Neználek Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Dobré odpoledne. Dnes vysazeno do chovného rybníka 3000 kusů štiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 to je min nez jsi ve čtvrtek rikal ,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Jo je to o tisíc méně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ja jsem uz od 16h v regionu. Ted uz jsem doma a cekam na pratele. Dneska takova mensi komorni akcicka. ;) Ramane super. Vypada to, ze Havirov pojedu az v utery po obede? Bude ti to vyhovovat? Tomiku ozvi se mi bud na 737880838 nebo tady pres SZ aby jsme se domluvili kde se sejdem a predam ti darecek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ok pak si zavolame.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Pěkné ránko....... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Pěknou neděli všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 krasne nedelni dopoledne pratele. Tak vcerajsek se vydaril. Fajna akcicka ve 4lidech. Zahrali jsme X-box a dobre se pobavili. Banda pred chvili odjela tak premyslim co budu delat. Asi prestehuju obyvak a budu parit dal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 co jste hrali za hry ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Hodne se jela Forza 4. To bavilo i hlavne holky. ROzbijet krasne auticka, pak chvili Halo Reach ale to jim moc neslo. No a pak jsme dali Kinect Sport Seson One A Two a to Bowling a pak Lyzovani. Noo a koncili jsme demem Dance Central asi ve 2h rano takze sousedi museli mit faaak radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Dneska práce na zahradě ..zakopaní sudů na odtok vody ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 To já včera sekání trávy , hrůza jak já to nemám rád. Zvláště jak se to nechá vyrůst 30 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 No hezka prace kluci ;) Ja dneska zajel na obed, u toho dal kafe s kamaradem, pak na mycku do ovy, srazit se z par lidma z regionu a ted jsem uz 3h doma. Preskladal jsem si obyvak abych se nenudil A ted zevlim u netu a mam pustene Snowbordaky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Pěkné ránko....... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Dobré ráno všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Tak ted jsem dorazil od zubaře.....mám kaz pod můstkem .....tak odstranit můstek odvrtat a dát nový můstek....za 3600 kč....... Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem Vectom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Dobry den.... 500kc:-) to je dnesni zdravotnictvi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 B+E úspěšně za námi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Konecne jsme si protahl telo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Tak sem teda neco pripisu. Nejak uz nemam cas ani naladu zde chodit (nemyslim havex ale celkove foru) a celkove co se tu na foru deje za veci a co zde chodi za lidi ..... rozhodl jsem se zrusit nick Deka a snad uz bude klid. Tady na Havru zakopavam valecnou sekeru proti tem se kteryma sme se hadali. Carlos woody apod sme lidi, zivot je kratkej resi se dulezitejsi veci. Takze kdyz nekoho z Vas potkam probliknu pozdravim rad i pokecam pripadne uvidim, pripadne nekteri maji na me cislo ;) At se Vam tu dari, at ste zdravi a vse vychazi a dari. Copak nálada se zlepšila, že ses vrátil? Anebo tě trápily zimní deprese :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Woody hele jsou tu lidi se kteryma se tu bavim ale ty to rozhodne nejsi ... tak proc se snazis stale vtirat ?:-) nebo si tu zasr zacnes hrat na starou gardu ? Zacni neco delat protoze jde videt jak se deeeesne nudis. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 wo co go?? :-) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 No vidím že tu bude zase veselo :o Bade jak to bylo náročné, a oba bez ztráty . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Woody hele jsou tu lidi se kteryma se tu bavim ale ty to rozhodne nejsi ... tak proc se snazis stale vtirat ?:-) nebo si tu zasr zacnes hrat na starou gardu ? Zacni neco delat protoze jde videt jak se deeeesne nudis. ;-) Já se nevtírám, to ty ses tady loučil a hrál divadlo. Tak jsem se jen zeptal a timto tuto diskuzi končím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Dobry vecer me zas boli nohy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Deko ahoj. Hezky prujez na kole!!! Klobou dolu pane Nestrane do tehel debaty: Woody proc hned rypes? Prijde ti to ftipne?? Me teda vubec ne. Deko tady v tom prispevku co jsi vytahl zakope sekeru a ty to jen tak vytahnes a otocis to proti nemu!!! Teda me to prijde hoodne trapne z tve strany! A Deko na foru funguje porad ale ne tak aktivne. Ale joo je to tvoje vec. Asi ti proste Deko vadi. Me ne. Videl jsem ho minuly mesic a byla legra.. ;) Jinak dneska jsem byl zase opet na servise. Vymena homokinetaku, Spodniho ulezini moto, Cena i s praci 6450,- a parzvuk pri akceleraci je pryc. Takze to byl vybrujici motor... Tomasi jak dopadly tanecky??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Kubo trapné bylo to, jak se tady někdo navážel do Maroše a nikdo se ho nezastal, protože Maroš je zlatý člověk se zlatýma rukama a hodně lidem tady pomohl a toto si nezasloužil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Dobré ráno všem. A s tím Marošem má Woody pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Noo a proc jste se nikdo neozvali??!! Ja jsem Marenovi svoje k tomu rekl. A proc tady ted motas jabka s hruskama? Me se nelibi jak se chvos ted k Dekovi a ty ted tady tahas Marose. Ja mam Marose taky rad a Deka taky. Tak proc to michas? Proc nemas stejny metr na vsechny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.