RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Ve stredu jedu omrknout trojkovou VeRunu JERO TY VOE NEBLBNI TO ŽERE I TRÁVU KOLEM CESTY SPOTŘEBA....POD 11 L SE NEDOSTANEŠ.....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 7.4 SEKUNDY :) KUP SI RADĚJI TU SVOJÍ VYSNĚNOU OCTAVII 1.8 T RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Tak tady něco hodím, dnes jsem na tu "automatickou pračku" otestoval nasadit dvířka. :) RADIM TO VYPADÁ PARÁDNĚ A BUDEŠ KE KAŽDÉMU PRANÍ PŘIDÁVAT CALGON :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 JERO TY VOE NEBLBNI TO ŽERE I TRÁVU KOLEM CESTY SPOTŘEBA....POD 11 L SE NEDOSTANEŠ.....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 7.4 SEKUNDY :) KUP SI RADĚJI TU SVOJÍ VYSNĚNOU OCTAVII 1.8 T RS :) na tu nemam :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 JERO TY VOE NEBLBNI TO ŽERE I TRÁVU KOLEM CESTY SPOTŘEBA....POD 11 L SE NEDOSTANEŠ.....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 7.4 SEKUNDY :) KUP SI RADĚJI TU SVOJÍ VYSNĚNOU OCTAVII 1.8 T RS :) na tu nemam :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 RADIM TO VYPADÁ PARÁDNĚ :) A BUDEŠ KE KAŽDÉMU PRANÍ PŘIDÁVAT CALGON :) To je vibrační pračka tam není třeba !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Tak jsem dneska rozebral motorek na patych dverich, cely ho vyčistil a musím říct,že mě konstruktéři ze škodovky tentokráte potěšili. Kufr má zvlášť ovladani motorku a zvlast ovladani zamku. Takže stačilo odpojit konektor a zámkem už nejde odemknout cele auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 na tu nemam :DD NO JÁ TAKY NE, ALE JÁ SI POČKÁM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 kdo si počká,ten se dočká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 kdo si počká,ten se dočká :) TAK TAK KARLÍKU :) MOJE ŘEČ JERO PŘECE BY SI NEVYMĚNIL SVŮJ STŘÍBRNÝ KOČÁR ZA LÉTAJÍCÍ KRABIČKU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 NO JÁ TAKY NE, ALE JÁ SI POČKÁM :) Jsem hrozne nedockavej Stribrny kocar bych si nechal :)) potrebuju vymenit pickupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 dáme nějaký ftípek ?? Baví se dvě přítelkyně. Dívala jsi se již někdy manželovi do tváře při sexu? Ano. A jak sa tvářil ??? Stál ve dveřích a čuměl jak kokot... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Ahoj bando...štve mě,že jsem se nemohl dostavit...snad příště :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Tak jsem dneska rozebral motorek na patych dverich, cely ho vyčistil a musím říct,že mě konstruktéři ze škodovky tentokráte potěšili. Kufr má zvlášť ovladani motorku a zvlast ovladani zamku. Takže stačilo odpojit konektor a zámkem už nejde odemknout cele auto ŠIKULA :) NO VIDÍŠ JANKU JAK TO ČLOVĚKU PO TOM CHLASTU PÁLÍ A MOJE ŽENA TO POŘÁD NEDOKÁŽE POCHOPIT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 ŠIKULA NO VIDÍŠ JANKU JAK TO ČLOVĚKU PO TOM CHLASTU PÁLÍ A MOJE ŽENA TO POŘÁD NEDOKÁŽE POCHOPIT :) Já myslím,že tvoje žena to chápe až až :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 dáme nějaký ftípek ?? Baví se dvě přítelkyně. Dívala jsi se již někdy manželovi do tváře při sexu? Ano. A jak sa tvářil ??? Stál ve dveřích a čuměl jak kokot... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Ahoj bando...štve mě,že jsem se nemohl dostavit...snad příště :) Určitě to nebyl poslední sraz, toho bych se nebál Kdo ho organizuje příště? