maros Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Bade a co ten v tom pasiku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 No asi nechápal ,já bych to asi nerozchodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 no nadšenej nebyl co ti mám povídat :) mysle že do mě někdo v letěl, nedokázal pochopit, že když za ním 2 minuty stojím, že jsem se rozjel :( ale naprosto v pohodě, nechal jsem hop navrhnout kompenzaci, tu jsem akceptoval a do 5 minut jsme byli oba fuč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 BADE ŽE TY BUDEŠ PŘEPRACOVANÝ :) MOŽNÁ DOBŘE ŽE TAM TEN PAŠIK STÁL ,MOHLO TO DOPADNOUT HŮŘ KDYBY JSI VJEL DO KŘIŽOVATKY A NĚKDO TĚ NABRAL Z BOKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Marosu flakam se od rana do zitra do rana. V poledne mi prisla prace. Cekal jsem zase Marsej ale jedu se flakat do Praglu. Nakladam v 7:30h a v poledne vykladka v Praze. A odjezd z Prahy az v pondeli v 21h. Tak uz jsem volal sestrence abych nemusel cumakovat v aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 njn stalo se, naštěstí jen oděrky a maličké takže ještě že tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 BadySu ted uz se mi to jednou stalo. Nastesti predemnou nikdo nestal ale zas jsme se rozjel na cervenou. V zornem uhlu blikla sipka do prava a ja to vzal jako signal rovne. A silene jsem se divil proc na me ten autobus z prava blikal a troubil..... Fakt hnus!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 njn stalo se, naštěstí jen oděrky a maličké takže ještě že tak ;) NO NEDÁVNO JSME JELI Z MIRKEM DO ROBOTY A KECÁME A KECÁME A MÁLEM JSEM PROJEL ROVNĚ RONDLÍK V ŠENOVĚ :lool: DOCELA DOBRÝ ADRENALIN PO RÁNU :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 heh,ja mysle ze jsets spite jak jedete do prace :lool: a vy kecate :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Bre ranko. Posnidany a jdem na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Dobre poledne z Ruzyne ;) Cesta byla v pohode a v klidu. Ted si delam parecky a cekam az me slozi. Pak mam padla a jedu zlobit k sestrence. Nechce se mi sedet do pondelniho vecera v aute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Mas recht,proc sedet sam,kdyz muzes byt v teple panelaku. Auto nechavas na firme ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Tahac jsem nechal na DHL. Nemuzu jet pres pul prahy. To by byla velka drzost. je to tam hlidane a v oficialne jsem tam i ja :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Zduř....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 A ja uz se delsi chvili flakam u sestrenky na gauci :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Lepsi nez na prycne v Merglu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Jo jo a jeste me tady nakrmi,napoji a muzu cucet na bednu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 a hlavne se vykoupes zadara :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Se koupu zadara po každé šichtě :P :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Ty to mas vychytane a poradne se vyhrejes ,coz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Moc času neni :) jsem rád že jsem z tama pryč :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Hej Marosu ty to nejak znas :D Jo ma to vic vyhod. ted vecer uz v Cargo Zone nikdo nenia zitra tam tez nikdo nebude. Az v pondeli. Takze bych i na zachod musel dehat pres ctyrproudovku. A to moc fajne neni :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 (upraveno) tak to by nebylo nebezpecne a jeste v takove kose. Jinak,nekdy se take vyhreju ale vetsinou setrim vodu. :P Upraveno Prosinec 3, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 No ja se pokud muzu koupu na prekladistich. Tam mame sprchy gratis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 dobre ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Zdravíčko...já jsem si včera při cestě na odpolední taky trošku "zarobil"...v Prostřední Suché u kulturáku mi naměřili 72km/h ...po odečtení ochlky 3km/h = 69km/h a bloček se složenkou na 1000,-...prej je třeba spomalit..tak bacha na ně ;) Tak něco pro odlehčení Počítač je maskovaná žena: 1. Většina uživatelů nerozumí jejich vnitřní logice. 2. Sebemenší chyba zůstane v paměti a v nejméně vhodném okamžiku se v budoucnu připomene. 3. Zpráva "Chybný příkaz nebo název souboru" se nápadně podobá větě: "Když ty nevíš proč, tak já ti to teda vysvětlovat nebudu". 4. Normální jazyk, kterým komunikují mezi sebou, je pro kohokoliv jiného naprosto nesrozumitelný. 5. Jakmile se s nimi seznámíte důvěrněji, zjistíte, že polovina vašich účtů je za jejich doplňky. 6a. Pokud chcete nějaký získat, stojí vás to většinou spousty peněz. 6b. Vaše výdaje na získání většinou úzce souvisí s kvalitou a stářím. 7. Po určité době vždy zjistíte, že váš model je zastaralý a všude kolem vidíte spousty mnohem lepších a výkonějších. 8a. Postupně čas strávený s ním roste a roste a roste ... 8b. Někdy jim dokonce plně propadnete. 8c. Výraz "počítačový šílenec" se velice podobá slovu "sukničkář". 9. Pokud nejste opatrní při "výměně informací", velice snadno můžete chytit nějaký virus. 10. Velice často se stává, že i když odcházíte a vše je v nejlepším pořádku, poté, co se vrátíte, je situace úplně opačná. 11. Málokdy jste úplně spokojeni s modelem jež zrovna máte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Zdravim,pokud budete chtit tak dorazte ve 14:00 k shopoinu nova cast! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Caute Bando. Tak ja jsem se pred pul hodkou probudil :lool: Jinak fajne jsem se vyspal ;) A co vy tropite? Jiriku tak to teda stesti,ze ti to stahli pod 70km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.