blondakxxx Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Mas nejakou Led zarovku co sviti jako 60W klasika ? Mám, ale nějak jim nejede web http://www.greenlux.cz http://www.svet-svitidel.cz/led-zarovka-e27-15w-studena-bila.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Maroši jeste me napadl Auto Toman v Havru. Taky jsem tam servisoval klimu jeste na Octavce. A byli dobri ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Mám, ale nějak jim nejede web http://www.greenlux.cz http://www.svet-svitidel.cz/led-zarovka-e27-15w-studena-bila.html Ta samá mě zdechla po měsíci provozu na čidle :-( ideální světelné podmínky při svislém umístění, nebo musíš mít v lampě odrazovou plochu, jinak to svítí na pytel.V PL vyšla na 200,- Leroy/merlyn jinak taky mám všude LED v domě a jediné co jsem zatím nevychytal maličké E14 - moc mi lezou ven z jídelního lustru, tak to nění echt gold, musím ještě na něco narazit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) Ta samá mě zdechla po měsíci provozu na čidle :-( Dobré ráno, Bade asi páteční model..... mi fachá už dlouho, mám od nich LED E14, GU10, MR16 a pohoda. Co tohle? http://eshop.shift.cz/Zarovka-led-38w-e145050-tepla-bila-220240-vstr-p-130771.html Upraveno Leden 2, 2014 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 takové mám G9. ale v E14 je neměli.....navíc v SHIFTu, kousíček ;) Díky akorát to je teplá bílá a já jedu po studené ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 takové mám G9. ale v E14 je neměli.....navíc v SHIFTu, kousíček ;) Díky akorát to je teplá bílá a já jedu po studené ;) Můžu se ti Shiťáku poptat, ale myslím že zvládnou studenou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Dobre rano. Tak prvni sichta za mnou a jde se spat. Zatim jen 4:15 jizdy. Takova kratka fuska. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Dobre rano:-) je to za nami rok bude klid:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Dobré poledne všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Zdravím....... B) Tak já taky po první směně....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Dobrý podvečer všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Bade,Rado - pozorovali jste ubytek spotreby energie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Maro tak jaká byla první směna v novém roce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Parda,jsem dneska maloval satnu,takze zase jdem na tu novou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 A to už v té nové firmě? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Nova firma stejne místo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 A za stejné peníze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Zdarec.Neplánujete zítra ňakej srazík na pátek třeba ve dvoře? :o gdyž je ten pátek tak co prdi samozdřejmě odpoledně,čas si určete :P Jak na Nový rok tak po celý r..k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Zdarec já bych neměl problém ještě jsem nezačal pracovní proces v novém roce :P a co ostatní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Odpoledne bych mohl , v kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Odpoledne bych mohl , v kolik? Čus Mirku.Jako obvykle tj. 16-17hod. :( jináč nechám hlasovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 ja bych asi také mohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Bade,Rado - pozorovali jste ubytek spotreby energie ? Já mam LED od začátku takže spotřeba je pořád malá příklad: dětský pokoj.....stropní bodový lustr před 7x35W ( 245W ) nyní 7x4W (28W ) takže cca desetina spotřeby a toufám si říct vic světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Já mam LED od začátku takže spotřeba je pořád malá příklad: dětský pokoj.....stropní bodový lustr před 7x35W ( 245W ) nyní 7x4W (28W ) takže cca desetina spotřeby a toufám si říct vic světla já to nemám s čím srovnat Marosi, vše jsem dělal nové už s tím, že vše bude LED, vše se na to dimenzovalo, například kuchyň 12x3W = 36W (když to byla stavba, tak 1ks 100W žárovky ten prostor osvítil mizerně, ted těch 12x led že je ta mísnost přesvícená....ale má to své ale....musí se nad tím přemýšlet, že tam kde máš jednu žárovku a chceš to nahradit 1ks LED např E27, tak chtě nechtě, at říká kdo chce co chce, ten prostor tak neosvětlíš, budeš tam mžourat, ten výkon LEDky nebude uplně OK....kór když ještě by jsi šel do studené bílé od 4000K druhá stránka mince, já neměnil nic a rovnou šel do LED, tedy pouze prvotní investice ..... ale žárovka stojí 0,0Kč...kdežto LEDky začínají na +160,- a to v těch počtech ks jsou už nějaké peníze - takže si stačí spočítat, jak dlouho budu svítit, něž se mi ta cena LEDky vrátí....a budu doufat v to, že ta LEDka vydrží že... takže já radím, ano tam kde halogen lampa jede jako přísvit 6h k televizi určitě vyměnit za LED, ale že lezu do sklepa 1x za týden na 2minuty, tam je ta investice zbytečná, pokud už tam máš žárovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Caute bando. Tak jak to s vama vypadá? Ja mam po dalsi sichte. Kola roztocim zase v 19:30. A porad cekam kdy me posle dispecer domu ;) Bade jak dopadla aukce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 56zl vyhráno ;) akorát to musím zajet zaplatit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Chces poslat kacky? Hynek bude mit radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 A jinak super moc diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 já to nemám s čím srovnat Marosi, vše jsem dělal nové už s tím, že vše bude LED, vše se na to dimenzovalo, například kuchyň 12x3W = 36W (když to byla stavba, tak 1ks 100W žárovky ten prostor osvítil mizerně, ted těch 12x led že je ta mísnost přesvícená....ale má to své ale....musí se nad tím přemýšlet, že tam kde máš jednu žárovku a chceš to nahradit 1ks LED např E27, tak chtě nechtě, at říká kdo chce co chce, ten prostor tak neosvětlíš, budeš tam mžourat, ten výkon LEDky nebude uplně OK....kór když ještě by jsi šel do studené bílé od 4000K druhá stránka mince, já neměnil nic a rovnou šel do LED, tedy pouze prvotní investice ..... ale žárovka stojí 0,0Kč...kdežto LEDky začínají na +160,- a to v těch počtech ks jsou už nějaké peníze - takže si stačí spočítat, jak dlouho budu svítit, něž se mi ta cena LEDky vrátí....a budu doufat v to, že ta LEDka vydrží že... takže já radím, ano tam kde halogen lampa jede jako přísvit 6h k televizi určitě vyměnit za LED, ale že lezu do sklepa 1x za týden na 2minuty, tam je ta investice zbytečná, pokud už tam máš žárovku Dobrý den, naprostý souhlas!! Teď se chystám montovat do SDK LED panel 60x60cm 45W DIM od Osramu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Dobré skoro poledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.