Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Miro nebuď spurný :) Woody takže taky nevíš ,, áá ty jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Super tjuning Deko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To nikdo nechce koupit, tak to po kousku vozíš do sběru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ne to Deko takhle rano nasel, oni si corkari rekli,ze misto vybijeni oken mu to cele rovnou rozeberou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 No vzal to hákem :P mi to prodali v celku on to prodává po dílech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jdu prdět do peřiny, ať jsem ráno fit. Kluci dobrou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Už se chystáš na sprinty do Kopru jo ? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Taky jdu na pelech ,dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Taky jdu na pelech ,dobrou noc všem Dobrou šefe : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Presne tak , kdyby nekdo neco potreboval piste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dobrou noc kluci. Ja jeste spat nejdu i kdyz rano pojedu do Prahy a zpatky sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ještě abys šel :)) Co tu bude bobeček Jery dělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Bobecek Jero by mohl jit dat treba nekomu zase flastr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Až zachvíli :)) Dneska si dám lážo shichtu ,,snad na mě neušije někdo nejakou boudu :D Z Práglu pak jedeš dom nebo jak to máš ? Koukam na Mirovic příspevky se na mě nazlobil či co :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Vzdyt pisu ze do prahy a zpatky sem. A sem je tady do Lipska. A v nedeli odpoledne pak nakladam do Wasrzawy A kterej Mira se na tebe udajne nazlobil nebo co??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Vzdyt pisu ze do prahy a zpatky sem. A sem je tady do Lipska. A v nedeli odpoledne pak nakladam do Wasrzawy A kterej Mira se na tebe udajne nazlobil nebo co??? Aha , já to nějak přehlídnul :) to cestování ti lehce závidím ... To je fuk :) neználek semnou nekomunikuje :)) ,ale to se mě asi jen zdálo :P RAZTY tiše hlídá za bukem ?.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Však proto jsem psal jestli se u tesca spojíte s Marošem ten ví. Ale klidně vás tam budu čekat v 8.40 a nebudeme to řešit.Tak že u tesca v 8.40 a tam se dohodneme jak dál Si myslim ze nez k tobe k baraku,kde není kde zaparkovat je tesco lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Si myslim ze nez k tobe k baraku,kde není kde zaparkovat je tesco lepsi. Spurok je to že ? :))) Maro prosímtě,,kdybych přijel někdy v týdnu se služební fabkou ,,pichnul bys mě na VAG ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jero ty mas taky koncovka na VAG? Bo jinak nebo mas i jiny interface??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Spurok je to že ? :))) Maro prosímtě,,kdybych přijel někdy v týdnu se služební fabkou ,,pichnul bys mě na VAG ? auto,muzem zkusit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jero ty mas taky koncovka na VAG? Bo jinak nebo mas i jiny interface??? :D Ted nevím jestli jsem to pochopil správně páč si na to už dávám bacha,ale na autě mám no :P :D auto,muzem zkusit :lool: No samozřejmě ,že auto :D:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Bylo to mysleno na tebe bos to tak fajne napsal. I Maroš to se tomu smal :D A jasne,ze jsme pochopili,ze mas na mysli fabii ale napsalne to je ze by mel napichnout tebe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jero,ty mas sluzebaka pro sebe ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Bylo to mysleno na tebe bos to tak fajne napsal. I Maroš to se tomu smal :D A jasne,ze jsme pochopili,ze mas na mysli fabii ale napsalne to je ze by mel napichnout tebe :lool: Já to pochopil dvojsmyslně samozřejmě,,páč už jak jsem to psal jsem si říkal jestli se toho někdo nechytne :D Jero,ty mas sluzebaka pro sebe ? fabču nechávám v práci ,ale něco není ok ,včara jsem mluvil se šéfem o opravě tak jsem řekl co a jak ,,tak ještě uvidím jak se k tomu postaví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak to jsme to pochopili vsichni dobre :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 RAZTY tiše hlídá za bukem ?.) Jero ten stůl je sice buk , ale jen imitace :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 RAZTY tiše hlídá za bukem ?.) Jero ten stůl je sice buk , ale jen imitace :lool: :smich: Nezklamal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Nic bando,jdu spat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak to jsme to pochopili vsichni dobre :D :D :D A tak to má být :)) všichni za jedno:) Co to nové vlákno,,řešil to už někdo nějak ? Nic bando,jdu spat. Taky ? Tak dobrou noc:) Já frčím na kontrolu ,zachvíli jsem z5 tak snad tady někdo zbyde ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.