jsem doma. A vypada to,ze by mohlo byt pekne. Jdu se venovat Rubi tak se opatrujte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Zdravím........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Hojte. Kubo,tak si uzij klidu domova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Caute,jedete nekdo jeste k tomu shopinu v nedeli? na 14hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Pěkné ránko........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Dobre rano,jsem v robote Vectom - Tak jak zitra?Jedes ja vyjizdim v 13:45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Dobre rano,jsem v robote Vectom - Tak jak zitra?Jedes ja vyjizdim v 13:45 No ještě uvidím bo zase změna v práci...jdu na noc...ale kdyby co tak dám vědet...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 VECTOM - Jo jak chces,ja pristi tyden jdu taky v nedeli na noc a le pujdu i pristi tyden,vsak kdyby si jel tak mi napis SZ hej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 dneska je krasne dneska by to slo :D copak delate bando? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 VECTOM - Jo jak chces,ja pristi tyden jdu taky v nedeli na noc a le pujdu i pristi tyden,vsak kdyby si jel tak mi napis SZ hej? Jo jasně ...ale dneska jdu na narozky tak nevím jak dopadnu,ale kdybych byl v poho tak ti zavolám....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Ze života: Manžel má dlouhodobé podezření, že je mu jeho žena nevěrná a tak se rozhodl vrátit se ze služební cesty dřív, aby ji přistihl in flagranti... Na nádraží si stopnul taxíka a již v průběhu cesty domů se domluvil taxikářem, aby šel s ním do bytu, jako svědek. Při příchodu do bytu našel podvedený manžel svou ženu v ložnici s milencem. Celý nepříčetný strhnul peřinu milence a namířil na něj svoji legálně drženou zbraň s tím, že milence zastřelí. Vystrašená manželka na svého manžela křičí, aby od svého rozhodnutí ustoupil a svoji prosbu provází: "... miláčku prosím, nezabíjej ho pamatuješ si ten sponzorský dar ... naše BMW, tak to je od něho, stejně tak všechny dovolené, nový byt a zaplacené lístky na hokej to všechno platil on ..." Zmatený manžel se otočil k taxikáři, který celou dobu přihlížel té dramatické situaci, a ptá se jej: "Co mám teda dělat?" Taxikář ani na chvilku nezaváhal a odpovídá: "....já bych ho zase přikryl, ať se Vám nenachladí...." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 VECTOM - Ok budu cekat Janek 250 - Jsem v robote a pak jedu k babce Janek250 - Prijedes k shopinu zitra ve 14hod? Jirka Zubek - Tak to je drsne kamo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 meli jsme to v planu, ale ma se stavit bracha. Nevidel jsem ho uz pekne dlouho a zatim neznam cas ani plan navstevy. Pokud to pujde, tak se stavime... ale nic neslibuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Jasne pane,vsak uvidis a jak ne tak pristi nedeli tam nas bude vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Dozvěděl jsem se, že EU nabízí jedinečnou možnost adoptovat Řeka za 500 Euro měsíčně. Bude prý za mne dělat všechno, na co nemám čas: - spát do 11.00 dopoledne - chodit párkrát denně na kávu - držet několikahodinovou polední siestu - večer sedět dlouho v restauraci. Přemýšlím, že nabídky využiji a budu mít po starostech! Můžu pak makat od rána až do večera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 (upraveno) Kapros: Zas to neprehanej :D Miro,nazdar,uz doma ? Upraveno Říjen 1, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Dneska takový malý pokec u Maroše s kontrolou.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Tak jsem konečně doma ;) ,a to co jste napsali za těch deset dní jsem už přelouskal :o a až na ty narozky jsem o moc nepřišel Jo Maroši Jarča šlape jako za mlada až na to že musím nechat předělat tu řídící jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Čus Miro tak jak bylo a co ůlovky pochlub se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Něco dám zítra, nechal jsem foťák v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 (upraveno) Zdravím tě z lovu........ Upraveno Říjen 1, 2011 uživatelem Vectom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 caute Bando. Tak my za chvili vyrazime na navstevu k brachovi do Havru. Jinak venku je fakt krasne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Pěkné ranko........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 krásné ránko Kubo nejedete s Jankem k tomu šopinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Petre uvidime jak to budeme stihat. Jak psal Janek. Dlouho jsme se nevideli a je treba se trochu venovat rodine. Treba to vyjde,ale nic neslibujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.