Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Takže asi víš o čem mluvim...

Ja jsem prave myslel ,ze se pustim do rekonstrukce baracku od pritelkynic dedy ,ale ten obydluje babicka,ktera se na vybornou muze rovnat se vsemi sousedy v panelaku .):angry: navari ,napece , ale co je moc to je moc .

Potrebuju proste klid . V ostrave mame byt ,ale nemuzu si zvyknout na ty vecne zvuky z chodeb ,okolnich bytu ,nebo kravalu z ulice .

Odkaz ke komentáři
Ja jsem prave myslel ,ze se pustim do rekonstrukce baracku od pritelkynic dedy ,ale ten obydluje babicka,ktera se na vybornou muze rovnat se vsemi sousedy v panelaku .):angry: navari ,napece , ale co je moc to je moc .

Potrebuju proste klid . V ostrave mame byt ,ale nemuzu si zvyknout na ty vecne zvuky z chodem ,okolnich bytu ,nebo kravalu z ulice .

To teda...mě stači když sousedka zape pračku která skáče jako howado! To bych vraždil a nebo ten dupot jako kdyby tě mlátili vařečkou do hlavy :smich:

Pakárna prostě!

Odkaz ke komentáři
To teda...mě stači když sousedka zape pračku která skáče jako howado! To bych vraždil a nebo ten dupot jako kdyby tě mlátili vařečkou do hlavy :smich:

Pakárna prostě!

:smich: nastesti bydlim v poslednim patre takze me skakani pracky nehrozi :angry: .Proste ,kdyz clovek muze at jde do svyho . Uz m ten zivot v bytovkach nebavi ....

Copak je to za domecek ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...