romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Dobrý večer Mazej do hospůdky parchante :( ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Mazej do hospůdky parchante :( ;) :) Ty mně sleduješ, jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Ty mně sleduješ, jo? :( Jedu po Tobě :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Jedu po Tobě :( ;) Teeeeda, to chce odvahu se k tomu takhle verejne priznat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Teeeeda, to chce odvahu se k tomu takhle verejne priznat ;) Ahojky slečno...no jo no...láska je láska :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Dobrý večer Čau Lanci, jak je? Tebe už jsem neviděl ani nepamatuju. Je všechno OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Čau Lanci, jak je? Tebe už jsem neviděl ani nepamatuju. Je všechno OK? Ahoj Jo pohoda, ale končí to - zápočty se blíží ;) a pak zkoušky. Jinak vše ok, na bowling jsem nemohl dorazit. Mám víkendy nabité, protože mám po tom týdnu v Ol, doma spousty pohledávek. :( Ale určitě se na nějaké další akci objevím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Bre ranko.Kde jsou vseci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Dobré...asi v práci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Bre ranko.Kde jsou vseci ;) Máš dovolenou tak se nám směješ jo ?? Kolik máš ještě dnů letošní dovolené ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=874 PS: vynechal jsem to zbroušení LEDek do rovna kvůli rozptylu světla, u mnou použitých LEDek se po zbroušení snížila svítivost. Díky Radime..vypadá to dobře...jen nejsem žádný elektro machr,tak bych potřeboval vysvětlit co a kde je zapojené...pájení už by neměl být problém ;) Láká mě to jen do interiéru :) PS: Které jsi přesně použil ledky a odpory prosím tě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Bre ranko.Kde jsou vseci :( Jsem natíral podlahu v garáži :) , ale už jsem tu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Máš dovolenou tak se nám směješ jo ?? Kolik máš ještě dnů letošní dovolené ?? Vubec se nesmeju.Vzdy jak prijdu po sichte,je tu toho mraky na cteni a ted nikdo ;) Dovolene mam asi 16 dnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Maroš, tak to si lepší já mám je 14 ;) a vzhledem, že musím 9dnů vybrat, tak tento měsíc dělám jen 12 šichet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Co jste dělali v létě,že máte tolik dovolené? ;) Já už mám jen 5 a vybrat to můžu až v příštím roce :) Jsem chtěl alespoň na Štědrý den a neexistuje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 V létě jsem dovolenkoval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ja furt robil a vybiral jsem lonskou ;) nam zatim nikdo neprikazoval vybirat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Na jařa týden, v létě dva týdny dovolené a ještě mi zbývá 25 dnů letošní !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 no jo,ale kdyz mas narok na 40 kazdy rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Dobrý podvečer ,dnes jem Hubertovi dovezl novou střechu byl jsem až u Hradce Kralové (Třebechovice pod Orebem) Hubert dostane velké střešní okno v elektrice . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 To teda koukám Mirku...Hubert bude opravdu "Fešák" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Dobrý podvečer ,dnes jem Hubertovi dovezl novou střechu byl jsem až u Hradce Kralové (Třebechovice pod Orebem) Hubert dostane velké střešní okno v elektrice . Paráda, Navi máš doma, tak ještě nějaké bi-xenony !! PS: Těším se na výsledek tvé práce!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Jedna hádanka pro vás. Kdo pozná co to je ???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 ledky v kufru ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 (upraveno) Dobrý podvečer ,dnes jem Hubertovi dovezl novou střechu byl jsem až u Hradce Kralové (Třebechovice pod Orebem) Hubert dostane velké střešní okno v elektrice . Pockej,pockej.To tam bude strecha z Okty ? Nechas tam vevarit tu cast s tim mechanizmem,ze ? Jsi mohl rict,jsem mel dovcu,bych se svezl s tebou :) Upraveno Prosinec 1, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 ledky v kufru ??? Jo ledky v kufru, to není fotka osvětleného kufru, ale tak světlo z kufru ( přivřené dveře kufru ) prosvítá přes koncové světla !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Maroši kdybych věděl tak bych tě vzal na výlet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 no skoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj všichni Neználku: Takže Hubert nebude veterán, jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Tak to nebude , :) ale veterán v něm bude jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.