RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 LIDI JÁ SEM SI TEĎ NAPRÁSKAL PUPEK K PRASKNUTÍ......BRAMSOROVÉ PLACIČKY S OHNIVÝM MASEM......NĚCO ÚŽASNÉHO ;) PETINKO TEĎ BY TO CHTĚLO JEDEN KRÁSNĚ OROSENÝ ŠKOPEK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 kua... tady je narváno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 pridas se k nam zitra? Rád bych,ale je to narychlo škoda že jsem to nevěděl dřív,jdeme už jinam .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 LIDI JÁ SEM SI TEĎ NAPRÁSKAL PUPEK K PRASKNUTÍ......BRAMSOROVÉ PLACIČKY S OHNIVÝM MASEM......NĚCO ÚŽASNÉHO ;) PETINKO TEĎ BY TO CHTĚLO JEDEN KRÁSNĚ OROSENÝ ŠKOPEK :) :-) at chutná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 :-) at chutná TO JE FOFR ;) DĚKUJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Rosti,at ti neni blbe zitra ,kdyz ti to tak rychle toci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Rosti,at ti neni blbe zitra ,kdyz ti to tak rychle toci :) MARO....DNESKA TO JE JENOM NA CHUŤ,ZÍTRA TO BUDE NA ŽÍZEŇ A JA JA JA JAJ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 (upraveno) Čauky, tak jak se máte v předveče srazu Havířovského expresu ,Já pokud dorazím tak později máme totiž oslavu s rybářskou bandou a ta je plánována už od Května a tam musim :) .dotaz :Janku jak jsou daleko samolepky. Mirku daleko, tiskarna s tím více méně problém mít nebude, ale potřebuje vysoké rozlišení, což pro mě znamená pustit se do všeho od začátku a udělat tři velikosti. Abych pravdu řekl, tak nějak nestíhám a grafiky mi tu leží už 14dní :( Napiš Ježíškovi a pod stromečkem možná jednu nálepku najdeš B) NO ASI AŽ NÁS VYHODÍ :) :) Otevíračka je do pôlnoci. Ale myslím si, že buď nás vyhodí hned ze startu, nebo kvuli nám nechají otevřené až do rána... uvidíme,jaká bude slina... Ahoj,tuž něco bych si dal asi pivko . Zatím si to tak pročítám o čem tady dikutujete ;) Zdravím Pitrissi, připíšu Tě Petince na seznam ať o dalších akcích víš hned jak budou ofiko naplánované. Kdyby jsi chtěl vlastní místo štamgasta, není problém, dobrých lidí se vejde vždycky dost. Pisni mi SZ a já Ti najdu židli s Tvým jménem :D Jinak všechno duležité najdeš na Nástľnce (na 1.stránce v 1.příspevku tohoto tématu) Upraveno Říjen 23, 2009 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 MARO....DNESKA TO JE JENOM NA CHUŤ,ZÍTRA TO BUDE NA ŽÍZEŇ A JA JA JA JAJ ;) http://www.youtube.com/watch?v=gEPLGLTLLtA...feature=related 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=gEPLGLTLLtA...feature=related MAO TO JE PŘESNĚ ONOOOO ;) :) :) Upraveno Říjen 23, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak zítra asi dorazím sám bez polovičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 (upraveno) Ty vaše odkazy na youtube.com mě vždycky pěkně namíchnou!!! Ani ne tak vy, jako tahle firemní sít. Youtube.com si banned!!! Grrrrrrrrrrr, takže vím, vždycky prd a ne čemu se celá hospoda směje... ;) Tak zítra asi dorazím sám bez polovičky. Tak to je škoda, těšil jsem se že poznáme i Tvoji polovičku :) RAZTY jak to vypada guestlist? kolik sobu je na zitrek prihlášených? Upraveno Říjen 23, 2009 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 RAZTY jak to vypada questlist? kolik sobu je na zitrek prihlášených? JANKO NĚJAK SEM TO PŘESTAL POČÍTAT, ALE TO UŽ JE ASI JEDNO ;) SI MYSLÍM ŽE KDO DORAZÍ, TAK NEBUDE LITOVAT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 RAZTY jak to vypada questlist? kolik sobu je na zitrek prihlášených? JANKO NĚJAK SEM TO PŘESTAL POČÍTAT, ALE TO UŽ JE ASI JEDNO ;) SI MYSLÍM ŽE KDO DORAZÍ, TAK NEBUDE LITOVAT :) Aby nám ta hospoda nebyla nakonec malá :) Nic bando,letím zase pracovat ať se dostanu nějak rozumně domu. Čaute zítra. P.S.: Poslední apel, bez aut bohušu bez aut!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Neevím jak vy ale ja mizím si dát opravdové pivo a k tomu pravý vepřový řízek přeji všem krasný večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak zítra asi dorazím sám bez polovičky. TAK TO ZASE BUDEŠ ZÍTRA VYPADAT :) KDYŽ NEBUDEŠ MÍT DOZOR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 TAK TO ZASE BUDEŠ ZÍTRA VYPADAT :) KDYŽ NEBUDEŠ MÍT DOZOR ;) Nebudu mít dozor, ale klíčky od auta takže kofola to jistí !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 P.S.: Poslední apel, bez aut bohušu bez aut!!!! divne, ja tehle vete rozumim, ale koukam ze blondak ji asi moc nepochopil ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 divne, ja tehle vete rozumim, ale koukam ze blondak ji asi moc nepochopil ;) :) Docela ji rozumim, ale jít večer z Havru do té naší ďury pěšky se mi zrovna moc nechce !!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Docela ji rozumim, ale jít večer z Havru do té naší ďury pěšky se mi zrovna moc nechce !!!! ;) do ktere dury? neco k piti panove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 do ktere dury? Rychvald 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Pěkná ďura ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Takze zadne zeny tam nebudou?? Jen Petinka a Verush??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Takze zadne zeny tam nebudou?? Jen Petinka a Verush??? Ještě Raztyho lepší polovička,Tvoje nejlepší polovička a určitě ještě spousta dalších půlek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Ještě Raztyho lepší polovička,Tvoje nejlepší polovička a určitě ještě spousta dalších půlek :) No jeje,pulek tam bude :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Krásné dobré ránko lidičky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 No jeje,pulek tam bude B) ;) VÍTE KOLIK JE TŘI PRDELE CHLASTU ??? NO PŘECE ŠEST PŮLEK :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 zdarec : ) .... včera jsem se trošku předpřipravil na dnešek ,ale ... spiš jsem se tím ještě víc zničil :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Tak jedna fotecka z dnesniho rana aneb "PARKUJI JAKO HOVADO": Takhle ten frajer blokoval vyjezd celou noc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 JERO NEBOJ TO ROZPIJEŠ :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.