Vectom Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Dobre ráno. Tak já už balík kufry a jedu. Jen se nasnidam,hodím sprchu a hurá na cestu. Vůbec se mi nechce přátelé. :( Opatrně...... Neználek: To víš, že venčím. Akorat teď trochu omezeně - štěňátko mi nastydlo (změna prostředí, očkování = oslabená imunita). tak kašle a dávám mu léky. Ale snad bude ok brzo. . At se ti brzo uzdraví....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Jedny kola prodána a jiná koupena,13" na Rapida pro STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Jedny kola prodána a jiná koupena,13" na Rapida pro STK. Mirku pěkně....... Píšu tady něco ,ale do toho fora to sice nepatří,ale potřebuji poradit ohledně mé malé nemoci "hemeroidy" Našel jsem nemocnici v Havířově kde dělají operace Longovou metodou.Chtěl jsem se zeptat ohledně doporučení třeba Vás a nebo Vašich přátel ,rodičů jestli něco takového už mají za sebou a jestli Havířov je v poho.Chtěl bych tam zajet po Novém roce a at všechno klapne jak má.Dík za nějaké info..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Miro,na tom vrakaci maji otevreno az od 2.1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 kde jste vseci. Ahoj Ivi,uzivas volna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Hojky :) jo jo užívám,ale už je to dlouho ;) A ty jsi doma nebo chodíš do práce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ja jsem take doma a nuda jak c.... Kdyby bylo aspon lepsi pocasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 mi povídej...dneska jsme měli jít s grupou na Javorník a prd. Cosboš jel odpol. do Ov. a já se šla projít po Štrambu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 vseci se na to vybodli? Pocasi dneska bylo idealni bych rekl. Ja byl take dopoledne v ov po obede mi bylo nejak slabo,tak jsem schrupnul a den za nama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ne nevybodli,ale odpískali jsme to bo tady lelo,jak svi.. No taky se mi odpoledne sem tam klížily očička,protože jsem vstávala brzo ( v 6h),ale musela jsem pověsit prádlo a dát další pračku,tak bylo po spaní a tak jsem šla ven ;) A navíc dnes "Mrazík" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ty jsi teda ranni ptacatko,uz se ti styska po vstavani za tmy ;) :P Tak to je zvlastni u nas neprselo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 nejsem ptáčátko,ale byli jsme domluveni,že si ráno dáme vědět,jestli se jde nebo né...zítra budu spinkat :D njn u nás lilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Mrazik mne uz nejak nebere. Take si pochrupu dokud to pujde B) Za chvili pojedu pro brachu na nadr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 A ja uz jsem v te hnusne praci... Vubec se mi tu nechtelo a vedet co vim ted tak jsem jel az zitra vecer. Sobotni linky odpadly pro nedostatek zbozi takze jedeme nejdriv v sobotu.. Takze co? Ceka nas ted A ten debil stridac co byl na mem aute tak krom smradu z cigaret mi nechal uprosted okna pavouka jak hovado!!! Jel totiz za jinym navesem a tomu se z plachy zvedl mega led a mu to jeblo primo doprostred predniho okna.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 u nas mrzne A ja uz jsem v te hnusne praci... Vubec se mi tu nechtelo a vedet co vim ted tak jsem jel az zitra vecer. Sobotni linky odpadly pro nedostatek zbozi takze jedeme nejdriv v sobotu.. Takze co? Ceka nas ted A ten debil stridac co byl na mem aute tak krom smradu z cigaret mi nechal uprosted okna pavouka jak hovado!!! Jel totiz za jinym navesem a tomu se z plachy zvedl mega led a mu to jeblo primo doprostred predniho okna.... Tak jedes menit okono ? Musi to byt hnus,dojit do takoveho smradu. Periny si beres sebou jak jdes domu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ne ted to menit nebudou. Snad pristi tyden... Zitra to zkusim vyfotit. Spacak si domu beru ale polstare schovavam do kastliku v kabine. Horsi je ze se to drzi v zavesech.... No zase padne deosprej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Bych toho střídače asi přizabila...fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) Ivi to nema vyznam. Jen bych si otloukal ruce... Tihle stari soferi jsou uz nepredelatelni.... :( Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ne ted to menit nebudou. Snad pristi tyden... Zitra to zkusim vyfotit. Spacak si domu beru ale polstare schovavam do kastliku v kabine. Horsi je ze se to drzi v zavesech.... No zase padne deosprej... To se nebojis pokuty za sklo ? Hold musis koupit TO nesmrdi pohlcovac pachu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak dnes rybářský závěr roku,poslední uřední den,letos ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Kube si tam prdni a hned budeš mít ten svůj odér :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak to není špatnej nápad. ;) Čučím na Rockyho 4 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Marosi bojim a co mam delat kdyz me firma na servis neposle??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Kube si tam prdni a hned budeš mít ten svůj odér :D :D Svoje je svoje ale nez to prebije,jede domu Tak to není špatnej nápad. ;) Čučím na Rockyho 4 :o kaj to hraje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Cosby staci ze mi smrdi ponozky ale porad je to malo a smrdi tu cigara... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Svoje je svoje ale nez to prebije,jede domu kaj to hraje ? Na Fandovi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Marosi bojim a co mam delat kdyz me firma na servis neposle??? Snad ti pokutu pripadne zaplati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 To si pis ze zaplati!!! Dispecer mi rikal: kdyby neco tak se to stalo ted.... :D Ver tomu,ze kdyz me naserou tak to udelam tak abych z kontroly neodjel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 A já padám do pelíšku ,ráno se jdeme rozloučit s vodou :P ,tak dobrou noc všem :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Ivi to nema vyznam. Jen bych si otloukal ruce... Tihle stari soferi jsou uz nepredelatelni.... :( Tak by mohli aspoň respektovat a nekouřit v autě Mirku dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.