Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ja bych taky nekoho flaknul :lol: No ja se flakam cely den a vypada to,ze budu az do soboty :D Jooo a ted jsem si dal luxusni kebab takze mam plne brisko a za chvili se stavi kolega na pokec takze to splachnu vodkou s dzusikem a bude mi jeste lip... Kurna uz mi chybi jen ta Rubi ke spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Kube kdy se vracíš do ČR, pokud to bude před 10.3 tak bych potřeboval 100 euro jak jsme se domlouvali u Woodyho.Dej vědět jinak je budu muset koupit v kantoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Miro covece ja to pochopil,ze jsi myslel nekdy pozdeji... Ted uz jsem eura vybral a skoro utradil a dalsi budu mit az 15.3 a to zrovna jedu domu takze ani nevim jestli je stihnu vybrat nez odjedu z nemecka. To bych je pak mel az v dubnu. Takze ti asi nepomuzu coz me tedy mrzi... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Kube tak to neřeš ,já to vyměním ve směnárně nebo v bance.Musím koupit povolenku na slovensko a jedu tam už 10.3 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak to bych ti ani tak nepomohl. Ja prijedu prave az 15.3 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Kube to vůbec nevadí :D pořeším to ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 ahojte. Takze byl jsem objednat ty motokary. Termin tedy 23.3. 2013 od 17 hod. Sraz bych videl caa 16.50. Dostavit se muzou i ti co nebudou nebo nechteji jezdit mohou jen koukat :) Pro ty co nevedi kde to je tady kuk http://www.mzkart.cz/?kontakt,19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jee jak nam ukazuje Columbuska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak kamarádi dnes to zabalím brzo,zítra vstávám 4,20hodin :o a půjdu po dlouhé době makat :P .Dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jee jak nam ukazuje Columbuska Tak ukazuju sousradnice tem kteri tam nebyli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) Máš recht je třeba jim to ukázat kde to je :o a aj columbuska Bade ahoj co nového na staveništi. Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 pomalu jdem do finále 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Bade tak to je super. Drzim palce aby jste co nejdriv meli hotovo k vasi spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 no pomalu se zařizuje....teda spíš objednává minulý týden dveře hotové kuchyň 4týdny výroba což je OK včera nová sedačka 9 týdnů výroba :( postel už máme, tak dodělat poslední koupelnu, na finale vymalovat a bydlení zevřit hotovo....dodělavky typu garaž a venkovní chodníky už za provozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Bade-tak to je parada!Musis se uz hrozne tesit!Ja bych mel velkou radost!Tak at to finisovani klape dobre a muzete co nejdriv bydlet ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Bade to je fajn. No a nas to teprve ceka jestle to teda u nas klapne. Nakonec jsme minulou stredu nasli nahodou jiny hezky byt a rozhodli se pro nej. Hele jakou budete mit varnou desku? Indukci nebo plyn? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Ahojte, Martine hodně štěstí při zařízování. S těma dokončovacíma pracema je největší drbačka a nejsou vidět !! Dodací termíny máš podobné jako jsmě měli my viz. kuchyň tři dny před nastěhováním :-) no pomalu se zařizuje....teda spíš objednává minulý týden dveře hotové kuchyň 4týdny výroba což je OK včera nová sedačka 9 týdnů výroba :( postel už máme, tak dodělat poslední koupelnu, na finale vymalovat a bydlení zevřit hotovo....dodělavky typu garaž a venkovní chodníky už za provozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Ahoj Radime, tak kdy kolaudujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Cau Radime. Jak se vam vede? Co prckove? Radime a vy jste volili jakou vyrnou desku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 KOlaudace bude až někdy v létě s grilem. Prckové už nají 13kg a začínají mě mlátit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Takze rostou jak z vody a jsou zdravi kdyz uz te mlati :D To je fajn ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Kubík už má taky 13kg, on neroste totiž z vody ale z párků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Cau Radime. Jak se vam vede? Co prckove? Radime a vy jste volili jakou vyrnou desku? Máme indukci, je rychlejší než plyn a nědělá se z ní takový ten mastný prach v kuchyni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Pěkné odpoledne........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 (upraveno) Takze jste s ni spokojeni?? My prave resime co si poridime. Procital jsem nejake fora a vsude ji fakt chvali. Sice,ze je drazsi na provoz ale daleko ekonomictejsi a proste lepsi ve vsech ohledech. Takze shanim nekoho kdo uz ji ma aby se podelil o sve zkusenosti. ;) Woody to se nedivim ze po tech parcih tak roste Upraveno Březen 1, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Tak jsem právě dojel z rachoty,jsem totálně KO :( ,po tak dlouhé době sladkého nic nedělání :lool: dalo mi to zabrat :o .A jinak pěkné odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No jooo to jsou ti duchodci co uz nejsou zvikli makat no :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No jooo to jsou ti duchodci co uz nejsou zvikli makat no :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No jooo to jsou ti duchodci co uz nejsou zvikli makat no :lol: Neboj taky tě to dožene :D :smich: Mišo ahoj, jak to jezdí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Ahoj Miro, nevíš kdy Razty rozjede ten svůj byznys? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.