Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hojte vseci.

Je tu nejak mrtvolno :lol:

Miro,takze budem jezdit jinde nebo tam bude skladiste a delat budes ve sve ?

Ono záleží jak a co se bude dělat ,protože ta nová garáž je úplně prázdná tak že brušení,svařování a podobné práce se budou dělat v prázdné garáži. Ještě jeden dotaz pro všechny nemáte nebo nevíte o kolibce na 120 potřebuji půjčit :rolleyes: Jinak je to ta první řada ,hned u areálu.
Odkaz ke komentáři
Zdravim panocku .)

nevzpomenes si par nazvu interpretu co jsi mel na SD karticce vcera v radiu v aute ? taxi 4 soundtrack uz posloucham .)

Nahod si tam vsecky - taxi 1 ,2,3

AFU-RA ,spatnej vliv , snoop-dogg,liber feat doniu , kontrafakt, mobb deep, Ludacris,immortal technique , Ja rule,Promoe .... a ted si na víc nevzpomenu :lool:)

Soundtracky - Fast&Furious 1,2 a tokio drift ....

Odkaz ke komentáři

Žena vítá manžela: "Miláně, dneska je výročí naší svatby, půjdeme na hezkou večeři do restaurace." "Nemám oblek." "Půjčila jsem ti od souseda." "Nemám peníze." "Nevadí, našetřila jsem." Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní: "Aaaa, nazdar Miláně!" "Ticho, jsem tu s manželkou." "Miláně, tequilu jako vždycky?" "Krucinal, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?" Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odložila všechno a volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace odpoví: "Milan!!!" Manželka se zvedne a odchází, manžel za ní, ona naskočí do taxíka, on za ní, ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!" Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Miláně, takhle protivnou kurvu sis ještě nenarazil."

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...