maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Po sedačkách koukám, protože ty moje jsou zaprasené. Kup uz z Okty 2 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Kup uz z Okty 2 . Jo ty budou určitě ve stejné látce :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Pokud to snehove podminky dovoli bude 20.12. zavod mezi kuzely a skola smyku na parkovisti v Radvanicich a pak besidka v Petrvalde v Challengeru. Pokud snih nebude, vypustil bych zavod s tim ze ho udelame bud v jinem terminu az bude snih, nebo v léťe. Přijde mi zbytečné mrznout nebo moknout kvuli zavodu na "suchem" povrchu...Do 16.12. potřebuji vedět učast. Kdo nepotrvdi do termínu bude na besídce dělat živý betlém! V pripade sucha muzeme udelat nejaky jiny zavod, treba neco jako je gumball po okoli :)vyticime trasu a kdo dojede cely vyhral.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Miro vlek bych ti možna domluvil v orlové....jen nevím jeho aktální vytížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Čus Badysu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Lanci víš jak jsem to myslel... :o Vím, ale stejně jsem se Ti musel zasmát, takový hezký oxymóron :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Nazdár, to víš koukám co zde nového u sousedů z Havru :oTak už se pochlub co je nového v tvém vozovém parku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 besídka s autama? to zní nějak nealkoholicky :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 V pripade sucha muzeme udelat nejaky jiny zavod, treba neco jako je gumball po okoli :)vyticime trasu a kdo dojede cely vyhral.... Brumbál 9 a 3/4 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Kdo nepotrvdi do termínu bude na besídce dělat živý betlém! JANKU ,TAK JÁ JDU DO BETLA ZA JEZULÁTKO......MŮŽU U TOHO LEŽET :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 V pripade sucha muzeme udelat nejaky jiny zavod, treba neco jako je gumball po okoli :)vyticime trasu a kdo dojede cely vyhral.... vyhral... celodení výlet do fakultní nemocnice v porubě :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Hlavne at na tom parkingu nedelame toto : zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 vyhral... celodení výlet do fakultní nemocnice v porubě Kdepak ti co budou v nemocnici prohrali..... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak už se pochlub co je nového v tvém vozovém parku. ;) Nic :) Laurina jezdí, Tsi ještě ne snad bude pod smrk :o včera jsem honil Yetiho Tsi (mnam) a dneska přišel Sup Combi... nááááádhera maximalná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak to bych si dal taky řict. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 K Chalengeru jezdi i MHD Ale myslim, ze akce ktere pachame jsou o lidech a ne o chlastu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Hlavně že tam jsou ty dvě slova :D Chlast a lidi jak se to rýmuje. :o :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Sup Combi... nááááádhera maximalná Ja byl dneska u Helera,ze kouknu a on tam nebyl :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Hlavne at na tom parkingu nedelame toto : zde Tak nasmáli (aspoň ti co přihlíželi) se hodně a o to jde, ne? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 K Chalengeru jezdi i MHD ;) Ale myslim, ze akce ktere pachame jsou o lidech a ne o chlastu NO TO JE PRAVDA ......TŘEBA JEŠTĚ TAKOVÝCH PÁR SRAZÍKŮ U KRAKONOŠE A JSOU Z NÁS VŠECH ABSTINENTI :) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 NO TO JE PRAVDA ......TŘEBA JEŠTĚ TAKOVÝCH PÁR SRAZÍKŮ U KRAKONOŠE A JSOU Z NÁS VŠECH ABSTINENTI :o Vskutku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 :-)no jo kazdy potrebuje nejakou drogu v zivote :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ja byl dneska u Helera,ze kouknu a on tam nebyl njn se ted neohřejou, dneska složili předváděčku a za chvilu prodana, koupil nějaky gynekolog :o U hellera stal, ted tam neni no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 K Chalengeru jezdi i MHD Ale myslim, ze akce ktere pachame jsou o lidech a ne o chlastu :o MHD je špatná volba, takže mattoni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 njn se ted neohřejou, dneska složili předváděčku a za chvilu prodana, koupil nějaky gynekolog U hellera stal, ted tam neni no JJ,Blondak ho prave fotil. Ty to tam pozorujes z okna :),ze to tak vis kdo a jak to bere :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 njn se ted neohřejou, dneska složili předváděčku a za chvilu prodana, koupil nějaky gynekolog ;) U hellera stal, ted tam neni no Hmm pěkné povolání :) a pěkné auto no a co :o . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 JJ,Blondak ho prave fotil. Ty to tam pozorujes z okna ,ze to tak vis kdo a jak to bere :o já byl u konkurence a na hellera skoro vidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Pak to probereme :o ,ale dnes jsem jezdil skoro celý den Blankou ;) to byla šichta :) .Stírače stíraly ale blinkry neblikaly jen svití a přerušovač nepřerušuje tak nevím co s tím je prerušovač jsem dal nový a nemaká Mam takovy pocit ze jsem dnesk koukala na BB... je to mozne? :D neparkujes nahodou na parkovisti u koleji? Ty to tam pozorujes z okna ,ze to tak vis kdo a jak to bere :D me spis by me zajimalo jak se z okna na dalku pozna ze je to gynekolog :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Zdravím všechny.... dlouho jsem tu nebyl... Jak se vede vsichni?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Bando jdu spinkat tak dobrou noc. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.