Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Fakt ta laborantka co testuje alkohol rikala a i ukazovala te reporterce,ze jak dobry chlast tak ten spatny hori naprosto stejnou barvou protoze patri do stejne tridy,mysleno jako prvky. Takze ten plamen bude identicky tak ci tak. Ne oranzovy, krasne modry... Takze ja bych tomuhle domacimu zapaleni vubec neveril. Ale delej jak myslis covece :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zdravím......cool.gif

Dobré odpoledne všem ;)

Tak dnes jsem měl vánoce :D ,konečně jsem dostal ten převodník :o .Převodník jsem jen odzkoušel a funguje na 100% jak maxidot tak ovládání na volantu :palec: :palec: .

Mirku paráda.......palec.gif

Miro já mám taky dnes vánoce, velké diky patři Raztymu. Už se těšim až to spolu :pivo:

Woody pěkné ...........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Už jsem psal před tím Woodymu ohledně mého eshopu na netu ohledně prodeje olejů.Kdyby měl někdo zájem tak samozřejmě pro kamarády s Havexu jsou jiné ceny než co mám na netu.Stačí napsat SZ a domluvíme cenu.Pro příklad třeba uvedu:

Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 5L

cena 797 kč.........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Ahojte :)

Cauec bando.

Woody,tak uz jsi byl v PL a tankoval za ZL ?? Funguje to ?

Jo, už jsem platil. Stačilo jen říct, že chceš platit ve zlotých. Akorát ještě nevím kolik tam přesně stojí benzín, bo mi to ještě nestáhli z účtu :palec:

A pro majitele mobilu s androidem je dobrá aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pumpdroid

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...