Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Blonďáku co ještě nespíš? Nemáš náhodou jet do Phy? Já zrovna přijel. Až na mlhy a na 90.km kontrolu policejním mondeem to šlo úplně hladce. Cesta suchá v pohodě. Snad se nic nezmění...

Janku zrovny jsem vyjížděl tak jsem kouknul jestli tady není nějaký šílenec v tyto brzké rannní hodiny. Aby toho cestování při pátku nebylo málo tak jsem si to ještě prodloužil do Děčína a před chvíli dorazil.

Odkaz ke komentáři
Razty tak to máš pravdu stoji to za prd , dopoledne nešla v garážích elektrika a odpoledne zase chčije tak že jsem Huberta ani nevytahoval ať mi nezrezaví :( ,ale zase jsem udělal zámek na vratech garáže ;) ať mi ho nakonec nečorknou :(, a objednal věci za 1500kč

MIRO TAK SE POCHLUB CO SI ZASE HUBERTOVI NAKOUPIL :P

Odkaz ke komentáři

Cao lidi, pocasi stoji za hovno tak sme se s Verkou uklidili do hotelu ve wisle :)tam bylo teplo a klidek:)starali se o nas dobre :)vsem doporucujeme v tomdle pocasi. Kdyby mi na zahrade tryskalo misto blata ze zeme ropa, tak se tam i prestehuju :)nazrat clovek dostane, umyjou ho, namasiruji, zase mu daji nazrat, a ani se moc nemusi clovek u toho hybat ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...