Vectom Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Čus lidičky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Hojte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Dobré odpoledne všem B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Caute bando. Tak uz jsem vzhuru. Orhivam si polivku a pak budu nakladat a v noci hura do Lipska. Dneska mam patek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Nazdárek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Příjemné odpoledne všem ;) a pracujícím hlavně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Konečně doma ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 A ja jsem si v noci vyvrtnul kotnik tak ted tady trpim jak zelva....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 A ja jsem si v noci vyvrtnul kotnik tak ted tady trpim jak zelva....... Co jsi chlastal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 A ja jsem si v noci vyvrtnul kotnik tak ted tady trpim jak zelva....... Ty jo,cos robil chlope. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Nic. Oteviral jsem ve vychrici naves tak jsem se s tema vratama proletel mezi zelezne zabrany!!!!!! Jednu pulku jsem otevrel v pohode a pri druhe me to vzalo sebou....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Kube velmi nepříjemné :o ,chce to nabrat nějaké kilo :P :smich:Ale jinak dávej na sebe pozor údajně to už začalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli nám octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s "dunivým zvukem", rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení a RS nárazník, auto bylo ukradeno v českém těšíně dnes v noci, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! Sad Sad Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15 měla polosporty z G IV černočervené,na lemu pravého předního blatníku odprysknutý lak cca 1,5x4cm(zastříknuto,ale je to vidět),na palubce budík tlaku turba,na boku př RS nárazníku slitý lak RZ:1T8 5775 VIN: TMBKS21U718459691 tel majitele: 732656632 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Neznalku jsem si rikal,ze tech mojik 105kg letelo nejak lehce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak to zase není tak málo :D ,to by ale znamenalo že ten fukec stál zato Ahoj Petře pokud se ukáže tak dám vědět,a je dost že se stavíš B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Nic. Oteviral jsem ve vychrici naves tak jsem se s tema vratama proletel mezi zelezne zabrany!!!!!! Jednu pulku jsem otevrel v pohode a pri druhe me to vzalo sebou....... a bude nemocenska nebo to mas zavazane a trpis ? Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli nám octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s "dunivým zvukem", rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení a RS nárazník, auto bylo ukradeno v českém těšíně dnes v noci, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! Sad Sad Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15 měla polosporty z G IV černočervené,na lemu pravého předního blatníku odprysknutý lak cca 1,5x4cm(zastříknuto,ale je to vidět),na palubce budík tlaku turba,na boku př RS nárazníku slitý lak RZ:1T8 5775 VIN: TMBKS21U718459691 tel majitele: 732656632 Ono uz tobude nekde v Poslku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Marosu nebude nemocenska........ Vzit nemocenskou tak je ze me zebrak.... Dneska mi kolega doveze obinadlo takze zavazu a trpim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Ser na obinadlo a vem si anestetikum :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Custe. Za me 26.12 je taky fajny termin ;) AHOJ BANDO V TOMTO TERMÍNU JSEM ZROVNA U MAMKY NA SVÁTEČNÍ VEČEŘI :( TAK ŽE JÁ BYCH RADĚJI TIHO 17-TÉHO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Rostik,jak jsi dopadl s avcou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 MAROŠ ČISTÁ PRÁCE POLECHTÁŠ PEDÁL A AVIA STOJÍ NA FLEKU, JENOM SEM TROCHU KLEL U NASAZOVÁNÍ TÉ HORNÍ PRUŽINY Ser na obinadlo a vem si anestetikum :D MIRO V KOMBINACI S GRIOTKOU VÝBORNÝ LEKTVAR :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Rosťo tak co nového v rachotě ,v pondělí jdu k doktorce a v úterý se budu asi hlásit. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 ČUS MARODE :D UŽ JE MI PO TOBĚ SMUTNO.......JINAK V PRÁCI NOVÉHO NIC ,JENOM ČOGI UŽ SE TOTÁLNĚ ZBLÁZNIL Z TĚCH MELOUNŮ CO MÁ NA KONTĚ :lool: A ZASE MRDLO PRAVÉ ZADNÍ KOLO NA AVII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak mě už mrdá z toho že jsem pořád sám doma :o ,ani spát mě nebaví :P Ale pokud můžu tak stále na netu hledám i když jsem to odložil na příští rok :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Woody tak tuhle meducinu bych si hnedle dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 MAROŠ ČISTÁ PRÁCE POLECHTÁŠ PEDÁL A AVIA STOJÍ NA FLEKU, JENOM SEM TROCHU KLEL U NASAZOVÁNÍ TÉ HORNÍ PRUŽINY Tak to jsi lepsi nez ja,v sobotu se tomu moc brzdit nechtelo .Rucka brzdi dobre ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 JO RUČKA BRZDÍ DOBŘE , ALE SE MI ZDÁ ŽE SE STRAŠNĚ POMALU VRACÍ , JAKO KDYBY BYL PŘIDŘENÝ TEN VZDUCHOVÝ VÁLEC CO HÝBE S TĚMI TÁHLY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Bre rano pri patku. Tak noha se trochu lepsi ale jeste to neni ono... Jinak ted nakladam Bratislavu. Vubec se mi neche pri patku jet timhle smerem.... To zas bude zatrest..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Bre ráno, dneska by to šlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.