Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Veruš tak to nevim, ale placky jsme delali. Jak to vidiš s tou likvidaci zasob, vyjde to to?Jen aby mi ten kamen od toho sladkeho nenačuch, bo to co není prohnane přes prase to ja nemusim :D

Jaké placky? Moje palačinky nehazej do jednoho pytle s nějakýma plackama! Jo a spíš aby ty palačinky nechutnaly po praseti, protože prasečí palačinky s nutellkou tak to by byl hnus :D

Ahoj veruš :)

Je ahoj Zvonilko.. ty tu taky chodíš? :-)

Odkaz ke komentáři

Jaké placky? Moje palačinky nehazej do jednoho pytle s nějakýma plackama! Jo a spíš aby ty palačinky nechutnaly po praseti, protože prasečí palačinky s nutellkou tak to by byl hnus :D

Je ahoj Zvonilko.. ty tu taky chodíš? :-)

To nebyly nejake placky, to byli Mončine placky s klobaskou ;)

Lepši palacinky po praseti než buček po nuttele :lol:

post-84-0-97364400-1343762787_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já dneska byl vyžkubnout 8čku z huby v nemocnici...doktor to chtěl odložit na prosinec...ale prostě už měsíc se s tím trápím a čekal jsem až přijdu na řadu, takže jsem nechtěl jinak než že to musí ven....šla dobře....no a celej den v prdeli, žeru nanuky, hubu už mám po obrně z toho ledu :D :D

doufám že zítra už budu nějakym způsobem ready

Odkaz ke komentáři

To nebyly nejake placky, to byli Mončine placky s klobaskou ;)

Lepši palacinky po praseti než buček po nuttele :lol:

No vypadají chutně.. to je fakt... ale prasečí palačinky prostě ne! To by byla degradace mého umění! :D :rolleyes:

Jo a nutellka se nepeče! nebo negriluje.. ta se dodává až pak.. :)

Tak já dneska byl vyžkubnout 8čku z huby v nemocnici...doktor to chtěl odložit na prosinec...ale prostě už měsíc se s tím trápím a čekal jsem až přijdu na řadu, takže jsem nechtěl jinak než že to musí ven....šla dobře....no a celej den v prdeli, žeru nanuky, hubu už mám po obrně z toho ledu :D :D

Tak to ti nezávidím... ale zase kdyby ti to dělal a žv tom prosinci tak nemusíš ty nanuky... lehneš někde před barakem do kupy sněhu a máš to :)

Odkaz ke komentáři

No vypadají chutně.. to je fakt... ale prasečí palačinky prostě ne! To by byla degradace mého umění! :D :rolleyes:

Tak nekdy přijeď a ugriluješ nam palačinky. Jen nevim jak to budeš otačet, hazet jak s panvičkou asi nepujde, bo ten šutr na ze 70kilo. Jedině že by jsme pozval na pomoc v otačeni palačinek partu havexaku :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak nekdy přijeď a ugriluješ nam palačinky. Jen nevim jak to budeš otačet, hazet jak s panvičkou asi nepujde, bo ten šutr na ze 70kilo. Jedině že by jsme pozval na pomoc v otačeni palačinek partu havexaku :palec:

To plackou vždycky seškrabneš tu palačinku z toho šutru.. ale nejdřív to někdy otestuju na vás třech.. protože jestli to fakt budou palačinky ala prase, tak do toho nejdu :D

Odkaz ke komentáři

Verush: to jo, už tak jsem měsíc čekal, bolest každý den ale prostě čekačka je měsíc, tak si počkej....zdravotnictví ve sračkách....vlezu do ordinace (na fakultce je 14 zubařu, z toho ordinoval jeden jenom)....a pán doktor, mladej sympaták, polák :blink:

nikdy jsem v nemocnici nebyl (že by mě něco bylo), poprve jsem zjistil že jsou nějaké automaty na 30,- :D, výzdobou chodeb a ordinací jsem se posunul v časoprostoru do dob, kdy mě táta vyzvedával v porodnici....opravdu, hlavně zdraví a po nikom nic nechtít :)

Odkaz ke komentáři

Bade tvou odvahu bych potřeboval :palec:

A nanuky ty já můžu :palec: teť jsem dojedl nanukáč ;)

A na ty prasečí palačinky se hlásím jako ochutnávač :smich: :smich: :D

Odkaz ke komentáři

Verush: to jo, už tak jsem měsíc čekal, bolest každý den ale prostě čekačka je měsíc, tak si počkej....zdravotnictví ve sračkách....vlezu do ordinace (na fakultce je 14 zubařu, z toho ordinoval jeden jenom)....a pán doktor, mladej sympaták, polák :blink:

nikdy jsem v nemocnici nebyl (že by mě něco bylo), poprve jsem zjistil že jsou nějaké automaty na 30,- :D, výzdobou chodeb a ordinací jsem se posunul v časoprostoru do dob, kdy mě táta vyzvedával v porodnici....opravdu, hlavně zdraví a po nikom nic nechtít :)

Jo ja vim to je hnus, minule jsem taky příšla k zubařce, pátek, 9:30 a ona na mě: ale my už končíme slečno... :lol:

Odkaz ke komentáři

Ok, jdu zatapět. Za jak dlouho tu budeš? :lol:

Tak když pendolino nebude mít zpoždění už žádné a Eda na mě čeká tam kde má tak řekněme za třičtvrtě hodiny? :D :D

A nanuky ty já můžu :palec: teť jsem dojedl nanukáč ;)A na ty prasečí palačinky se hlásím jako ochutnávač :smich: :smich: :D

nanuky mám taky ráda :) ok, tak už máme rozdělené funkce: woody - zatápěč a dozor, monča, barunka a neználek: ochutnávači a já : palačinkovačka..

Odkaz ke komentáři

Tak když pendolino nebude mít zpoždění už žádné a Eda na mě čeká tam kde má tak řekněme za třičtvrtě hodiny? :D :D

nanuky mám taky ráda :) ok, tak už máme rozdělené funkce: woody - zatápěč a dozor, monča, barunka a neználek: ochutnávači a já : palačinkovačka..

Ještě nam chybi vyčepni . Dnes akce ke každe palačince jedny svijany ať mame čim zdobit stromečky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...