RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 DOBRÉ RÁNO RAZTY ZDRAVÍ VŠECHNY PRACUJÍCÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 TOMÍKU VITEJ MEZI ŠTAMGASTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj všem. Můžu se také zůčastnit,i když nejsem členem expresu???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj všem. Můžu se také zůčastnit,i když nejsem členem expresu???? JANEK SI TĚ TAM HNED PÍSNE NA SEZNAM......VŠAK SI Z HAVÍŘOVA NO NI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 JANEK SI TĚ TAM HNED PÍSNE NA SEZNAM......VŠAK SI Z HAVÍŘOVA NO NI no jasneee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 No problemo kazda dobra duse je vitana at z havirova a jeho okoli nebo treba aj z druheho konce republiky to je jen nazev hospody treba jako videnska kava taky kvuli ni nemusite jet do Vidne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 jen to nezakřiknout to Jeremy: musíme si udělat čas a naučit Tě točit pořádně pivo Jasnýý ) budu rád za každou radu a názoronou úkázku moc mi to nejde noo :palec: Jinač zdravím všechny ( vebnku je sice kosa,ale slunko svítí a tak to má být ) : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenny Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj kamaradi, prisla jsem se na vas podivat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Dobré popoledne :D jen tak kouknu kdo tu sedí a ono je prázdno tak že taky letím něco dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Dobré poledne, co jste měli dobrého k obídku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute z Ústí n.L. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute z Ústí n.L. :D ČAUES BLONDY :P JAK JE VE SVĚTĚ ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 ČAUES BLONDY :D JAK JE VE SVĚTĚ ? :P Jde to. Dnes jsem si poprvé projel dálnici z OV az do PHA !! Zase 30min ušetřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 http://www.exxxe.net/sexy.jpg :D :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 WOODY TY HADE MUSEL SEM RESTARTOVAT PS :D :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 WOODY TY HADE MUSEL SEM RESTARTOVAT PS :D :P :) Asi nemá velký výkon, že to nevydržel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute bando, jak je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Čaute bando, jak je? ČAU JANKU :D JDE TO, ALE DŘE TO :P PŘIPIŠ DO SEZNAMU ŠTAMGASTŮ TOMÍKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 ČAU JANKU :D JDE TO, ALE DŘE TO :P PŘIPIŠ DO SEZNAMU ŠTAMGASTŮ TOMÍKA :) Musíš mazat RAZTĚJI aby to nedřelo :( Chci se Tě zeptat, dokázal bys udělat točite schodiště na míru? Zatím to je jenom teoretická otázka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 S tou dalnici z OV do Belotina bych rekl ze to soudruzi zase posrali, jel sem tam v utery v noci, lilo, dementi opet pouzili ten cerny levny asfalt ktery se na mokru leskne jako psi koule, nekde nejsou ani svodidla a hlavne ze tam jsou na kazde strane dva pruhy v té casti kde chyby pul dalnice, takze kazdy dement predjizdi i kdyz je tam malo mista, sem zvedav kdy tam budou mit nejakou poradnou bouracku. Jako ja bych to takdle neoteviral je to hnus velebnosti, jak to uvidi nekdo ze zapadu tak si fakt nemuze myslet nic jineho nez ze jsme Bananenrepublik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Musíš mazat RAZTĚJI aby to nedřelo :D Chci se Tě zeptat, dokázal bys udělat točite schodiště na míru? Zatím to je jenom teoretická otázka :P NO JASNĚ ŽE JO, TAKOVÉ VĚCI DĚLÁME CELKEM ČASTO.........A TY SCHODY JSOU PRO FIRMU, NEBO PRO NĚKOHO ZNÁMÉHO NA BARÁK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 NO JASNĚ ŽE JO, TAKOVÉ VĚCI DĚLÁME CELKEM ČASTO.........A TY SCHODY JSOU PRO FIRMU, NEBO PRO NĚKOHO ZNÁMÉHO NA BARÁK ? Na můj barák který je zatím ve fázi kreslení a výpočtu. Uvidíme co řekne projektantka jestli normální,nebo točite. Líbili by se mi točite, ale po těch zase nedostaneš nahoru nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Na můj barák který je zatím ve fázi kreslení a výpočtu. Uvidíme co řekne projektantka jestli normální,nebo točite. Líbili by se mi točite, ale po těch zase nedostaneš nahoru nic... NO NECHCI TI DO TOHO KECAT, ALE JESTLI TO JE NA TVŮJ BARÁK, TAK SI NENECH DĚLAT SCHODY ZE ŽELEZA, ALE ZE DŘEVA BUDE TO VYPADAT MNOHEM LÉPE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 NO NECHCI TI DO TOHO KECAT, ALE JESTLI TO JE NA TVŮJ BARÁK, TAK SI NENECH DĚLAT SCHODY ZE ŽELEZA, ALE ZE DŘEVA BUDE TO VYPADAT MNOHEM LÉPE. Já chci kombinované, boky železné a našlápy dřevěné... Ale já a železo nejsme kamarádi, tak se domluvím s Tebou na fušku a jsem v klidu :P Jestli to vyjde a všechno dopadne dobře, tak příští rok můžou být pracovní srazy každý víkend u mě na stavbě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Já chci kombinované, boky železné a našlápy dřevěné...Ale já a železo nejsme kamarádi, tak se domluvím s Tebou na fušku a jsem v klidu :( Jestli to vyjde a všechno dopadne dobře, tak příští rok můžou být pracovní srazy každý víkend u mě na stavbě :D OK :P KOMBINACE ŽELEZO-DŘEVO JE TAKY DOBRÁ VOLBA......JÁ MYSLEL, ŽE JE CHCEŠ JEN ŽELEZNÉ.....TO BY BYL HNUS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ono lepší železné, než lozit po žebříku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Hoj chlapci,nachvilku doma a za chvili do Tesca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ono lepší železné, než lozit po žebříku :P To mě taky napadlo, žebřík a požární tyč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahojte..jakou jsi si vybral lokalitu Janku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdar hospodo :D tak dnes jsem dodělal první fázi denního svícení :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.