Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Čaute všichni ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dnes jsem si něco přivezl domů !! Zdar maska vypadá pěkně teď se vrhnout na sundání bočních lišt a nalepení lakovaných a bude to :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime maska super...já o ní zatím nevažuju,nevím jak by to vypadalo na stříbrné...chtěl bych radši lišty :o Zítra skočím do GME na ty LEDky...jestli jsi mi tam teda něco nechal Nepočítal jsi náhodou,kolik je toho třeba na celý vnitřek a RZ ? Díky moc za rady Petinko, díky za kofolu...ta bodla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime skládám za ty LED velkou pochvalu. Ja bych asi na to nemel nervy Dík, jsou to nervy, ale výsledek stojí za to!! Jen ještě podotknu NENÍ to můj nápad, ten návod a celá konstrukce je jednoho mistního člena fóra tak ať nedojde k nějakému nedorozumění! PS: pro LEDky do GM nechoďte- nejsou !! Zboží by mělo přijít v pátek, na centrálním skadu prý ještě mají 250000 ks. Jirko: na celé auto nevím, ale dalo by se to přibližně spočítat. Woody: kolik jsi jich nacpal do interierového světla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime 12ks a že jsi to ty, jdu ti to fotnout ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Hmmm smůla ..zajdu příští týden...kdo autorem nápadu a návodu v pdfku ? Nějak jsem to tady nenašel :o Chtěl bych mu poděkovat za skvělý nápad Woody a Radime...brousili jste ty ledky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdar maska vypadá pěkně teď se vrhnout na sundání bočních lišt a nalepení lakovaných a bude to Chci to nechat až na jaro, ale asi to nevydržím !! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojte, jak se máte? Hoblik už je skoro zdavý a já sem měla dneska volno, tak sem relaxovala v kuchyni... Nabídněte si :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoj To je až škoda sníst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojte, jak se máte? Hoblik už je skoro zdavý a já sem měla dneska volno, tak sem relaxovala v kuchyni... Nabídněte si :-) Verush ahoj ! No kráása ! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime 12ks a že jsi to ty, jdu ti to fotnout ven Máš doma 150ks ledek a dáš jich tam jen 12ks ???????? Já měl v OI 24ks ( světlo mám ještě někde doma ) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojte, jak se máte? Hoblik už je skoro zdavý a já sem měla dneska volno, tak sem relaxovala v kuchyni... Nabídněte si :-) Krásné chaloupky !! Nešlo by to nějak namejlovat nebo nafaxovat ke mě ???? PS: neměla by jsi to tady tak vystavovat, víš že je to trestné vařit doma perník !! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Lancelot : to je právě na jídlo :-) Jero: dík. Na zítra chystám jeden upgrade, tak snad se mi povede, když jo tak to sem hodím :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Hmmm smůla ..zajdu příští týden...kdo autorem nápadu a návodu v pdfku ? Nějak jsem to tady nenašel Chtěl bych mu poděkovat za skvělý nápad Woody a Radime...brousili jste ty ledky ? Já jo, aspoň vlezou krásně 3 vedle sebe :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 hospoda plna a zas nikdo nepije ps: verush :-) sikovna si :o my jsme vcera delali jen obyc perniky a pokouseli se o panacky vlastni tvorby .-D ale ze panacku se staly snehulaci .-D(ztloustli) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Máš doma 150ks ledek a dáš jich tam jen 12ks ???????? Já měl v OI 24ks ( světlo mám ještě někde doma ) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Hmmm smůla ..zajdu příští týden...kdo autorem nápadu a návodu v pdfku ? Nějak jsem to tady nenašel :o Chtěl bych mu poděkovat za skvělý nápad Woody a Radime...brousili jste ty ledky ? Obroušený je jen " doraz " co je po obvodu ledky a čočka ne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojte, jak se máte? Hoblik už je skoro zdavý a já sem měla dneska volno, tak sem relaxovala v kuchyni... Nabídněte si :-) Chtělo by to osvětlit ledkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Moje z OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Souhlas s Lancim..pekné chalúpky...škoda jich zožrať U má pečení v režii moje mamka,já chodím jen zdobit,abych si zasloužil nějaké to kilo...letos dělá prý jen asi 50 kg :o Ale stejně se to vždycky zvrtne a udělá jednou tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Blondak: no namejlovat můžu, ale obávám se že to nedojde v 3D podobě :-) jo a perník se vařit může, jak není za účelem kšeftu Woody: to je nápad :o zaúkoluju Hoblika Petka: todle je taky obyč perník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime ještě něco prosím tě... jsou to tyto ? http://www.gme.cz/cz/index.php?product=511-713 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jen tak btw. kdy budem mít nějakou vánoční besídku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 :)sem ji rikal ze mela udelat auticka a ne domecky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdar bando.Konecne doma. Verush,mas to krasne. Take kazdy rok dostavam od kamosky chaloupku.Taky je sikovna a tvoriva. kdyz tak koukni tady http://www.wjancino-pedigovani.wz.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Moje z OI. Radime kdyby jsi ho měl k ničemu tak bych ho koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime kdyby jsi ho měl k ničemu tak bych ho koupil :o teď jsem to chtěl napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dobrý podvečer všem ,a teť vás všechny pochválím ,Verču za krááááááásné cukroví a kluky za tu tvořivost s těma ledkama :) a taky sebe :o .Pořídil jsem si novou hračku Škoda 110 už jsem se dohodl s majitelem a v pátek si ji vezu domů.Ale budu potřebovat od někoho pomoc .Ta škodověnka je na aukru tak potřebuji někoho kdo mi přihodí ať prodávajicí nema nějaky problem ostatní přes Sz tak kdo může a je ochoten tak dejte vědět a já vám písnu.Dvě fotečky toho co jsem ve tmě zahlédl ,jo a budu ji říkat Blanka nebo Blanička to už je tradice. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Mirku ty zakladas muzeum, nemas uz tech aut dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Míro, ale to není erko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.