Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pěkné silvestrovské ránko..........palec.gif

Miro tak jsem se ti na to trošku podíval.Firma Poda má internet+ tv zaleži co jsi zvolíš.Je tam třeba :

TANDEM

SlužbaRychlostCena/měsícAktivační poplatekInstalační poplatekSlužba obsahujeTandem30M/4M390 Kč650 Kč500 KčInternet + 40 TV programů

Kombinace připojení k Internetu a základní televizní nabídky 40 TV kanálů.

Komfortní rychlostí 30M/4M umožňuje veškeré běžné užívání Internetu včetně stahování oblíbených filmů či větších souborů. K základní nabídce televizních programů můžete dál individuálně volit programy z nabídky rozšířené.

Balíček za 390 kč měsíčně.A působí a ji v Havířově.Mrkni na stránky zavolej a uvidíš.Tady je odkaz .....Poda...palec.gif

Odkaz ke komentáři

Maroši tak jsem ti to zjistil.

Globus bere phm od firmy Unipetrol.

UNIPETROL RPA, s.r.o. <br style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(31, 26, 24); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; line-height: 18px;">Jednotka Rafinérie <br style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(31, 26, 24); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; line-height: 18px;">Na Pankráci 127 <br style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(31, 26, 24); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; line-height: 18px;">140 00 Praha 4

Tady odkaz na dovozce.........Unipetrol.........palec.gif

Tady máš odkaz na Havířov........Benzinka Globus HAvířov.......palec.gif

Doufám,že to bude stačit........snažil jsem se..........palec.gif

Odkaz ke komentáři

To víš starám se o Vás..........laugh.gif

Maroši co jsi myslel,že phm od globusu je špatné.Já myslím,že by si to nedovolili.Kolega co dělal na benzince mi říkal ,že nějvětší humus s těch značkových je na Shell ty jejich míchané sračky.Nikdy by tam nebral palivo.On bere jedině od Benziny.No a já ted Od Globusu.........palec.gif

A jinak přeji všem pěkné oslavení silvestra ,málo poruch na vozidlech ,žádné nehody a samozřejmě Štastný Nový rok 2013...............pivo.gif

post-2831-0-00958400-1356940555_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Krásné miminko Vectom! To moje miminko mě dneska pěkně rozčiluje, dělá samou neplechu. A pak se tváří jak svatá když ji za něco kárám.

post-950-0-06444500-1356945410_thumb.jpg

Taky pěkné ..to moje mě taky rozčiluje.......chodím s ní 1 hodinu po venku a né se vyčůrat ,ale jak dojde domů tak hned čurá na plinku...je to malý zbuj........angry.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...