Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ty woe...to mi něco připominá...mám to stejné :)

Manželka taky dostala příkazem podepsat dva vytýkací dopisy za to že se neodepsala když šla na svačinu ( nikdy a nikdo za 9 let se neodepsal ) a poté co jí nadřízená předhodila výpověď k podpisu a manželka si dovolila oponovat tak jí dotyčná nadřízená střelila tři facky !! Takže ode dneška je manželka bez práce !! A myslíte si že se za vás někdo postaví ???

Odkaz ke komentáři
Manželka taky dostala příkazem podepsat dva vytýkací dopisy za to že se neodepsala když šla na svačinu ( nikdy a nikdo za 9 let se neodepsal ) a poté co jí nadřízená předhodila výpověď k podpisu a manželka si dovolila oponovat tak jí dotyčná nadřízená střelila tři facky !! Takže ode dneška je manželka bez práce !! A myslíte si že se za vás někdo postaví ???

Ty woe!!! To si děláš srandu ne???? :)

Odkaz ke komentáři

NO V TAKOVÉM PŘÍPADĚ.....TŘI FACKY :lool: .....BY SI SE MĚL ZA MANŽELKU POSTAVIT TY RADIME :)

Odkaz ke komentáři

tak to je dost brutální výpověd. :)

Odkaz ke komentáři
Ty woe!!! To si děláš srandu ne???? :angry:

Bohužel si srandu nedělám, zapojil jsem do toho spoustu lidí, známeho právníka, řeší to PČR a šance jsou mizivé. Dojednali jsme dohodu a několika měsíčním odstupným. Dotyčná paní měla vždy u sebe svědky takže nemělo cenu cokoliv dělat, nadávat apod., ale měla by se mít na pozoru abychom se někde nepotkali sami, to by jí pak nemuseli doktoři dát dohromady ani podle fotky!!

Odkaz ke komentáři
Bohužel si srandu nedělám, zapojil jsem do toho spoustu lidí, známeho právníka, řeší to PČR a šance jsou mizivé. Dojednali jsme dohodu a několika měsíčním odstupným. Dotyčná paní měla vždy u sebe svědky takže nemělo cenu cokoliv dělat, nadávat apod., ale měla by se mít na pozoru abychom se někde nepotkali sami, to by jí pak nemuseli doktoři dát dohromady ani podle fotky!!

RADIME V DNEŠNÍ DOBĚ SE NIČEHO NEDOVOLÁŠ, TO UŽ SI ASI ZJISTIL :smich: ALE ŘÍKÁ SE ......NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA :angry:

Odkaz ke komentáři
RADIME V DNEŠNÍ DOBĚ SE NIČEHO NEDOVOLÁŠ, TO UŽ SI ASI ZJISTIL :smich: ALE ŘÍKÁ SE ......NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA :angry:

Nejhorsi na tom vsem je,ze to je takhle uz skoro vsude . Alespon tam kde jsem byl ja to tak bylo . Nejprve tutununu a pak najednou dup ,podpasovka .

Kdyz jsem delal v jednom mistnim skladu ,vyrazili me duvod ? zbytecny post ,ktery dostane pod patronat nekdo jiny ,nekdo kdo tam je dyl a podobne debilni argumenty.

Za mesic mi volali ,ze to borec nezvlada,ze ma dost sve prace jestli nechci prijit zpatky - polozil jsem telefon se slovy - diky ne....

Oni si mysli,ze si muzou s lidma hrat jak s figurkama na sachovnici ,ale jednou prijde den ...

Odkaz ke komentáři
Zalezi jak se cloveku dari .Prdel to neni ,ale naskodu mit par mega penez taky ne.)

jak se jinac dari ? : )

Jelikož cítim že na ČEZu nebudu dlouho tak si beru velkej uvěr a kupuju domeček přímo v H.K Jero.Jdu do toho jelikož takové přijmy už mi to nikdy neumožní něco podobného zrealizovat :smich: prodávám byt a za měsic se stěhujeme konrčně do svého domečku :angry:

Bude to sice trochu psycho ale zvládnu to.Mladá dělá vejšku při práci a už ted má slíbené místo hlavní sestry což je managerská funkce :smich:

Odkaz ke komentáři
Jelikož cítim že na ČEZu nebudu dlouho tak si beru velkej uvěr a kupuju domeček přímo v H.K Jero.Jdu do toho jelikož takové přijmy už mi to nikdy neumožní něco podobného zrealizovat :smich: prodávám byt a za měsic se stěhujeme konrčně do svého domečku :angry:

Bude to sice trochu psycho ale zvládnu to.Mladá dělá vejšku při práci a už ted má slíbené místo hlavní sestry což je managerská funkce :smich:

Panecku :smich: to mam taky vplanu v polovine pristiho roku .) na leto chci obydlovat svou zahdaru :o tak snad to klapne.

Drzim palce at je vsechno v cajku ! :(

J,je lepsi se lapit prilezitosti at nam neutece :smich: ...Hlavni sestra ma peckovni prachy - (mamina dela neco podobnyho-nestezuje si),asi do toho pudu taky :smich:

Odkaz ke komentáři

Vsecko platit je sice otrava za sebe, ale tim ze si je clovek vlastnim panem a kdyz neco zajebe tak muze nadavat akorat sobe samemu je ta nejlepsi motivace. V dnesni dobe kdy si lidi nevazi jeden druheho, jsem strasne rad za to ze nemam zadneho sefa, a jediny kdo jakz takz hodnoti nase zivobyti s Verush je muj tata, ale od toho to clovek jeste tak snese, protoze to mysli dobre. Ja sem uz na skole mel problemy s autoritama, a autority se mnou takze, to nejak vykrystalizovalo a ted je mi uz davno jasne, ze pokud neprijde neco hodne necekaneho tak se do hromadneho pracovniho procesu pod cizim jmenem ani za dobre prachy nepozenu.

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...