Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré odpoledne všem ;).

Tome to se omlouvám -_-, ale absolvoval jsem dnes odpoledne jízdu s mladým a jsem z toho mimo :wallbash:, holt se musí vyjezdit :o .Byl jsem u Badysa pro tu stahovačku a zítra bych to chtěl udělat. Bade moc děkuji :palec:.

Maro tak mřížka do nárazníku a dveřní spínač je objednán zítra to bude a kabinový filtr je doma. Olej vyměněn a výfuk je už na autě. A tu plechovou hadici jsem ještě nenašel. Jen doufám že nebude taková kosa jako dnes.

A Poloauto je už přepsané :smich: :smich: :smich::lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Vzadu za ridicem na podlahu, jinak videl jsem touarega na velkych kolech ve ctvrt na pet ve fm:-)) ani nemavne jak sedi vysoko a nevsima si co je pod nim:-)

To nasere :( a jaka to byla zupa ?

Dobré odpoledne všem ;).

Tome to se omlouvám -_-, ale absolvoval jsem dnes odpoledne jízdu s mladým a jsem z toho mimo :wallbash:, holt se musí vyjezdit :o .Byl jsem u Badysa pro tu stahovačku a zítra bych to chtěl udělat. Bade moc děkuji :palec:.

Maro tak mřížka do nárazníku a dveřní spínač je objednán zítra to bude a kabinový filtr je doma. Olej vyměněn a výfuk je už na autě. A tu plechovou hadici jsem ještě nenašel. Jen doufám že nebude taková kosa jako dnes.

A Poloauto je už přepsané :smich: :smich: :smich::lol: :lol:

Teda jedes jako das. :palec:

Uz to ma lepsi zvuk :-)

Odkaz ke komentáři

No nevím jestli si to vychutnávám, ale nesnesu že to není v pořádku.

Maro musím to ještě doladit, někde to při jízdě klepe. Zítra tam zkušebně nasadím ty hliníky z Huberta, pokud nebude sedět ET tak dám na komax ty druhá kola.

Tome polévka se papá a ne rozlévá.

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Tome to jsi rozlil v Bobkovi? No ono to je jedno. Me by to sralo kdekoliv. Snad je minimum skod. Ja fasnul na zitra nic moc kseft. Vubec se netesim :(

Neznalku a co Saska s Bonnou?

Woody ne ze s feldy udelas L&K :D

Marosi a jak funguje Cernota?

Odkaz ke komentáři

Vyvar:-) takovou vuni nemate ted nikdo v aute :-)

Mirku vypadal si nejak rozladene:-) mlady se vyjezdi to chce cas:)

Jinak pokud bude cas tak se v sobotu ukazu na skok :-) ale jaksi nevim kam presne dojet:)

Tome sobota je odpískaná, Maroš nemůže a počasí taky nic moc. Stav se v pátek do Dvora :palec:

Jinač grilovačka bude, jen to odložíme. Teď budu mít pracovní vikendy tak to necháme na příští měsíc :)

Odkaz ke komentáři

Jo byl jsem si koupit nosic na jidlo který lepe tesni :)

Tome sobota je odpískaná, Maroš nemůže a počasí taky nic moc. Stav se v pátek do Dvora :palec:

Jinač grilovačka bude, jen to odložíme. Teď budu mít pracovní vikendy tak to necháme na příští měsíc :)

OK v patek uz mam dovcu :) to mi vyhovuje lip :) klasicky cas kolem 16 hod ?

Odkaz ke komentáři

Tome to jsi rozlil v Bobkovi? No ono to je jedno. Me by to sralo kdekoliv. Snad je minimum skod. Ja fasnul na zitra nic moc kseft. Vubec se netesim :(

Neznalku a co Saska s Bonnou?

Woody ne ze s feldy udelas L&K :D

Kubo nedělám žádné vylepšení jen opravuji co není 100%. Je to pracovní stroj bez výbavy, ani rádio tam nebude :D jen 4kola, volant a tažné :palec:

Odkaz ke komentáři

No nevím jestli si to vychutnávám, ale nesnesu že to není v pořádku.

Maro musím to ještě doladit, někde to při jízdě klepe. Zítra tam zkušebně nasadím ty hliníky z Huberta, pokud nebude sedět ET tak dám na komax ty druhá kola.

Tome polévka se papá a ne rozlévá.

ty do toho sypes peníze jako by to bylo tvoje :D

ja vedel ze s téma kolama nevydrzis :P

No funguje - ale uz se steluju na tu spojku pomalu a nekde mi unika klima :( asi chladic :(

Odkaz ke komentáři

Aha. No tak to bude chtit udelat. Ja ted zas budu servisovat az budu doma. Olej, filtry, snad uz dam ty brzdy a bude se zjistovat to rachtani a klepani. Leze mi to na nervy. A stve me, ze zas budu mit auto v servise :(

Takze ten klepot nebyla ta remenice ?

Snad nekupuješ fabku v kombíku :smich:

Záleží jaký typ, ten co jsme měli my tak vlezl vpohodě, ale lepší to bylo jak se vytáhla roleta z kufru.

segra něco schani a v merku je i fabca .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...