Woody Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Kubo tady je ten klučina co prodává ty znáčky do klíčů, jak jsme se bavili ve Dvoře. http://carkeys.cz/3-automoto-kl%C3%AD%C4%8De/ipod-touch.jpg?selected_filters=ipod-touch.jpg Razty ahoj, jak žiješ? :D tadle by přijela jenom inkasovat vatu hele :D u mě to dělal samej škaredej chlap Nééé vatu, ale polystyren :D Ale po domluvě s drahou polovinou mi to neprošlo :facka: To by se k nám prý nastěhovali všichni kamarádi a chtěli nám pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Zdravím po šichtě..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj všem ,tak jsem volal Raztymu s tím že se stavím,ale dozvěděl jsem se že ho dnes po devíti dnech pustili z nemocnice.A už zase není doma a lítá někde po Globusu mě z nej asi jebne místo aby ležel doma a léčil se tak nakupuje žrádlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Asi nakupuje ostravské klobásy s Globusu.........a nebo že by Johnyho...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Raztej tak max RUM. Johny je Neznalkuv nepritel :D Jinak ahoj zase z domava. Odskocil jsem si do Ovy na obed za kamaradkou a pak dat pusu Rubi a nakoupit na zitrajsi obed a babovky co budu pect ;) Woody diky za odkaz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tak vcera nove predni loziska, pak geo v ar cars za hodne peknou cenu + smes do ostrikovace a umyti vozu zdarma :D PS: po dnesku to nejde poznat Tak snad uz bude na delsi cas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 A ze pry na cervenku uz kasles ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj všem ,tak jsem volal Raztymu s tím že se stavím,ale dozvěděl jsem se že ho dnes po devíti dnech pustili z nemocnice.A už zase není doma a lítá někde po Globusu mě z nej asi jebne místo aby ležel doma a léčil se tak nakupuje žrádlo. Zdarec než si mu volal tak jsem ho potkal v tom globu i s Petrou a malou a taky jsem čuměl že ho to chytlo znovu. Musí nakoupit říkal že má přísnou dietu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Dobrý večer všem ;) Tak co dívate se na ty šašky. Ivuš ahoj,co Michal? Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 My koukame na Madagaskar 3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tak kube upravy ne opravy. Mam jako poslouchat huceni, mit volant neustale v levo protoze to taha doprava :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Chapu te Davidku. Jen te stenkruju :D Jo a jinak byt se nam moc libi a ted budeme cekat az se vratim z prace s potrebnyma papirama pro banku ;) Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tak to držím palce ať vám to výjde V tom Frýdku budou ale dostávat játra záhul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Chapu te Davidku. Jen te stenkruju :D Jo a jinak byt se nam moc libi a ted budeme cekat az se vratim z prace s potrebnyma papirama pro banku ;) snad né do RPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nee Bade. Chci koupit byt v osobku ve FM ;) Nejsem sebevrak abych sel do RPG :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 no právě, co poslouchám co lidi platej, fííííha tak ceny bytů začínaj být docela rozumný....i když FM se drží furt díky holidaji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 No mamka do ted bydlela v RPG skoro stejnem jak oco cheme ale 2+1 a platila 7tis bez inkasa... Psycho. RPG bych nebral ani zdarma!!!! Jestli ches kouknout tak ti poslu odkaz. Sama bankerka se divila ze ma hezkou cenu. Treba v Havirove krom Sumbarku jsou ceny premrstene a ostrava je zajimava cenovne tak max Poruba nebo Privoz ale to se zas nelibi me. A tenhle byt ve FM se nam libi celkove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ivuš ahoj,co Michal? Ahoj Mirku a všichni,Míša už dobré ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj Ivi a Michaeli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 No mamka do ted bydlela v RPG skoro stejnem jak oco cheme ale 2+1 a platila 7tis bez inkasa... Psycho. RPG bych nebral ani zdarma!!!! Jestli ches kouknout tak ti poslu odkaz. Sama bankerka se divila ze ma hezkou cenu. Treba v Havirove krom Sumbarku jsou ceny premrstene a ostrava je zajimava cenovne tak max Poruba nebo Privoz ale to se zas nelibi me. A tenhle byt ve FM se nam libi celkove ;) jj FM je fajn....havr neznám, nemužu soudit, a v OV poruba OK, hruza je dubina a hrabuvka pro mě.... do FM ted i spousta kolegů plánuje úprk, aby to bylo blíže do práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Me je to ve finale uplne jedno protoze stejne dojizdim do prase cca 650km a mozna budu dojizdet jeste dal... Ale FM je pro me i pro Rubi tak mezi vsim. Me se Ova uprimne nelibi a Havirov je predrazeny... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Jde se spinakt. Takze vsem preji dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 jj jdem chrnět....ve 4:00 směr harrachov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Hojte.A já dnes zas špitál-kontrola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Kurňa hoši, nezačal vám dobře ten nový rok. Ty jsi byl ve špitále, Razty ve špitále no hold prostě stárnem :( a jakk říká jeden zkušený Havexák : Lepší už to nebude :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 No bohužel.Uvidíme,nesmíme to vidět černě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Dobre dopoledne. Já před chvíli vstanul. Teď půjdu do obchodu koupit heru a pak budu péct babovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 já za chíli letím do špitálu na kontrolu a pak Kubemu na bábovku :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.