Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mirku : ale pro priste si poridim ty packy na vyndavani navigace :)vyndavat cely ten prostredek....e e e e.....a jeste potrebuju kvalitnejsi vypichovak nez nuzky z manikury ..... moje vybaveni opet narazilo na strop.....
Hoblajs já to musím taky vždycky rozdělat celé :palec: mam totíš navi z druhé strany přidělanou aby ji lumpové :palec: neukradli.
Odkaz ke komentáři
neuděláte nic, bud to DXko ukradnou, nebo vám to tak domrdaj, že se na to koukat nejde tak stejně musíte koupit jinou....taky už má brácha RSo bez DX.........kundy černé ostravské

Kde to parkuje ,,zenska je tedko s civem v ostrave do patku ... doufam,ze mi moje DVD taky neslohnou ty mrdky ! ...

Odkaz ke komentáři
Ma to horsi lak - asi nejakej Homeprojekt ,jinac motorove zatim (klep,klep) vpohode :palec:

Nevis kde delaj za dobry peniz novy celolak ?

zikmund v novém jičíně, dělal ted kamarádovi GIV, cena kolem 50tis (perleť s glitry), ale nepochopíš.....na jaře dojede na náš sraz, ten lak je jak zrcadlo, v garáži od zářivek neuvidíš nic jineho, než hladkou plochu

ale ta cena :palec:)

ne vážně, nevím o nikom na lak, sám tápu, potřebuju něco taky našplíchat

Odkaz ke komentáři
zikmund v novém jičíně, dělal ted kamarádovi GIV, cena kolem 50tis (perleť s glitry), ale nepochopíš.....na jaře dojede na náš sraz, ten lak je jak zrcadlo, v garáži od zářivek neuvidíš nic jineho, než hladkou plochu

ne vážně, nevím o nikom na lak, sám tápu, potřebuju něco taky našplíchat

Mám vplanu dat zlutase na jare na bilo ,ted je tam matna zluta a to s eme moc nepaci ... bila perlet to by bylo ..)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...