Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak dvě drahy by vyšly cca na 80kč na osobu, to dame,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Určitě těch 80kč není moc za možnost pokořit kamarády :smich: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 no no, zas tu nemuzu travit tolik casu :D (... ja vim... ja vim... :D) Woody objednej obe drahy, 80kc je v pohode cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Určitě těch 80kč není moc za možnost pokouřit kamarády :smich: :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Dobre ráno z Ruzyně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Neználek : tomu říkám výběr co vystihuje tvé potřeby :D :D :D a co rapid, doděláš to, nebo jsi to už vzdal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Dobré ráno všem :o Bade už se něco dělá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 -Když nepřijde hora k Mohamedovi, kokain asi nebyl kvalitní. -Pes, který štěká, je nedovařený. -"Vegetarián" je starý indiánský výraz pro "špatnýlovec". -Včera ve 3 v noci u mě zvonil soused. Normálně přišel ve 3 v noci a zazvonil! Sem se tak lekl, že mi málem vypadla vrtačka z ruky. -Jsem jako džin... zjevím se všude, kde se otevře láhev. -Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana. -Víte, kdy kuře naposled pípne? - V Tescu u pokladny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 (upraveno) 7. Sraz Ostravska a okolí Upraveno Březen 9, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 (upraveno) O5 nemohu jsem mimo ČR :o ještě že jsme to probrali ve Slezkém dvoře a ty to dáš na první polovinu června Upraveno Březen 9, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 já taky nemůžu, mám jiné přednosti, ale snad si ten čas udělám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 určitě se taky nezůčastním,protože v tom termínu jsem mimo a mimo jiné vždycky se o tom diskutovalo a teď se najednou objeví termín a a už si objednávejte chatky,absolutní diletanství 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Kájo stará garda už je mimo :o teť to přebírá mládí :P ,s náma už se moc nepočítá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Takže i když mi termin supr vyhovuje tak stejně nejedu. Bez stare gardy to neni SRAZ OSTAVSKA! :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 ja dorazim kdykoliv!Loni jsem nebyl a letos uz chci! pojedte taky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Jo synku my jezdime na srazy pravidelně a když nekdo napiše že nemuže, tak to určitě nejde jinač zařidit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Příjde mi to dost líto ,ne proto že mi nepasuje termín,ale hlavně proto že to takhle dopadlo .Už se nic nedomlouvá,a pak to tak vypadá .No nic asi si uděláme old srázek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Miro plně souhlasim, vyvěs termin a jedem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zdravím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zdravíčko přátelé :) Co se týče srazíku , měli by jste něco proti kdybych zorganizoval na přelomu dubna/května další Photomeet ? Samozřejmě,že by se předtím udělala anketka ohledně termínu at je nás comožná nejvíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Problem je ve velikosti akce a obsazeni. Sraz na 1 den je v poho s aknetou, ale vikend a at je ubytovani. Kazdy ma vzdy reci, ale zaridit neco...... sorac, ze jsem to tak napsal, ale je to pravda. Prectete si, co jste napsali jeste jednou Celkem me mrzi tento pristup, ale asi hlavni problem u nekterych bude, ze to delam ja. Hlavni je, at dojede kdo chce a co nejvice lidi. Pokud me nekdo vystrida a prijede vice lidi, nemam problem a rad se stahnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zdar Deko .. Nikam se nestahuj :) (mimochodem RSo vypada skvěle!:) . Tenhle sraz by byl na jeden den ,bez noclehu ,, pokud bych sehnal něco i s noclehem klidne udělám i víkendovku s grilem : ) Mám co dohánět :) Jo a doufam,že na bowl dorazí i Raztěj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Deko to jsi špatně pochopil,to o tom není že dělá ten nebo onen ale jde o termín.Měl jsi prve hodit pár možností. Jero na bowl Raztěj dojede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 (upraveno) Takže i když mi termin supr vyhovuje tak stejně nejedu. Bez stare gardy to neni SRAZ OSTAVSKA! :( :( :( takove jednani je tedy nic moc vuči Dekovi!!!! a přijde mi to dětinské psat takove blbosti!!! a myslím si že se "stara garda" sklada z vice členů ne?? jeden napíše že nejede a ty už taky nejedeš?? ja bych počkal na komentaře vice lidí a uvidí se.. jinak klobouk dolu že Do toho Deko jde!! vše je o komunikaci a ne o unahlených zavěrech!! Upraveno Březen 9, 2012 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Co to tady melete??? V minulém roce jsme napsali s dostatečným předstihem jeden jediný termín a nikdo si nestěžoval.Letos je to opět s dostatečným předstihem a čtu tady jeden blábol za druhým... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Asi máš Marku pravdu ,už loni po srazu se řeklo že se ten termín posune :o ,protože nepasuje některým lidem a ti by taky rádi jeli :P a letos to naplánujete ve stejném termínu .Tak potom kdo bábolí.Ale je pravda že nemusím být všude :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Caute decka. Uz se bijou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 (upraveno) Bohužel taky nemůžu...jedu ve stejný termín na nožířskou výstavu do Brna a už to nechci rušit. Škoda :( Nešlo by to o týden dřív ? Upraveno Březen 9, 2012 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Hoši Hoši, stará garda teda překvapila To že to nevyjde každému, s tím se nedá nic dělat, tak to chodí, bohužel zařídit sraz s možností ubytování a v relativně nabité době, kdy jsou samé školy v přírodě atd je vopruz, to není jako svolat kafe ve slezském dvoře, nebo dát fotomeeting na plácku....každá akce je super, každá je však specifická.... myslím si, že Deko to dal hodně dost dopředu vědět, kdy se akce koná, kdo má možnost přeložit nějakou událost na to prostor má, je jasné že dovolené apod to už se těžko láme, každopádně to chce chuť s tím něco udělat... Minulý rok jsi neználku pamatuju taky nepřijel, už ani nevím jak to bylo s těma termínama, tak nějak jsem s tebou počítal a všichni se mi tam smáli, nene ten má ryby, ten to sere ;) Každopádně nic nového to asi není, že se sraz koná začátkem června, jako každý rok +- týden a strhávat lavinu, já nejedu, já taky nepojedu, to teda čumím stará gardo !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Minulý rok jsi neználku pamatuju taky nepřijel, už ani nevím jak to bylo s těma termínama, tak nějak jsem s tebou počítal a všichni se mi tam smáli, nene ten má ryby, ten to sere ;) Každopádně nic nového to asi není, že se sraz koná začátkem června, jako každý rok +- týden a strhávat lavinu, já nejedu, já taky nepojedu, to teda čumím stará gardo !!! Bade tak to né ,dvakrát jsem kámoše přesvědčil a zkrátili jsme ryby o 4 dny a dva roky jsem byl v Malenkách ,loni jsem říkal hned že nejedu protože ho nemužu tam nechat samotného,a po Frenu jsme se domlouvali že se to posune ža po 15.6.Ale pokud to nejde tak tam prostě nebudu i když mě to sere ale nedá se nic dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.