Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ja jsem uz od 16h v regionu. Ted uz jsem doma a cekam na pratele. Dneska takova mensi komorni akcicka. ;)

Ramane super. Vypada to, ze Havirov pojedu az v utery po obede? Bude ti to vyhovovat?

Tomiku ozvi se mi bud na 737880838 nebo tady pres SZ aby jsme se domluvili kde se sejdem a predam ti darecek ;)

Odkaz ke komentáři

Hodne se jela Forza 4. To bavilo i hlavne holky. ROzbijet krasne auticka, pak chvili Halo Reach ale to jim moc neslo. No a pak jsme dali Kinect Sport Seson One A Two a to Bowling a pak Lyzovani. Noo a koncili jsme demem Dance Central asi ve 2h rano takze sousedi museli mit faaak radost :D

Odkaz ke komentáři

Tak sem teda neco pripisu. Nejak uz nemam cas ani naladu zde chodit (nemyslim havex ale celkove foru) a celkove co se tu na foru deje za veci a co zde chodi za lidi ..... rozhodl jsem se zrusit nick Deka a snad uz bude klid.

Tady na Havru zakopavam valecnou sekeru proti tem se kteryma sme se hadali. Carlos woody apod sme lidi, zivot je kratkej resi se dulezitejsi veci. Takze kdyz nekoho z Vas potkam probliknu pozdravim rad i pokecam pripadne uvidim, pripadne nekteri maji na me cislo ;)

At se Vam tu dari, at ste zdravi a vse vychazi a dari.

Copak nálada se zlepšila, že ses vrátil? Anebo tě trápily zimní deprese :D

Odkaz ke komentáři

Woody hele jsou tu lidi se kteryma se tu bavim ale ty to rozhodne nejsi ... tak proc se snazis stale vtirat ?:-) nebo si tu zasr zacnes hrat na starou gardu ?

Zacni neco delat protoze jde videt jak se deeeesne nudis. ;-)

Já se nevtírám, to ty ses tady loučil a hrál divadlo. Tak jsem se jen zeptal a timto tuto diskuzi končím.

Odkaz ke komentáři

Deko ahoj. Hezky prujez na kole!!! Klobou dolu pane :palec:

Nestrane do tehel debaty: Woody proc hned rypes? Prijde ti to ftipne?? Me teda vubec ne. Deko tady v tom prispevku co jsi vytahl zakope sekeru a ty to jen tak vytahnes a otocis to proti nemu!!! Teda me to prijde hoodne trapne z tve strany! A Deko na foru funguje porad ale ne tak aktivne. Ale joo je to tvoje vec. Asi ti proste Deko vadi. Me ne. Videl jsem ho minuly mesic a byla legra.. ;)

Jinak dneska jsem byl zase opet na servise. Vymena homokinetaku, Spodniho ulezini moto, Cena i s praci 6450,- a parzvuk pri akceleraci je pryc. Takze to byl vybrujici motor...

Tomasi jak dopadly tanecky??? :D

Odkaz ke komentáři

Noo a proc jste se nikdo neozvali??!! Ja jsem Marenovi svoje k tomu rekl. A proc tady ted motas jabka s hruskama? Me se nelibi jak se chvos ted k Dekovi a ty ted tady tahas Marose. Ja mam Marose taky rad a Deka taky. Tak proc to michas? Proc nemas stejny metr na vsechny?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...