maros Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 a to se da za vykon najet 1200 km ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 DObre rano. Maroši ve dvou se to v klidu da.. A co si ja pamatuju tak jezdili Milano-Lux ve dvou to je 900 a pak z Luxu do Eidhovenu stridac to je 320km v jednu stranu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Zdarec...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Co jinač......já ještě 3 dny a potom volno....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Nic moc Romane... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Noo tak mam prvni zpravy... Misto 300tis najeto to ma udajne 560tis a je to vybydleny pelech... Uz vyklepali po ceste do prahy predni mlhovku a vyskocila jim tam zavada motoru tak tam ted meni nejaky filtr... Pecka... Uz se moooc tesim!!!! Takze to samozrejme neni ani rocni auto ale uplne olitana mrdka!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Pozitivni pristup to je hlavni :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Dobrý večer všem ;) Kube za pár dní zjistíš že to má najeto meloun :o Romane já ještě dva dny :) a v neděli jedu na týden na ryby na Tovačov Tome ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Co jinač......já ještě 3 dny a potom volno....... Zdar bando, tak my pro změnu po včerejších hamburgerech dělali Woodyho steaky. Už aby byl konec grilovací sezony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Miro pěkně. A když jsme u toho žrádla, blíží se termín který jsme si dohodli na rybářské chatě je to 14.9-15.9 je zablokováno 14 lůžek .Pro toho kdo přijede tak bude malá změna, každý si přiveze to co bude konzumovat jak pití tak jídlo ať to nemusí zase zařizovat Woody. Tak si to probere jestli chcete posedět a pokecat u skleničky třeba jen s kofolou. Tak mi písněte sz s počtem osob. Jo a jedno lůžko na noc přijde na 200korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Kurňa právě jsem se zamiloval http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/touran/13558666?goFrom=list 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Miro,vypada to hezky. zebys prehodnotil a sel do toho letos ;) Noo tak mam prvni zpravy... Misto 300tis najeto to ma udajne 560tis a je to vybydleny pelech... Uz vyklepali po ceste do prahy predni mlhovku a vyskocila jim tam zavada motoru tak tam ted meni nejaky filtr... Pecka... Uz se moooc tesim!!!! Takze to samozrejme neni ani rocni auto ale uplne olitana mrdka!!! me by asi jeblo,jen když to slysim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Letos to právě nedám :( a chtěl bych 7-místné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 (upraveno) Kurňa právě jsem se zamiloval http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/touran/13558666?goFrom=list Tak to je krása , Miro ber to ;) neváhej To plánuješ ještě zvětšovat rodinu? Upraveno Srpen 15, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Miro letos ještě né, a jestli by to bylo letos tak mám tady favorita č.1 . Turana jsem objevil až teď. http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-opel/opel-zafira-66300km-31639.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tome mas pravdu. Myslet pozitivne. Dneska z cech si volam kvuli nove prace. Tady se na to muzu vychcat!!!! Uz jsem to auto letmo videl a chce se mi zvracet!!! Je to z roku 2010 a najezd je tam 560tis. Sedacky propalene a zajebana jak kdby tam jezdili v monterkach. Nema to ani koberecky pod nohama a oak uz jsem nemek cas to vic prohlizet. Radeji... Ani CB tam neni... Woody Crossik je nadherny!! Jsem si rikal proc je tak levny a ono je to benzin A ten sedmimistny bych ja osobne nechtel. Ty posledni sedacky jsou dost male a fakt jen na prevoz jen tak kousek a halvne ti hodne snizi nosnost auta a zaberou urcitou cast kufru. Kdyz uz Touranka tak urcite 5mist. Muzes si poradne prolezt mojeho az budu doma ;) A Opla bych teda urco nechtel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Dobre rano z Ruzyně. Dneska předávám Medvidka a vyzvednu kolegovo TGA ze servisu a zitra nad ranem si ho s nim přehodím za to sve "nove" auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Tome mas pravdu. Myslet pozitivne. Dneska z cech si volam kvuli nove prace. Tady se na to muzu vychcat!!!! Uz jsem to auto letmo videl a chce se mi zvracet!!! Je to z roku 2010 a najezd je tam 560tis. Sedacky propalene a zajebana jak kdby tam jezdili v monterkach. Nema to ani koberecky pod nohama a oak uz jsem nemek cas to vic prohlizet. Radeji... Ani CB tam neni... Woody Crossik je nadherny!! Jsem si rikal proc je tak levny a ono je to benzin A ten sedmimistny bych ja osobne nechtel. Ty posledni sedacky jsou dost male a fakt jen na prevoz jen tak kousek a halvne ti hodne snizi nosnost auta a zaberou urcitou cast kufru. Kdyz uz Touranka tak urcite 5mist. Muzes si poradne prolezt mojeho az budu doma ;) A Opla bych teda urco nechtel ;) Dobré ráno :) Benzín by mi nevadil při mojem nájezdu. A proč bys nechtěl opla? 7- mist chci, mám proto své důvody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Je mi jasne, ze u tebe benal je jasna volba. Udivila me cena toho crossiku. Je nadherny. Ale ja bych volil Highline a kdyz chces tak se sedmi misty. Jen je ti napsal, ze ma snizenou nosnost kvuli tem zadnim sedackam. Byt tebou tak si najdu bazar kde maji 7 mistnou verzi a jdu si ho prolézt. A Opla bych nechtel z vice důvodu: dilenske zpracováni, kvalita materialu, dostupnost dilu, zustatkova hodnota. U Tourana mas pulku veci shodny s OII takze za par korun a urcite je lepe udelany jak Opel. Muj nazor. Ja jsem do toho sveho zamilovany ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Krásné ráno všem ;) Woody jasně ,určitě to máš vymyšlené :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Zdarec....... Tak ještě taky 2 ......... Mirku pěkně ....tak at něco chytneš velkého......... Woody pěkné auto........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Romane budu se snažit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Já jedu na ten Vranov až další týden....tak jsem zvědav........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Taky jsem zvědav jak to tam půjde, ale snad to bude dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Kluci nechcete někdo fábii combi s nájezdem jak od důchodce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 S sestivalcem pod kapotou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Kluci nechcete někdo fábii combi s nájezdem jak od důchodce za kolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Idealně 239000 Nevím, kolik myslíte že je rea¨álná cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.