Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dam si pivecko, prida se nekdo? :o Dám si kávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dám si kávu tak jo :o tady to mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 tak jo :o tady to mas Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dneska jsem se nudil tak jsem se opičil po Blonďákovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dobry vecer , H1N1 je snad uz pryc, prvni den v pracovnim procesu :)takze opet pikacoviny z televize, proste chripka jako kazda jina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dobry vecer , H1N1 je snad uz pryc, prvni den v pracovnim procesu :)takze opet pikacoviny z televize, proste chripka jako kazda jina. Tak to je fajn, ze uz jsi zdravy Woody slusna pracicka na to ze ses nudil :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak to je fajn, ze uz jsi zdravy Woody slusna pracicka na to ze ses nudil No, ono většinou jak se nudím, tak jdu umýt auto a to mám na celý den. Jenže teď v takovém počasí je to na prd. Včera jsem se pokoušel už udělat jedno světlo do kufru, ale bylo takové upatlané od lepidla, tak jsem koupil dnes dva nové a ty jsou jak origo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 No, ono většinou jak se nudím, tak jdu umýt auto a to mám na celý den. Jenže teď v takovém počasí je to na prd. Včera jsem se pokoušel už udělat jedno světlo do kufru, ale bylo takové upatlané od lepidla, tak jsem koupil dnes dva nové a ty jsou jak origo :o Ma to vubec cenu delat si to sam doma, kdyz BlondakXXX to prodava uz hotove za 10kc/ks??? Ja osobne mam rozdelanych tolik projektu na viktorce az hanba, jen na to neni porad cas to dodelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ma to vubec cenu delat si to sam doma, kdyz BlondakXXX to prodava uz hotove za 10kc/ks??? Ja osobne mam rozdelanych tolik projektu na viktorce az hanba, jen na to neni porad cas to dodelat No, mě komplet světlo vyšlo na 7,50 Ještě jsem byl dneska u čalouníka, domluvit se na přešití vnitřku sedadel do alcantry. Chtěl jsem látku, ale když jsem viděl červenou alcantru, tak jednoznačně zvítězila :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ma to vubec cenu delat si to sam doma, kdyz BlondakXXX to prodava uz hotove za 10kc/ks??? Ja osobne mam rozdelanych tolik projektu na viktorce az hanba, jen na to neni porad cas to dodelat Špatně čteš kolego!! 1ks LED za 10kč !!!! :o Woody: pěkná čtecí lampička, máš nějaké fotos z montáže ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 ty jo hospoda plna to chce pripitek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak na přípitek to chce spíše něco tvrdšího, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Špatně čteš kolego!! 1ks LED za 10kč !!!! Woody: pěkná čtecí lampička, máš nějaké fotos z montáže ?? Foto nemám a není to čtecí lampička, je to obyčejná :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojky...všichni dělají lampičky...já chci taky! :o Zkuste mi to polopaticky vysvětlit jak na to...prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak na přípitek to chce spíše něco tvrdšího, ne? je zapotrebi cas od casu nejakou tu becku vytocit... Jinak uz nam dodavatel to pivo vozit NEBUDE!!! :o PS: uz tady dlouho visi moje prosba o pivo! a furt nikdo.. takze proto pripitek pivem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Já pivo neee...tak jedině kofolu nebo čaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Já pivo neee...tak jedině kofolu nebo čaj Ty jsi můj člověk ještě bych tam přidal kávu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahojky...všichni dělají lampičky...já chci taky! :o Zkuste mi to polopaticky vysvětlit jak na to...prosím Jirko fšak tady to je krásně popsáno!! Na mojí fotce je na plíšcích ještě poznačeno mínus - a plus +, na straně mínusu začínáš první led krátká nožička-->první led dlouhá nožička--> druhá led krátká nožička---> a končíš třetí led dlouhá nožička, odpor a plusový plíšek !! LED_modul_O2_kufr.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak teda dobra NAZDRAVIIIIIIII :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dnes jsem si něco přivezl domů !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jirko fšak tady to je krásně popsáno!! Na mojí fotce je na plíšcích ještě poznačeno mínus - a plus +, na straně mínusu začínáš první led krátká nožička-->první led dlouhá nožička--> druhá led krátká nožička---> a končíš třetí led dlouhá nožička, odpor a plusový plíšek !! Je to fakt super Ta lampička je předpokládám stejná jako u FI v kufru, není-liž pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Díky Radime...pdfko pomohlo,z obrázku jsem nějak nerozeznal nožičky Ty tam nemáš tu součástku jako v tom pdfku na tom zeleném drátku u plusu...co to vlastně je a k čemu to slouží ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Je to fakt super Ta lampička je předpokládám stejná jako u FI v kufru, není-liž pravda? Dneska jsem se na to ptal a prý není, ale nevidím v tom rozdíl :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dneska jsem se na to ptal a prý není, ale nevidím v tom rozdíl Se doma podívám do etky, přijde mi, že je stejná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Díky Radime...pdfko pomohlo,z obrázku jsem nějak nerozeznal nožičky Ty tam nemáš tu součástku jako v tom pdfku na tom zeleném drátku u plusu...co to vlastně je a k čemu to slouží ? Ta součástka je dioda ale nevím na co. Na starém světýlku jsem ji měl a dnes co jsem koupil nové není :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Se doma podívám do etky, přijde mi, že je stejná. Říkali mi to na vrakáči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Díky Radime...pdfko pomohlo,z obrázku jsem nějak nerozeznal nožičky Ty tam nemáš tu součástku jako v tom pdfku na tom zeleném drátku u plusu...co to vlastně je a k čemu to slouží ? Myslíš diodu ?? Ano mám ji tam( na fotce ještě nebyla) ale trochu jinde připájenou. Není mi však moc jasný důvod proč tam ta usměrňovací dioda je, funguje to i bez ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Radime skládám za ty LED velkou pochvalu. Ja bych asi na to nemel nervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Myslíš diodu ?? Ano mám ji tam( na fotce ještě nebyla) ale trochu jinde připájenou. Není mi však moc jasný důvod proč tam ta usměrňovací dioda je, funguje to i bez ní. Já ji tam nedal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.