Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No když si to najdeš jak se tam vyjádřil Mařena tak se dočteš že jsem si k tomu svoje řekl.

Noo a proc jste se nikdo neozvali??!! Ja jsem Marenovi svoje k tomu rekl. A proc tady ted motas jabka s hruskama? Me se nelibi jak se chvos ted k Dekovi a ty ted tady tahas Marose. Ja mam Marose taky rad a Deka taky. Tak proc to michas? Proc nemas stejny metr na vsechny?

Odkaz ke komentáři

Ja jsem uz od 16h v regionu. Ted uz jsem doma a cekam na pratele. Dneska takova mensi komorni akcicka. ;)

Ramane super. Vypada to, ze Havirov pojedu az v utery po obede? Bude ti to vyhovovat?

Tomiku ozvi se mi bud na 737880838 nebo tady pres SZ aby jsme se domluvili kde se sejdem a predam ti darecek ;)

Ahoj. Dáreček jsem zatím jen ovoněl....voní krááásně. Ještě budu dneska jezdit.... Jinak jsem tě rád poznal. Ahoj. T

Odkaz ke komentáři

Pěkný den...... B)

No dneska budíček v 2.50 hod ....potom odjezd na ryby na zavadu...chycen jeden kapřík a puštěn zpět do vody.Potom jízda na zahradu sekaní trávy...hotovo........dneska makám jak cyp........... :palec:

Mirku možna se tam někdy stavím......... :palec:

Upraveno uživatelem Vectom
Odkaz ke komentáři

Marosi nejspis v sobotu nekdy pres den. V praci musim byt v nedeli vecer.

Tomiku toje odpoved i pro tebe. Makam od pondelka ale musim tam byt uz v nedeli vecer. Jsem rad, ze ti chutna. Ted jsem tady mel zname na navsteve a taky moc chutnala ;) Ja bohuzel nemohl protoze jdu ted makat na autech. Konecne i na mem ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...