Mark98 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Bade, už na to seru.....do práce až po svátcích. Mimochodem....jak jsi věděl, co právě dělám?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Susedi ví o všem woe :D Ha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Caute. Tak ja uz jen poklidim v kabine a tak za hodku bych mohl razit smer k domovu. Snad bude cesta porad v klidu jako kdyz jsem ji jel dopoledne tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Kuwa jsem vytočeny jak cip, právě mi přišla pokuta z finančaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Woody za co proboha ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Že jsem nenahlasil do 31.1.2011 změnu majitele nemovitost, ale až v srpnu. Hlavně jak jsem tam byl v březnu, tak mi říkala, že je na to čas do konce roku a vloni mi dokonce říkali, že to není třeba měnit majitele, že to udělají automaticky u převodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Že jsem nenahlasil do 31.1.2011 změnu majitele nemovitost, ale až v srpnu. Hlavně jak jsem tam byl v březnu, tak mi říkala, že je na to čas do konce roku a vloni mi dokonce říkali, že to není třeba měnit majitele, že to udělají automaticky u převodu Jo uředníci ti umí poradit :o ,hajzlové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 lasegame :) Ted mne napadlo,jak dopadlo to video cos tam tocila ? Že jsem nenahlasil do 31.1.2011 změnu majitele nemovitost, ale až v srpnu. Hlavně jak jsem tam byl v březnu, tak mi říkala, že je na to čas do konce roku a vloni mi dokonce říkali, že to není třeba měnit majitele, že to udělají automaticky u převodu Vis jak to je,zakony se meni jak na bezicim pase ale siml urendi je fakt pakarna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Vis jak to je,zakony se meni jak na bezicim pase ale siml urendi je fakt pakarna. Ale víš jak jeden ti řekne že nemusí, druhý že musíš a třetí ti hned dá pokutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Pěkny večer...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Maro dnes jsi nepracoval :o ?A nebo jsi skončil dříve :lool: ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 No pracovali jak das pane mistr :lool: ale z prace jsem odjel uz caa 15.45 . Ale víš jak jeden ti řekne že nemusí, druhý že musíš a třetí ti hned dá pokutu To je ono. Kazdy si to vyklada jinak a dela se dulezity. jak na tom dela 20 lidi tak je to spatne a dopadne to tak jak u tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Ale víš jak jeden ti řekne že nemusí, druhý že musíš a třetí ti hned dá pokutu No a ti tri si pak rozdeli mezi sebou tu pokutu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Caute. Tak ja dorazil o pulnoci domu. Dneska jsem vyzvedl jeste jeziska pro Rubi a nechteneho pro me. Prisel mi nedoplatek za povine ruceni z roku 2009 na auto ktere uz neexistuje. K nasrani. Nastesti to muzu zaplatit az v lednu. A taky jedna prijemna vec. Ode dneska mam havarijni pojistku na Lilo. Vsechny risky,spoluucast 5% max 5tis. Za 3305kc. Super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 A jeste jedna uzasna zprava zaroven darecek pro me :( k tomu berle a bez vychazek!!! Kontrolu mam 13.1.2012. Jsem na mrtvici!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Kube, taky se dívám že se daří. Ty kuwy chcou mít resty vyřešené do konce roku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Jo Jo Woody. Nastesti to ale budu platit az v lednu. Ted spis premyslim co budu delat ty tri tydny. Teda doktor rikal,ze to je minimalni doba. Moje stesti je,ze se mi to nepohlo ti kosti za tech 14dni co jsem s tim chodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 A jeste jedna uzasna zprava zaroven darecek pro me :( k tomu berle a bez vychazek!!! Kontrolu mam 13.1.2012. Jsem na mrtvici!!! Kubo,ty mas nemocenskou ? jsi rikal ze uz je to lepsi a nakonec zlomene ? Jo Jo Woody. Nastesti to ale budu platit az v lednu. Ted spis premyslim co budu delat ty tri tydny. Teda doktor rikal,ze to je minimalni doba. Moje stesti je,ze se mi to nepohlo ti kosti za tech 14dni co jsem s tim chodil. nemas v Merglu automat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Marosi mam. Doktor se se mnou ani nebavil. Lepsi to bylo ale porad jsem to nemohl plne zatizit a obcas to dost bolelo. Sice uz opadl otok ale je tam zlomenina nartni kustky. Uplne te krajni. A automat mam ale jen v Merglu :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Jo Jo Woody. Nastesti to ale budu platit az v lednu. Napodobně ale i tak mě to štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 JO to kazdopadne. Zvlast kdyz vim,ze ted pujdu s vyplatou radidne dolu... Tak to stve jeste vic. No nejak se to zvladnout musi!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Nazdar lidi, chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo nesháněl a neinstaloval na svoji jedničkovou Octavii zpětné zrcátka z nového modelu, ty větší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Cau Nohicu. Nevim o tom,ze by to nekdo z HaveXu delal. Ale jestli je shanis tak je nabizi Jenda T4 a myslim,ze na to abys je dal na svoje auto nic predelavat nemusis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Cau Nohicu. Nevim o tom,ze by to nekdo z HaveXu delal. Ale jestli je shanis tak je nabizi Jenda T4 a myslim,ze na to abys je dal na svoje auto nic predelavat nemusis ;) Hm, super, zkusím mu napsat. Já bych je právě asi měnil - ty moje stejně nějak vržou a jsou takové celé uvolněné... :/ Hlavně jsou hodně komfortní! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Pěkny večer..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Krásný předvánoční večer všem ;) Maro dnes jsi měl volno ?A nebo jste o5 zdrhli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Dneska nas pustili uz po 12,tak mame hodneho sefa :P Rostik uz ma auto v cajku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Tak mi jsme to taky zapíchli dřív ,bylo půl druhé.Ale Razty už zvažuje :o jak doma vydrží ty tři dny volna :lool: :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 To bude pro neho peklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.