RAZTY Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Miru leštěnkář se nezapře jak by vyjela z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jsem se dnes trochu nudil :D Ty vogo to je vonka jak z fabriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Kluci ono to na fotkách vypadá pěkně, ale nějaké vady na kráse tam jsou. Nejhorší je že stála rok v garáži a nikdo to neumyl. Byla posraná střecha od ptáků a to vyžralo díry do laku. Ale stejně si myslím, že na to že má 16 let vypadå dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak jasne ze za ty leta tam něco bude ale vypada dobre. Pouzil jsi na to i ten nano pripravek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Miro paráda, Monča si to určitě pochvaluje že jste ji koupili a zelená už tak nevadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Vše nejlepší Neználkovi k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 připojuji se a pádlím směr Brno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Dobré ráno všem ;) Woody tobě taky vše jen to nej k dnešnímu svátku. .Tou fotkou jsi mi ten dnešek pěkně zhnusil :( to víš ,nezapomínám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Mírové vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Včerejším Mirkům a dnešním Tomášům vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zdravím........ B) Taky se připojuji ke gratulaci....... Mirku pěkně vyleštěná......mohl by jsi udělat nějakou akci a vylešit nám auta......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 At se dari Mirku:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Dobrý podvečer všem Petře to jsem nějak nepobral Včerejším Mirkům a dnešním Tomášům vše nej Včerejším Mirkům a dnešním Tomášům vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Včerejším Mirkům a dnešním Tomášům vše nej Peťo to máš nějaký ruský kalendář ne země kde zítra již znamená včera Zdravím........ B) Taky se připojuji ke gratulaci....... Mirku pěkně vyleštěná......mohl by jsi udělat nějakou akci a vylešit nám auta......... No já leštím auta jen sobě a manželce za dobrý ... Co mi nabídneš ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 No musíš si sám říct. co za to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Dobrý večer všem ! Mirkům vše nejlepší - hlavně pevné zdraví ! Razty - moc pěkná práce na čumáku ! Woody, Felda vypadá po detailní očistě a leštění opravdu jako nová, hlavně ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Vsem Mirkum vse nej k jmeninam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Peťo to máš nějaký ruský kalendář ne země kde zítra již znamená včera No já leštím auta jen sobě a manželce za dobrý ... Co mi nabídneš ty :D Já měl dnes školení byl jsem brzy doma a nějak jsem měl za to že je pátek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak to tě omlouvá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Kluci co vy na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ja sem asi porad decko furt me bavi tem audinam naklepavat zadek:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Mirkové vše nej k jmeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 chtělo to nějakou změnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Petře pěkně A dík za přání ;) A jdu spinkat, dobrou noc všem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 A máme páteček ;) Nicht dlubat !!! Chlapci nedělá někdo ve f. DITON ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Tak tak. Nedlubat. Ja prozatim dodlubal. Zase az kolo 19h. Bade ta firma mi ani nic nerika :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Kube: výrobce betonových stavebních nesmyslů..jedna pobočka je v Paskově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Dobré ráno všem. Bade nevím, ale poptám se kamarádů . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Dobré ránko..... B) Woody a už to máš koupené...... Badys ode mne nikdo........ B) No vypadá pěkně........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Dobrý den :) Vše nejlepší Hoblíkovi k svátku Dobré ránko..... B) Woody a už to máš koupené...... Badys ode mne nikdo........ B) No vypadá pěkně........ Romane ještě ne, budu objednávat později a ještě beru k tomu IRONX na vyčištění laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.