Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Aaaa Jero ma zase nocni a nema co delat. Cau Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Průser je v tom,že makám jenom noční :D tak alespon naženu nějaký ty příspevky :)),ale to by ses divil jakej mám frmol :D zdarec :) co ty ? kde ty ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Ja makam vselijak. Podle toho jakou dostanu linku. Ted delam min 24h pauzu. Jinak jsem v Dojclandu kde parkujeme pobliz DHL AIR Hubu kde nakladame. Mesto se jmenuje Leipzig ;) A ted koukam na Bondovky. Stahl jsem si od kolegy skoro vsechny krom tech uplne nejnovejsich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 No já jsem nafasoval noční shichty,ale řeknu ti,že mi to vyhovuje víc než vstávat ráno ve 4 a rozespalý vyrazit do procesu :) Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží . Do Leipzigu razím koncem června,jedem zapít bydliště jedné známe co se tam vloni přestěhovala :) Jaký tam maj počasí ? Bonda jsem viděl včera tuším,nebo předevčírem v televizi ,ale nevím kterej díl ,asi ten před Skyfallem páč tam byl Craig a tak jakože tyhle filmy nemusím , tenhle mě docela chytl a docela jsem zvědav na právě Skyfall 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré ráno klluci, tak já jdu na to :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jo vcera tady cely den svitilo slunicko takze tu bylo super. My parkujeme primu u Lufthanzy takze u nakladniho letiste kde dost pocasi ovlivnuje primo ta plocha... Ja zacal koukat od zacatku. Ted jsem u druheho dilu a ani ho ted nedokoukam. Uz si jdu lehnotu. Uz mam chut si lehnout. At ti utece zbytek sichty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré ráno klluci, tak já jdu na to :( Dobré ránko :) Tak at se ti dnes daří :) Jo vcera tady cely den svitilo slunicko takze tu bylo super. My parkujeme primu u Lufthanzy takze u nakladniho letiste kde dost pocasi ovlivnuje primo ta plocha... Ja zacal koukat od zacatku. Ted jsem u druheho dilu a ani ho ted nedokoukam. Uz si jdu lehnotu. Uz mam chut si lehnout. At ti utece zbytek sichty ;) Jasně :) no tak teda dobrou :) já ještě hodinku a hurá osedlat HáTéPé a domů :)) zatím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobre ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré :) a já vyrážim . Dobrou noc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré ránko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Krásné dopoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak :o dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Caute bando. Omlouvam se za svou nepritomnost ale nejak jsem valcil se spankem a ted si jdu udelat jidlo. Sice se mi moc nechce ale jist se musi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Caute. Kubo co si kuchtis ? Ja sezral 5 taliru fazolove polivky a nemuzu se ani hybat :lool: Jinak uz mam pripravene kola na leto - vyvazene umyty byly pred zimou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Udelal jsem si chleba ve vajicku. Musel jsem zdelat vajicka a chleba tak to mam v jednom Nejsi nejaky rychly s tema letnima kolama??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré ráno :D Zrovna jsem se probul z Komatu a jak tak koukám na hodiny akorát povečeřím a zpátky do práce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Udelal jsem si chleba ve vajicku. Musel jsem zdelat vajicka a chleba tak to mam v jednom Nejsi nejaky rychly s tema letnima kolama??? Jee,to jsou mel vcera - chleba ve vajicku. Nejsem rychly - kamos vcera psal ze jede do pneu dokud je klid,tak mi to pribral. Neboj,jeste budou lezet ve sklepe. Dobré ráno :D Zrovna jsem se probul z Komatu a jak tak koukám na hodiny akorát povečeřím a zpátky do práce ... Neni ti blbe cely den prespat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Neni ti blbe cely den prespat :lool: Je mi hrozně blbě , hlava mě bolí a nejradši bych šel na pár hodin ještě :D)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jsi asi prespany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Chtěl jsem dneska stihnout tolik věcí a ani ten budík mě neprobral ... jsem dost přespaný .už at je víkend :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 a co delas ze mas furt nocni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 a co delas ze mas furt nocni ? Tak zdravím opět z práce . Dělám nejoblíběnější pozici :D bezpečáka : ) Zatím jsem vzal noční ,,tak nějak mi to vyhovuje ikdyž bych pár noci taky rád ztrávil doma :P ,ale jinač to jde ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Marosi to je nejlepri jezdit do pneuservisu mimo sezonu Jero bezpecaka??? A to se dneska jako jeste vyplati takova prace??? Ja to delal pred 12lety a stalo to za pendrek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Marosi to je nejlepri jezdit do pneuservisu mimo sezonu Jero bezpecaka??? A to se dneska jako jeste vyplati takova prace??? Ja to delal pred 12lety a stalo to za pendrek... Záleží asi pod jakou firmou makáš a kolik klientů ta firma pod sebou má :) Nestěžuju si. A hlavně s vlastním služebním autem,kanclem a čistým oblečením mě k sobě nikde jinde nelákali,což je s mým vzděláním a při dnešní situaci na trhu práce docela štěstí,že jsem se k tomu dostal :) už jen kvůli malýmu . Ikdyž je fakt,žebych někdy vyměnil s někým kdo si oddělá svoje na ráno,odpo je doma s rodinou a nemusí prackticky nic řešit : ) ,ale člověk si asi nikdy nevybere :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Hezky vecer... Tak dneska uz konecne doma. Jsem se v praci trosku nudil tak jsem udelal takovy kolaz pred trema dnama. Neveril bych kolik moje okta mela podob , mozna s tim otravuji ale celkem me to udivilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dobré ránko :) Jak to jde ? vyrážíš do práce nebo máš volno a nemůžeš už spát ? :)) Co vůbec dělá ten tygr RAZTĚJ ? :D http://img2.rajce.idnes.cz/d5/3/3008/3008438_6d2a4e56d51e3ad142acddb54bc960f3/images/A1174357.JPG?ver=0 že se ani neukáže ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dobre ranko. Razty furt maka jak das. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dobré ránko :) Jak to jde ? vyrážíš do práce nebo máš volno a nemůžeš už spát ? :)) Co vůbec dělá ten tygr RAZTĚJ ? :D http://img2.rajce.idnes.cz/d5/3/3008/3008438_6d2a4e56d51e3ad142acddb54bc960f3/images/A1174357.JPG?ver=0 že se ani neukáže ... Dnes začínám svoje 3 denní, ale jsou to vikendovky tak to je v poho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.