Neználek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Maroš, nejsou to náhodou saze z kumina ? :PNima to snig z Afriky? :D bo on jest čorny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tréning na octašluz :D http://rozzlobenimuzi.com/?linkid=19298-jde_se_do_prace.htm jeszcze mu portki spadly :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Nima to snig z Afriky? :D bo on jest čorny. jak pan piekne muvi po naszymu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 ahojte :)auto nechavam na zitra spinave :)jenom sem ho vevnitr uklidil :)takze doufam ze nekdo nebude trapasit s nalestenym bourakem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 jen blazen by ho myl v te kose. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 nějak mi začal černat monitor dole v rohu a strašně to hřeje,čím to?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak v Pičvoldě už tež fujo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 TO BUDE ZÍTRA KRÁSNĚ BÍLO :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Zdarec partyjo Konecne zacali ti nahore delat neco s tou moji objednavkou :P Pripravy za zitrejsi akci jsou v plnem proudu, stab zrovna dopilovava posledni detaily... nazdravi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak a jdu hajat ať jsem zítra fit :P :D :( dobrou noc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Zdarec partyjo :( Konecne zacali ti nahore delat neco s tou moji objednavkou :P Pripravy za zitrejsi akci jsou v plnem proudu, stab zrovna dopilovava posledni detaily... nazdravi :D tak to bude tip top Rikal jsi o nejakem tom pronajmu te plochy,kolik se bude platit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 No panik, no titanic... pronajem plochy jde do rezije Havirovskeho expressu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Zrovna jsem dopil se švagrem druhý půllitr slifky a někak do tady vidím rozmazaně !! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Teším se na zítřek!!! čáááááu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 NUTNÉ INFO!!! NEVÍM ZDA SE ZÍTRA STIHNU DOKLOUZAT!! MUSÍM SI NUTNĚ ZAJET NĚCO VYŘÍDIT! POKUD NESTIHNU ZAHÁJENÍ, TAK DORAZÍM SNAD O NĚCO POZDĚJI!! DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 NUTNÉ INFO!!! NEVÍM ZDA SE ZÍTRA STIHNU DOKLOUZAT!! MUSÍM SI NUTNĚ ZAJET NĚCO VYŘÍDIT! POKUD NESTIHNU ZAHÁJENÍ, TAK DORAZÍM SNAD O NĚCO POZDĚJI!! DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!! Hlavně v pořádku dojed a zbytecne nekvaltuj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Zrovna jsem dopil se švagrem druhý půllitr slifky a někak do tady vidím rozmazaně !! No fuj :P Je mi blbe za tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 NUTNÉ INFO!!! NEVÍM ZDA SE ZÍTRA STIHNU DOKLOUZAT!! MUSÍM SI NUTNĚ ZAJET NĚCO VYŘÍDIT! POKUD NESTIHNU ZAHÁJENÍ, TAK DORAZÍM SNAD O NĚCO POZDĚJI!! DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!! Podpantoflák a musi s manželkou na nákupy :P PS: já byl včera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 dobre ranko. Koukal jsem ze i u nas cosi nasypalo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Dobré ráno všem. :P Dnes v noci proběl pokus o vykradení Jarušky v 1 hodinu se rozdrnčel pejdžr a než jsem tam doběhl tak byla vylomena záslepka ze dveří řidiče a spuštěné okna jak se to snažil otevřít šroubovákem ale alarm mu neumožnil otevřit dveře tak to vzdal a zdrhl.Šel jsem po jeho stopách až skoro k Blesku ale tam vítr a ty stopy zafoukal sněhem .Dobře že jsem ho nečapl asi bych už seděl ve vyšetřevačce protože bych mu urval hlavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ty vole,az mi zabylo blbe. Hnusny pocit jen jak to ctu,natoz zazit...fuj. Hlasil jsi to na Polise ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Nehlásil to byla chyba já vím ,ale by jsem zmrzlý jak sobolí hovno vyběhl jsem jen v riflích a tričku ,ale jak jsem byl v tom švungu tak jsem zimu vůbec nepociťoval.A když jsem došel až k tomu Blesku to je asi tak 400 metrů a tam se mi ta stopa stratila a to že ho ťapnu se naráz stalo nereálné tak jsem měl dojem že tam zmrznu že nedojdu ani domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Smutná zpráva, ale za to s dobrým koncem. Mě stačilo, když mi nějaká příslušnice nejstaršího řemesla šlohla přední mřížky s lištami a nemohl jsem to rozchodit další dva dny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Nehlásil to byla chyba já vím ,ale by jsem zmrzlý jak sobolí hovno vyběhl jsem jen v riflích a tričku ,ale jak jsem byl v tom švungu tak jsem zimu vůbec nepociťoval.A když jsem došel až k tomu Blesku to je asi tak 400 metrů a tam se mi ta stopa stratila a to že ho ťapnu se naráz stalo nereálné tak jsem měl dojem že tam zmrznu že nedojdu ani domů To si dovedu predstavit.Napumpovany adrenalinem . Ja si rikal,zda ses oblikal.Jeste ze mas vojensky spanek. Miro,myslim ze i tak bys mel dat echo na Policiji,at vi ze se tam nekdo potlouka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 No asi zavolám na PČR ať tam dájí větší pozor.Ale musím to jit okouknout jak to vlastě vypadá .Protože jsem tu krytku tam jen tak nasunul ,a jestli budu muset rozdělávat dveře tak potěž panbuh budu muset rozlepovat tlumení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 No asi zavolám na PČR ať tam dájí větší pozor.Ale musím to jit okouknout jak to vlastě vypadá .Protože jsem tu krytku tam jen tak nasunul ,a jestli budu muset rozdělávat dveře tak potěž panbuh budu muset rozlepovat tlumení Ahoj. Vidím,že tě potkalo to samé,jako mě minulý rok v zimě... Jsou to k...y!!! Jinak přeju hezký den všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Neználek.. Nestraš u Blesku parkují Já Jinak snad ti to tá ku....va nezničila moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 No asi zavolám na PČR ať tam dájí větší pozor.Ale musím to jit okouknout jak to vlastě vypadá .Protože jsem tu krytku tam jen tak nasunul ,a jestli budu muset rozdělávat dveře tak potěž panbuh budu muset rozlepovat tlumení Mozna nejsi sam.Mozna to tam v noci obchazeli a bude vas vic.Jen at vi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Podpantoflák a musi s manželkou na nákupy PS: já byl včera Nééé to není pravda :P :smich: Ale ty si to přiznáš, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Nééé to není pravda :smich: :P Ale ty si to přiznáš, no Já si to přiznám, ty ne, ale všichni víme jak to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.