Lancelot Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Lancelot : Kdepak kdyz mam pustenou muziku na plne pecky a prijde nejaka basova pasaz, a celkem dost to ovlivnuje kvalitu, ty basy uz ke konci jak je baterka vylagrovana jsou o 100% horsi nez na zacatku.... Jo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Tak jak je pri patku chlapaci a damy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 No Woody to nestihá všechno přečíst ,že Wooďáku. ;) Ale stíhám, hlídám jen kdy budete mít další akci, abych se taky stavil :D . Tak mě jen napadlo, v Bohumíně chodíme do Ria na bowling, to by byla akcička co? Si jen tak pohrát s koulema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 No a není tu zas ani noha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 A to ani nikdo neřekl: "TAK DOBROU" Třeba davají ordinaci v ružové zahradě. A nebo šli všichni na pivo, když si myslí, že je dneska pátek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 ja tu su. Na ruzovku nekoukam.Mam tam Segala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 ja tu su. Na ruzovku nekoukam.Mam tam Segala. NIKO 1,2,3,4,5? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Covece,nejak to moc nesleduju,ale nejaka novinka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Jinač uvazuju o tom srazu . Mam vplanu zamluvit na nektery domluveny den extrovku v Restauraci na pude v trinci ,kousek od autobusoveho stanoviste... Pak muzem pripadne pokracovat nekde jinde ;)) Ale stíhám, hlídám jen kdy budete mít další akci, abych se taky stavil :D . Tak mě jen napadlo, v Bohumíně chodíme do Ria na bowling, to by byla akcička co? Si jen tak pohrát s koulema Kuci pro oba, napady jsou to dobre, ale ani jeden z podniku neznam. Vejde se tam ta nase partia? Jak dlouho dopredu by se musela delat rezervace pro tak velkou skupinu? Vzali by jste si to doufam pod patronat?! Napiste nejake detaily a Vase navrhy, hodime to do ankety a nechame tu nasi bandu at rozhodne. Jeste stale ve vzduchu vysi Tropikana nebo Metylovice :D Děláme ty přechody na zimní provoz? Nebo už jste všichni přešli??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Jo JERO slyší Tě všichni, ale nikdo neposlouchá ;) Chvilema lituju toho,ze jsem si neudelal ridicak na autobus,kdyz jsem mel moznost,mohli jsme jezdit jak na "zajezd". Zase na druhou stranu, nescházime se kvuli chlastu, ale kvuli autum a lidem kolem nic, no ne?! Tj a na zadni okno bychom si dali ceduli POZOR školní výprava.) ... Pamatuju si jak jsem zacal chodit na forum,ze jsem ram byl hlavne kuvli autum,,fotkam atd ,ale ted uz je to jak rikas spise kvuli lidem ,pokecat ,zasmat se :D ..bylo paradne a priste bude zas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Kuci pro oba, napady jsou to dobre, ale ani jeden z podniku neznam. Vejde se tam ta nase partia? Jak dlouho dopredu by se musela delat rezervace pro tak velkou skupinu? Vzali by jste si to doufam pod patronat?! Napiste nejake detaily a Vase navrhy, hodime to do ankety a nechame tu nasi bandu at rozhodne. Jeste stale ve vzduchu vysi Tropikana nebo Metylovice :D Děláme ty přechody na zimní provoz? Nebo už jste všichni přešli??? Musim se jeste informovat jak je to tam s tim mistem,pro kolik lidi to je. S rezervaci by nemel byt problem ..dejme tomu tyden do predu ... Urcite bych to zaridil ,neni problem ,ale jeste uvazuju o jinych mistech : ) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Woody souhlasím pohrát si s koulema třeba v RIO CLUBU v Bohumíně by nemuselo být špatné resp. bowling kdekoliv jinde! http://www.rioclub.wz.cz/domu/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 taky jsem pro koule ! ... uz dlouho mam vplanu zajit a nejak se k tomu nemuzu dostat ... Jinac co ty motokary ? ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Jero nevím, ale ty motokáry se nějak nechytly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Prave no ... myslim,ze ten bowl bude lepsi zabava : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Zdravím všechny Ty motokáry byly pouze navrh na další sraz pokud se chytne neco jineho tak budiz neni to zavazne nic jen bych to spise potrebovat do pristiho tydne tak do pondelka vedet abych to mohl zarezervovat a domluvit se na podrobnostech. Papir jsem vsem rozdal s cislem a emailem takze ted zalezi jen a jen na vas ale bowling je super napad.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Ja bych sel do motokar, dat si pekne do tela.. Trochu zazavodit. Me zas nebavi sedet a cekat az prastim koule do kanalu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Ja bych sel do motokar, dat si pekne do tela.. Trochu zazavodit. Me zas nebavi sedet a cekat az prastim koule do kanalu ;) a neda si clovek vic do tela pri hrani bowlingu? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ja bych sel do motokar, dat si pekne do tela.. Trochu zazavodit. Me zas nebavi sedet a cekat az prastim koule do kanalu :D ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 :)kdyz hrajes bowling 3 hodiny tak pak necitis pul tela .) Kdyz to tebe nekde v rychlosti najede na draze, tak necitis tyden zada .)ja myslim ze to vyjde tak na stejno .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zdar partyjo :D máte na mysli takhle si zablbnout na bowlingu? Jsem pro http://www.youtube.com/watch?v=PgzkBQVRNGY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Kdybychom šli do bowlingu tak můžu doporučit http://cms.jan-maria.cz/www/cl-14280/7-bowling/ , sice cenofky jsou kapánek vyšší, ale je to dáno prostředím !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zdravim Vás chlapci.Jak slavíte svátek? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zdar partyjo :D máte na mysli takhle si zablbnout na bowlingu? Jsem pro http://www.youtube.com/watch?v=PgzkBQVRNGY Peto,uz se tesim az nam to predvedes ;) Jasou to ale machri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Dobré odpoledne ,včera jsem zjistil že budu muset o5 Jarunu zvednout na původní stav a nebo předělat výtlak z turba .Prodřela se hadice ,poloosa je při snížení hned vedle kolena. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zdravim Vás chlapci.Jak slavíte svátek? :D Ahoj : ) Zatim slavim v teple domova ... ,mel jsem slavit v novem aute ,ale nakonec z toho seslo . Snad to zitra bude jiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ahoj : ) Zatim slavim v teple domova ... ,mel jsem slavit v novem aute ,ale nakonec z toho seslo . Snad to zitra bude jiny Ahoj Jero.Do čeho jdeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ahoj : ) Zatim slavim v teple domova ... ,mel jsem slavit v novem aute ,ale nakonec z toho seslo . Snad to zitra bude jiny Tkaze jsi tam nakonec nejel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Dobré odpoledne ,včera jsem zjistil že budu muset o5 Jarunu zvednout na původní stav a nebo předělat výtlak z turba .Prodřela se hadice ,poloosa je při snížení hned vedle kolena. :D Sakra,tak to je problem. To se to rychle prodrelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ahoj Jero.Do čeho jdeš? Mel jsem dneska jet pro VR6tku do Liberce ,ale je to přecijen trosku dal tak jsem tam vyslal znameho co byl v hradci .Rikal ,ze vypada dobre z venci,ale na komplet sjetych 18'' a co se tyce interieru a podvozku nebyl moc nadsen . Tak jsem se na to vyprd,ikdyz me to kapanek mrzi . Si tak rikam,ze mam vazne smulu ,posledni dobou mi malokdy neco vyjde .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.