Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pratele mam na vas prosbu. Potrebuju pomoct s tim Octaslusem. Muzete nekdo zkusis vymyslet trasu??? Pak je treba objednas Dvur. Ja to z ciziny neudelam. Musime se domluvit kolik nas bude a udelat rezervaci. I kdyby nebyl snih tak se tam muzeme sejit a udelat si predvanocni pokec... Mam toho ted fakt hodne a vsechno sam nezvladnu ;)

Odkaz ke komentáři

Ano termin je 23.12 v 14h pokud bude snih. Bude dost svetla Posezeni bych videl od cca 16-16:30. Zalezi kolik clenu hodla dorazit ;) Podle toho se odvine zacatek akce a i posezeni. Musim spocitat priblizny cas na projeti trati a pocet ucastniku.

Co si ja pamatuju tak ucast prislibili: Rubi-Kube, Woodyovci, Neznalek,Maros, Deko. Mozna jsem na nekoho zapomel takze se omlovam ;)

Tech 14h je orientacnich, klidne se muzeme slezt az na 15h, zalezi kolik lidi dorazi.

Jinak bych jeste poprosil kdo mate remosku tak treba caj sebou. Jak budem venku bude zima a necim se zahrat musime ;)

Neznalku dekuji za pomoc ;)

Odkaz ke komentáři

Ano termin je 23.12 v 14h pokud bude snih. Bude dost svetla Posezeni bych videl od cca 16-16:30. Zalezi kolik clenu hodla dorazit ;) Podle toho se odvine zacatek akce a i posezeni. Musim spocitat priblizny cas na projeti trati a pocet ucastniku.

Co si ja pamatuju tak ucast prislibili: Rubi-Kube, Woodyovci, Neznalek,Maros, Deko. Mozna jsem na nekoho zapomel takze se omlovam ;)

Tech 14h je orientacnich, klidne se muzeme slezt az na 15h, zalezi kolik lidi dorazi.

Jinak bych jeste poprosil kdo mate remosku tak treba caj sebou. Jak budem venku bude zima a necim se zahrat musime ;)

P

Neznalku dekuji za pomoc ;)

Na zahřati ma Neznalek RUM :D

Odkaz ke komentáři

Organizator si nic neplanta. 23.12 je nedele a tam je v programu odpoledne Octaslus dle prizne pocasi a posezeni ve Dvore za jakehokoliv pocasi.

Viden byla planovana na sobotu 22.12 ale jede se nakonec uz v patek a vraci se v nedeli dopoledne. Nocleh u Mikulova. Pokud by nekdo mel jeste zajem se zucastnid vecedenniho vyletu do vidne tak urychlene piste. Ja byl prehlasovam z jedno denniho vyletu na vicedenni takze uz se jen vezu :rolleyes:

Deko jak to,ze uz ani na Octaslus nedorazis?? To ti ani tuhle akci Danca nedovoli????

Marosi placek by mel byt stejny. Zaukoloval jsem mamku takze cekam na vyjadreni od ni ;)

Odkaz ke komentáři

Marosi takhle nejak mit to vysvetlili... :rolleyes:

Ivi ja jsem to tak puvodne taky chtel ale byl jsem opravdu prehlasovam vetsinou tech co tam chteji jet. Byli tam loni a na otocku je to pry dost narocne a prd si to uzijes. Ve finale tam jede: Fun s Marus, Smetana+ Sylva, Ja+ Rubi, Majorak+Klarka,Funuv bracha+polovicka,Smetanuv kamarad+polovicka. Nasli krasne ubytko za pekne penize a chteji si udela romantikus vikend. Pokud ale opravdu chcete jet na otocku tak neni Ivi problem se domluvit ze se sejdeme v Mikulove u toho hotelu a pojedeme v tu sobotu do Vidne spolecne ;)Jen hold nepojedem spolecne z Ostravy... :huh:

Deko tak to me uprimne mrzi. Tesil jsem se ze mi udelas konecne tu instruktaz na retezy ;)

Cosby porad je ta moznost ze pojedete na otocku. My do te Vidne pojedeme v Sobotu ale z Mikulova. Rozepsal jsem to nahore ;)

Odkaz ke komentáři

Kube,mám v sobě litr vína tak nebudu lítat nahoru a dolů bo se mi kur...va zatočí hlava.Napíšeme si to potom jak na to přijde čas do majlu,mu??Možná pojedeme na tu otočku.Ale sakra i ten weekend by nebyl k zahození.Uděláme výměnu manželek a´t je to veselejší a bude,ni??

Odkaz ke komentáři

Kube,mám v sobě litr vína tak nebudu lítat nahoru a dolů bo se mi kur...va zatočí hlava.Napíšeme si to potom jak na to přijde čas do majlu,mu??Možná pojedeme na tu otočku.Ale sakra i ten weekend by nebyl k zahození.Uděláme výměnu manželek a´t je to veselejší a bude,ni??

Tady někdo dostane facana..... :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...