Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No já už měl v autě x ledek a nevdrželi mi svítit ani 6 měsíců :) peněz to s tálo a vše naprd. Teď uvidím co vydrží ty MADE IN HOME :palec:

Woody, měl jsem to moje LED stropní světlo v OI- pohoda, když jsem oktu prodal tak jsem ho dal do služební FI HTP a bylo vidět jak LEDky lehce poblikávají ( při volnoběhu ) a později jedna čtveřice zhasla úplně, připadá mi jak by bylo napětí z altíku u FI nějak hůře filtrované.

Odkaz ke komentáři

PŘED CHVÍLÍ MI VOLAL KÁMOŠ ......KDYŽ JEL PO NOČNÍ Z NOŠOVIC, TAK USNUL ZA VOLANTEM A ČELNĚ SE SRAZIL S TATROU :)

NA JEHO HONDĚ ŠKODA NECELÝCH 300 TISÍC A NA TATŘE 2 TISÍCE. LEŽEL 4 DNY VE ŠPITÁLE NA POZOROVÁNÍ. MĚL ŠTĚSTÍ JENOM PÁR NAŠTÍPLÝCH ŽEBER A MODŘINA PŘES CELÝ BACHOR A HRUDNÍK , OD BEZPEČNOSTNÍHO PÁSU

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
PŘED CHVÍLÍ MI VOLAL KÁMOŠ ......KDYŽ JEL PO NOČNÍ Z NOŠOVIC, TAK USNUL ZA VOLANTEM A ČELNĚ SE SRAZIL S TATROU :o

NA JEHO HONDĚ ŠKODA NECELÝCH 300 TISÍC A NA TATŘE 2 TISÍCE. LEŽEL 4 DNY VE ŠPITÁLE NA POZOROVÁNÍ. MĚL ŠTĚSTÍ JENOM PÁR NAŠTÍPLÝCH ŽEBER A MODŘINA PŘES CELÝ BACHOR A HRUDNÍK , OD BEZPEČNOSTNÍHO PÁSU

Tatra nezná bratra !

Odkaz ke komentáři
Razty jak bylo v rachotě ,a kdy budeš mit volno ,potřebuju zavařit ty sedačky pro Huberta a vevařit výztuhy ramen na přední nápravu.

MIRO V PRÁCI BYLO NA P... :o PRÁCE VENKU A V TAKOVÉM POČASÍ......DO KUKLY MI CHCALO, ŽE JSEM ANI POŘÁDNĚ NEVIDĚL CO VAŘÍM....NO PROSTĚ OPRC :lol:

ŠÉF ŘÍKAL ŽE SE TEĎ DO KONCE ROKU NEZASTAVÍME, ALE NA TEBE SI ČAS VŽDYCKY UDĚLÁM :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...