princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 to je jen stříkané sprejem, nebo folie ? Ne neni spej ani folie primo striknuta kulicka s plastem cerna obarvene sklo tak jak je origo bile tak to je cerne Marto,muzu mit vic ale jen zatim na sedan no :( Xeny nejsou problem, mrkni na skoda home prodava je klucina za 5500 kc. Diky Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ne neni spej ani folie primo striknuta kulicka s plastem cerna obarvene sklo tak jak je origo bile tak to je cerne Marto,muzu mit vic ale jen zatim na sedan no :( Diky Deko jako ze je pri lisovani pouzit jiny druh (odstin) plastu pri vstrikovani do 2Komponentni formy? To je totiz docela draha varianta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jako ze je pri lisovani pouzit jiny druh (odstin) plastu pri vstrikovani do 2Komponentni formy? To je totiz docela draha varianta... Presne tak draha ano ale cena svtel 2tis takze neni problem,takze homologace a dalsi veci tam jsou takze policiie ti nemuze rict nic neni tam folie ani sprej proste priplatkova omezana vyroba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ne neni spej ani folie primo striknuta kulicka s plastem cerna obarvene sklo tak jak je origo bile tak to je cerne Marto,muzu mit vic ale jen zatim na sedan no :( dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Presne tak draha ano ale cena svtel 2tis takze neni problem,takze homologace a dalsi veci tam jsou takze policiie ti nemuze rict nic neni tam folie ani sprej proste priplatkova omezana vyroba Vim o co jde... delam v plastykarine + strojarine.... vstrikovaci formy... dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ? u jetych to nejde.... jde to touto technologii jen pri vyrobe novych... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ovosh: když kouknu na fotky jetých světel, tak to asi opravdu touto metodou nedělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ? Ok vysvetleni Fabrika ma svetla ruzna Mlada Boleslav Visteon a dalsi,kdyz mas prasklou zarovku nebo vryp,odreninu na skle tak jde cele svetlo do skrepu,ten pan tyto svetla odkoupi nebo si je vezme hodne (ma kontakty) potom ma nekoho kdo mu ve Visteonu vstrikne misto bile kulicky cernou,vezme ty stare svetla rozbije je pouzije vnitrky a nove skla ktere mu doda pan X tak je prilepi a je to..... Takze limitovana edice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ? U jetych možná mění jen sklo ;) Edit: Byl jsi rychlejší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Svetla mam na aute nebo uz hodne lidi tady s fora co jsem jim to sehnal neni problem se na ne kouknout Ten plast je ze starych svetel ten vnitrek a sklo to cerveno cerne je nove slepis se staryma a mas hotovej kus ale potrebujes hodne starych svetel a pak nove skla nebo plexy co ti doda pan X s visteonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 njn tak to pak leda tak, tak to s tím má teda pěkného sraní ! combi mít nemůže, ty nedělá visteon NJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 njn tak to pak leda tak, tak to s tím má teda pěkného sraní ! combi mít nemůže, ty nedělá visteon NJ Jo srani s tim ma ale vysledek stoji zato,moc lidi to nema a jeste origo Mas pravdu kombik nema bo Visteon nema ale ma jine zdroje a hned jak bude combi tak dam vedet,cena stejna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Svetla mam na aute nebo uz hodne lidi tady s fora co jsem jim to sehnal neni problem se na ne kouknout Ten plast je ze starych svetel ten vnitrek a sklo to cerveno cerne je nove slepis se staryma a mas hotovej kus ale potrebujes hodne starych svetel a pak nove skla nebo plexy co ti doda pan X s visteonu jj... vim jak to chodi... delame pro Visteon NJ. Tak ze kvalita je urcite lepsi nez spray nebo folie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jj... vim jak to chodi... delame pro Visteon NJ. Tak ze kvalita je urcite lepsi nez spray nebo folie. Presne tak pane,hlavne delsi zivotnost nez sprej a pak folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Presne tak pane,hlavne delsi zivotnost nez sprej a pak folie Presne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Presne... Kurna dnes je veci a ruznych blbosti na ty auta ale ten kdo chce byt vyjmecny tak si to dela sam doma jako zrovna ten pan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Kurna dnes je veci a ruznych blbosti na ty auta ale ten kdo chce byt vyjmecny tak si to dela sam doma jako zrovna ten pan Je mi to jasne... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Je mi to jasne... :-) tak jo ja zitra volno co vy jdete do roboty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jo... ja poficim na rani... takze 5:30 vstavacka a v 6:00 makacka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jo... ja poficim na rani... takze 5:30 vstavacka a v 6:00 makacka :-) No pekne to teda mas praci nekde blizko ja vstavam v 5:40 a v 5:00 vyjizdim smer NOSOVICE :D ty delas v tom VISTEONU asi ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 No daleko moc ne, ale jak se to vezme... No pekne to teda mas praci nekde blizko ja vstavam v 5:40 a v 5:00 vyjizdim smer NOSOVICE :D ty delas v tom VISTEONU asi ze? Ve Visteonu ne, ale delame pro ne formy a vylisky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 No daleko moc ne, ale jak se to vezme... Ve Visteonu ne, ale delame pro ne formy a vylisky.... Aha no pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Aha no pekne Mejte se lidi... valim spat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jo dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 A ja jdu zitra na kontorlolu tak snad uz me uschopni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Bry den, Kube tak jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Cau bando No muzu uz jit do prace ale jeste budu chodit o berlich. Chtel mi dat jeste rehabku ale rekl jsem mu jestli je to nutne a ze bych uz potreboval jit do prace. Pry je ta noha v poradku ale nemam ji jeste pretezovat.. Takze postupne ale do prace muzu. Na lyze se ted uz nedostanu. Rikal ze tak jeste 2 mesice nez muzu sportovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Tak sedět v TIRu zvládneš jen neskákej z kabiny dolů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 JJ to zvladnu Slava za automat Dispecer me pobavil, zapomel kterou nohu mam chromou a kdyz mu volam ze do prace muzu ale ze budu mit jeste berle tak mi rika: tak to budes potrebovat nekoho kdo ti bude slapat na plyn Hi Hi Hi. Trouba jeden :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Zdravím........ ceny v polsku... http://www.ceskybenz...az_auto&id=6589 http://www.ceskybenz...kraj/Natural-95 Na navigaci se mrkni : http://www.4allmobil...forum.php?f=100 Ja ma Sygic s mapami Teleatlas (Navteq je s_hit) Jo dík za info....... Cau bando No muzu uz jit do prace ale jeste budu chodit o berlich. Chtel mi dat jeste rehabku ale rekl jsem mu jestli je to nutne a ze bych uz potreboval jit do prace. Pry je ta noha v poradku ale nemam ji jeste pretezovat.. Takze postupne ale do prace muzu. Na lyze se ted uz nedostanu. Rikal ze tak jeste 2 mesice nez muzu sportovat.... Kube žádné 2 měsíce....kup si litr tvrdého ...vypij to a nic nebudeš cítit........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Romane uzasna rada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.