Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

to je jen stříkané sprejem, nebo folie ?

Ne neni spej ani folie primo striknuta kulicka s plastem cerna obarvene sklo tak jak je origo bile tak to je cerne Marto,muzu mit vic ale jen zatim na sedan no :(

Xeny nejsou problem, mrkni na skoda home prodava je klucina za 5500 kc.

Diky Deko :palec:

Odkaz ke komentáři

Ne neni spej ani folie primo striknuta kulicka s plastem cerna obarvene sklo tak jak je origo bile tak to je cerne Marto,muzu mit vic ale jen zatim na sedan no :(

Diky Deko :palec:

jako ze je pri lisovani pouzit jiny druh (odstin) plastu pri vstrikovani do 2Komponentni formy? To je totiz docela draha varianta...

Odkaz ke komentáři

jako ze je pri lisovani pouzit jiny druh (odstin) plastu pri vstrikovani do 2Komponentni formy? To je totiz docela draha varianta...

Presne tak :palec: draha ano ale cena svtel 2tis takze neni problem,takze homologace a dalsi veci tam jsou takze policiie ti nemuze rict nic neni tam folie ani sprej proste priplatkova omezana vyroba :palec:

Odkaz ke komentáři

dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ?

Odkaz ke komentáři

Presne tak :palec: draha ano ale cena svtel 2tis takze neni problem,takze homologace a dalsi veci tam jsou takze policiie ti nemuze rict nic neni tam folie ani sprej proste priplatkova omezana vyroba :palec:

Vim o co jde... delam v plastykarine + strojarine.... vstrikovaci formy...

dobře, pochopím to u nových světel, to jde, ale jak to udělá u těchto jetých světel mě vysvětli ? to je nějaká pičovina snad ne ?

u jetych to nejde.... jde to touto technologii jen pri vyrobe novych...

Odkaz ke komentáři

Ok vysvetleni :palec:

Fabrika ma svetla ruzna Mlada Boleslav Visteon a dalsi,kdyz mas prasklou zarovku nebo vryp,odreninu na skle tak jde cele svetlo do skrepu,ten pan tyto svetla odkoupi nebo si je vezme :lol: hodne (ma kontakty) potom ma nekoho kdo mu ve Visteonu vstrikne misto bile kulicky cernou,vezme ty stare svetla rozbije je pouzije vnitrky a nove skla ktere mu doda pan X tak je prilepi a je to.....

Takze limitovana edice :lol::palec:

Odkaz ke komentáři

Svetla mam na aute nebo uz hodne lidi tady s fora co jsem jim to sehnal neni problem se na ne kouknout :palec: Ten plast je ze starych svetel ten vnitrek a sklo to cerveno cerne je nove slepis se staryma a mas hotovej kus ale potrebujes hodne starych svetel a pak nove skla nebo plexy co ti doda pan X s visteonu :palec:

Odkaz ke komentáři

njn tak to pak leda tak, tak to s tím má teda pěkného sraní !

combi mít nemůže, ty nedělá visteon NJ

Jo srani s tim ma ale vysledek stoji zato,moc lidi to nema a jeste origo

Mas pravdu kombik nema bo Visteon nema ale ma jine zdroje a hned jak bude combi tak dam vedet,cena stejna :palec:

Odkaz ke komentáři

Svetla mam na aute nebo uz hodne lidi tady s fora co jsem jim to sehnal neni problem se na ne kouknout :palec: Ten plast je ze starych svetel ten vnitrek a sklo to cerveno cerne je nove slepis se staryma a mas hotovej kus ale potrebujes hodne starych svetel a pak nove skla nebo plexy co ti doda pan X s visteonu :palec:

jj... vim jak to chodi... delame pro Visteon NJ. Tak ze kvalita je urcite lepsi nez spray nebo folie.

Odkaz ke komentáři

Cau bando

No muzu uz jit do prace ale jeste budu chodit o berlich. Chtel mi dat jeste rehabku ale rekl jsem mu jestli je to nutne a ze bych uz potreboval jit do prace. Pry je ta noha v poradku ale nemam ji jeste pretezovat.. Takze postupne ale do prace muzu. :palec: Na lyze se ted uz nedostanu. Rikal ze tak jeste 2 mesice nez muzu sportovat....

Odkaz ke komentáři

Zdravím........cool.gif

ceny v polsku...

http://www.ceskybenz...az_auto&id=6589

http://www.ceskybenz...kraj/Natural-95

Na navigaci se mrkni :

http://www.4allmobil...forum.php?f=100

Ja ma Sygic s mapami Teleatlas (Navteq je s_hit)

Jo dík za info.......palec.gif

Cau bando

No muzu uz jit do prace ale jeste budu chodit o berlich. Chtel mi dat jeste rehabku ale rekl jsem mu jestli je to nutne a ze bych uz potreboval jit do prace. Pry je ta noha v poradku ale nemam ji jeste pretezovat.. Takze postupne ale do prace muzu. :palec: Na lyze se ted uz nedostanu. Rikal ze tak jeste 2 mesice nez muzu sportovat....

Kube žádné 2 měsíce....kup si litr tvrdého ...vypij to a nic nebudeš cítit........lol.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...