Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre ráno. Tak já už balík kufry a jedu. Jen se nasnidam,hodím sprchu a hurá na cestu. Vůbec se mi nechce přátelé. :(

Opatrně......palec.gif

Neználek: To víš, že venčím. Akorat teď trochu omezeně - štěňátko mi nastydlo (změna prostředí, očkování = oslabená imunita). tak kašle a dávám mu léky. Ale snad bude ok brzo.

.

At se ti brzo uzdraví.......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Jedny kola prodána a jiná koupena,13" na Rapida pro STK.

Mirku pěkně.......palec.gif

Píšu tady něco ,ale do toho fora to sice nepatří,ale potřebuji poradit ohledně mé malé nemoci "hemeroidy" Našel jsem nemocnici v Havířově kde dělají operace Longovou metodou.Chtěl jsem se zeptat ohledně doporučení třeba Vás a nebo Vašich přátel ,rodičů jestli něco takového už mají za sebou a jestli Havířov je v poho.Chtěl bych tam zajet po Novém roce a at všechno klapne jak má.Dík za nějaké info.....sad.gif

Odkaz ke komentáři

A ja uz jsem v te hnusne praci... Vubec se mi tu nechtelo a vedet co vim ted tak jsem jel az zitra vecer. Sobotni linky odpadly pro nedostatek zbozi takze jedeme nejdriv v sobotu.. Takze co? Ceka nas ted :pivo: A ten debil stridac co byl na mem aute tak krom smradu z cigaret mi nechal uprosted okna pavouka jak hovado!!! Jel totiz za jinym navesem a tomu se z plachy zvedl mega led a mu to jeblo primo doprostred predniho okna.... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

u nas mrzne

A ja uz jsem v te hnusne praci... Vubec se mi tu nechtelo a vedet co vim ted tak jsem jel az zitra vecer. Sobotni linky odpadly pro nedostatek zbozi takze jedeme nejdriv v sobotu.. Takze co? Ceka nas ted :pivo: A ten debil stridac co byl na mem aute tak krom smradu z cigaret mi nechal uprosted okna pavouka jak hovado!!! Jel totiz za jinym navesem a tomu se z plachy zvedl mega led a mu to jeblo primo doprostred predniho okna.... :wallbash:

Tak jedes menit okono ?

Musi to byt hnus,dojit do takoveho smradu.

Periny si beres sebou jak jdes domu ?

Odkaz ke komentáři

Ne ted to menit nebudou. Snad pristi tyden... Zitra to zkusim vyfotit. Spacak si domu beru ale polstare schovavam do kastliku v kabine. Horsi je ze se to drzi v zavesech.... No zase padne deosprej... :angry:

To se nebojis pokuty za sklo ?

Hold musis koupit TO nesmrdi pohlcovac pachu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...