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 dáme nějaký ftípek ?? Přijde indián za náčelníkem. "Mám pro tebe dvě zprávy, jednu dobrou a druhou špatnou." "První tu špatnou." "Do naší rezervace se přistěhovali cikáni." "A tu dobrou?" "Chutnají jako bizoni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Určitě to nebyl poslední sraz, toho bych se nebál :) Kdo ho organizuje příště? :) KOUKNI O PÁR STRÁNEK ZPĚT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 ŠIKULA NO VIDÍŠ JANKU JAK TO ČLOVĚKU PO TOM CHLASTU PÁLÍ A MOJE ŽENA TO POŘÁD NEDOKÁŽE POCHOPIT :) Janek měl absťák po té co mi včera asi 38 krát otevřel a zavřel kufr !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Janek měl absťák po té co mi včera asi 38 krát otevřel a zavřel kufr !! :) Jo to byla sranda, tolik radosti jen z kufru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem. Rychle zavřou a bezradně na sebe koukají. Pak otec konečně promluví: "Seřezat ho asi nemá smysl, co?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 -Zuzko, Zuzko, máš opačně gaťky. -Cože, cože? Kytičkami dopředu? -Ne, posraným ven! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 SLEČNO ŠLA BYSTE KE MĚ DOMŮ ? PERFEKTNĚ LÍŽU A JSEM DISKRÉTNÍ...... JO TAK SI VYLIŽ PRDEL A NIKOMU TO NEŘÍKEJ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Mafia si najala noveho uctovnika, ktory bol hluchonemy. Po case zmizlo z uctu 500 000,- USD. Sef mafie si teda zavolal uctovnika a tlmocnika, ktory viedol nasledovny rozhovor : Sef mafie: Kde su peniaze? Tlmocnik: Kde su peniaze? Uctovnik: Neviem, nemam ich. Tlmocmik: Nevie, nema ich. Sef mafie: Okamzite povedz kde mas tie peniaze lebo Ta zastrelim. Tlmocnik: Okamzite povedz kde mas tie peniaze lebo Ta zastreli. Uctovnik: Neviem, nemam ich. Tlmocnik: Nevie, nema ich. Sef mafie vyberie pistol a namieri na uctovnika : Povedz kde mas tie peniaze, lebo Ta teraz zastrelim. Tlmocnik: Povedz kde mas tie peniaze lebo Ta teraz zastreli. Uctovnik: Su zakopane v mojej zahrade pod jablonou. Tlmocnik: Nevie, nema ich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Jede řidič nočním městem a najednou ho zastaví policajti. A ten jeden chce všechny doklady. Řidič mu je podá, policajt si je prohlédne a ptá se: "Vaše jméno?" Řidič se nakloní z okýnka a povídá: "A ten co umí číst u vás už nedělá?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Vyjde sestřička z ordinace do čekárny a volá: Pán Šoustal, pán Šoustal. Nikdo v čekarně se neozývá. Najednou vyleze ze záchodu nějakej chlápek a sestřička na něj: Vy jste Šoustal? -Ne, ja jsem sral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Děda jde o půlnoci na hajzlík. Vrátí se a říká babce: "Babko my opravdu máme na hajzlu duchy! Když jsem přišel samo se rozsvítilo a když jsem odcházel samo se zhaslo." Babka se otočí, skoro dostane infarkt a říká dědkovi: "Dědku, ty debile,ty jsi se zase vysral do ledničky!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí, kolik je hodin. Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda jen, že nikdy neplakal. Chuck Norris je tak rychlý, že dokáže oběhnout Zemi a udeřit se do zad. Chuck Norris je první člověk, který porazil betonovou zeď v tenise. Když se říká: "nikdo není dokonalý," Chuck Norris to považuje za osobní urážku. Chuck Norris naučil šmirgl, jak být drsným. Chuck Norris spí v noci se světlem. Ne že by se Chuck Norris bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise. Chuck Norris nemyslí. On ví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 ...Chuck Norris naučil šmirgl, jak být drsným... Todle mě pobavilo nejvíc :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Přijde cikán ke kase v Penny Marketu a spustí: „Daj mi pivo, pičo!” Uzardělá prodavačka se dožaduje slušného chování: „A co takhle kouzelné slovíčko?” Cikán zadrmolí: „Abrakadabra - pivo, pičo!” 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.