Vectom Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jo jasně v poho....... Tak jsem se stavil na 5 kousků ted dám oběd a potom uvidím....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Romane ty mas ale zivot synku ti reknu Popravde mam tady otevrene to 1,5L pivo a uz mi zbyva tak ctvrtka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 No tak už jsem po obědě.....bramborový knedlík.zelí a výpečky...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hlásím : Bramborová kaše a řízek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Romane tak to smekám já dát pět kusů tak už mě vezou vždyť to nedám ani za celý rok. Loni jsem měl 3 kusy a to ještě jak jsem byl na rybách na Maře. Ale ten oběd bych dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Romane tak to smekám já dát pět kusů tak už mě vezou vždyť to nedám ani za celý rok. Loni jsem měl 3 kusy a to ještě jak jsem byl na rybách na Maře. Ale ten oběd bych dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Neznalku tobe stacil jeden kus Johnyho a uz bylo vymalovane :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Neznalku tobe stacil jeden kus Johnyho a uz bylo vymalovane :lol: To říká ten co týden hledal Beefetra :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jsem cekal kdo vytasi protizbrane :D A nahodou jsem ho hledal jen v nedeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jsem cekal kdo vytasi protizbrane :D A nahodou jsem ho hledal jen v nedeli Jo, ale tyden jsi zjiťoval jak se jmenuje ten němec co ti ho tam schoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 A ja si jdu hajnout na chvili. Jsem naky unafeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Asi jste nikdo nekoukali do kalendáře, tak já začnu: Ivčo přejem všechno nejlepší k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dobrý den :) taky tak ,,Všechno nejlepší ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Taky se připojím do řady,Ivuš všechno jen to nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 jsem zvědav jaký bude dneska hokej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Také i ja preju Ivus všechno nej k tomu svatku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Internetové bankovnictví mám od začátku a používám ho často. Bankomaty jsou v pohodě v Orlové je u Hypernovy. A mám to taky jako zaměstnaneckou výhodu. Opravdu se neboj je to super. Vše bez problému Zítra jedu mrknout na vozík Miro ty se chystáš prodávat zmrzlinu :lool: Jinak ahoj bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 jsem zvědav jaký bude dneska hokej :) Doufám že 3nec to dá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Miro ty se chystáš prodávat zmrzlinu :lool: Jinak ahoj bando :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Miro ty se chystáš prodávat zmrzlinu :lool: Jinak ahoj bando Nazdáár :) Doufám že 3nec to dá Snad jo ,,ted jsem to začal sledovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Rosťo tak jak v tu sobotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 chlapi kdo má v sobotu čas ? potřeboval bych pomoc při nakládání vozíku na vozík . ten vozík , který se bude nakládat má cca 300 kg , tak bych potřeboval tak 4 chlapy , dva už tady budeme čekat . bylo by to v sobotu v 9 hodin u mě na baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Taky se připojuji ke gratulaci ...všechno nej.....Ivuš No taky doufam,že Třinec vyhraje. Razty u mně sorry ja jdu makat patek...sobota ranní....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Razty - a na jak dlouho to je ? Ja jen ze pujdu asi robit ale stavil bych se a mohli bychomzkusi to auto od tchana,pokud je to ještě aktualni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 chlapi kdo má v sobotu čas ? potřeboval bych pomoc při nakládání vozíku na vozík . ten vozík , který se bude nakládat má cca 300 kg , tak bych potřeboval tak 4 chlapy , dva už tady budeme čekat . bylo by to v sobotu v 9 hodin u mě na baráku Já se hlásím jako páty na HEJ RUP :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 kluci je to tak nakládka maximálně 20 minut. Marošku jestli máš chuť , tak můžeš vzít vag a kouknem na to tchánovo auto.....díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 :)) to zas bude bloknutých zádíček :)) RAZTY rači nic nelibuju protože nevím co bude za 5 minut ... at pak fakt nemám pod avatarem tu slibotechnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 kluci je to tak nakládka maximálně 20 minut. Marošku jestli máš chuť , tak můžeš vzít vag a kouknem na to tchánovo auto.....díky V kolik a kde a přijedu i se zmrzlinou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ahojky všichni :) Moc vám všem děkuji za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 kluci je to tak nakládka maximálně 20 minut. Marošku jestli máš chuť , tak můžeš vzít vag a kouknem na to tchánovo auto.....díky Ok,budu tam . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.