Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jero : tak nejak vypada .)na leto si pucuje zimni disky od cerne octy. Tak ted mi spadla brada :lool: ... krásná je ! ... shánim další oktu tak se ptám ... :) HDR .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ted mi spadla brada :) ... krásná je ! ... shánim další oktu tak se ptám ... :) Ver mi ze neni vsecko tak super jak to na prvni pohled vypada :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ver mi ze neni vsecko tak super jak to na prvni pohled vypada :) HH, no kola maska a kliky by mi bodly:)) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jo po 3. No u me to bud sviti radne :lool: a nebo vubec. Jen v kufru i kdyz je otevreny tak po minute to pohasne, ale asi je to pokles napeti, ktery klasicka zarovka pobere, kdyz je vlakno nahrate, ale dioda nee. Jeste si to promerim jaky je pokles a pokutim neco at to sviti stale. Jinak jeste jsem nacpal 7 ledek do kazdeho svetla na SPZ. :) Máš to pěkné, světla jak v Las Vegas. Jirko, v OI mi to taky nepodžhavovalo, v OII ano, bude to tím že tam pořád jsou nějaké malé volty které žárovku nerosvítí ale LEDky ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ted mi spadla brada :) ... krásná je ! ... shánim další oktu tak se ptám ... :lool: HDR .) Jero, nepsal tady někdo že nás HDR brzy opustí ???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jj...někde jsem myslím četl,že stačí dát někde svítit malou žárovičku,která pobere to malé napětí...jestli jsem to teda správně pochopil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 HH, no kola maska a kliky by mi bodly:)) :) Namatkou, cely interier KO, motorek sibru KO, zamky KO, zadni vyhrivani okna KO, prevodovka KO, spojka setrvak KO, u 210 tacho cca 5500 až 6000ot. proste prestane zrychlovat, jakoby omezovac, otacek, pricemz nizsi kvality necha dotocit do cerveneho .....a to je namatkou :)jinak od novoty jezdi chipla :)nevim na kolik ale kdysi to bylo dobre zihadlo .)jinak 7/1998 vyrobeno, SLX, takze jeste vlna palubka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jero, nepsal tady někdo že nás HDR brzy opustí ???? :) nééé :) .. opustilo me,ale kdyz vidim jak to ted zas frci ,vratilo se ke mne zpet :lool:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Namatkou, cely interier KO, motorek sibru KO, zamky KO, zadni vyhrivani okna KO, prevodovka KO, spojka setrvak KO, u 210 tacho cca 5500 až 6000ot. proste prestane zrychlovat, jakoby omezovac, otacek, pricemz nizsi kvality necha dotocit do cerveneho .....a to je namatkou :)jinak od novoty jezdi chipla :)nevim na kolik ale kdysi to bylo dobre zihadlo .)jinak 7/1998 vyrobeno, SLX, takze jeste vlna palubka. Takže top stav :) ... motor je super a je fakt ,ze na fotce nevypada na to ,ze by na tom mela byt az tak spatne ,kurnia, ale ty kliky :)) nevybuchame ? :) ... Ale jen tak btw ,co se tyce tech závad ... jezdí to vubec ? :lool:)) pšt - posloucham zlatokopky :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 :)jezdi to v pohode naskoci na brnk :)jen to proste chce uz zachazeni jako s dedeckem .)kdyz potrebujes nekoho hodne nasrat tak porad jeste dokaze letet .)ale drzet ji 2 hodiny pod krkem, to by asi nedopadlo dobre .)hold chce to velke investice a pak bude ok :)jelikoz jsou na hovno jen dilci veci o kterych vim :) Zlatokopky jsou fajne .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 :)jezdi to v pohode naskoci na brnk :)jen to proste chce uz zachazeni jako s dedeckem .)kdyz potrebujes nekoho hodne nasrat tak porad jeste dokaze letet .)ale drzet ji 2 hodiny pod krkem, to by asi nedopadlo dobre .)hold chce to velke investice a pak bude ok :)jelikoz jsou na hovno jen dilci veci o kterych vim :lool: Zlatokopky jsou fajne .) Hold , auto dělník :) J,jako s deckem jsem musel zachazet se 120ckou ,nebo spis jako s hodne starou babickou .... No ,kazdopadne,kdyby se opravila ,byla by to pecka ,takhle vypada moc pekne :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 chce uz zachazeni jako s dedeckem .)Zlatokopky jsou fajne .) takže pořád se posrává a musíš přebalovat!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nějak mi tady z toho čtení vyschlo v krku, jdu to zahnat klobáskou !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak to sem klidný doktore :) , to ještě Jaruška nějaký kilometr vydrží :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 tak tady mas neco k te klobasce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 takže pořád se posrává a musíš přebalovat!! :) No je treba hlavne predvidat :)a neblbnout moc .)jinak nikde me jeste nenechala stat .) akorat jednou davno spadla hadice od turba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nějak mi tady z toho čtení vyschlo v krku, jdu to zahnat klobáskou !! :)Že vás to pořád baví cpát se masem ;) co takhle zeleninu ;) ,ta se ale nedá udit. :) :lool: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 tak tady mas neco k te klobasce :) Peti dík, něco pro tebe na tu chřipku ať tady nepiju sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No jsem zvědav kdo urve příspěvek s číslem7777, tolik štěstí :) :) :lool: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tady je zase narvano a ani neni kde sednout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Raztějíí ?Čaues smile.gif zkoušel jsem kutit něco s tou fotkou ,ale musim si dovezt jedno CD se softem ,doma ho nemam ,, ve stredu vecer to zkusim poladit.) JEREMIÁŠI NEMUSÍŠ SPĚCHAT.......ČASU DOST :) NECHÁM SE PŘEKVAPIT. A JEŠTĚ JEDEN MALÝ DETAIL ......TO TI NAPÍŠU PŘES SZ :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ted mi spadla brada :) ... krásná je ! ... shánim další oktu tak se ptám ... :) HDR .) Hej hej hej, já sem první ve frontě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 TO si nemel rikat :) ted se rozjede davove silenstvi po prispevku 7777 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Raztějíí ?Čaues smile.gif zkoušel jsem kutit něco s tou fotkou ,ale musim si dovezt jedno CD se softem ,doma ho nemam ,, ve stredu vecer to zkusim poladit.)JEREMIÁŠI NEMUSÍŠ SPĚCHAT.......ČASU DOST :) NECHÁM SE PŘEKVAPIT. A JEŠTĚ JEDEN MALÝ DETAIL ......TO TI NAPÍŠU PŘES SZ :) Ok :lool: čekáám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Hej hej hej, já sem první ve frontě :) :lool:) já stejně rači sedan :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Razty tady to máš :) Je to ještě částečně mokré, takže to působí dojmem fleku :) Každopádně to poškození je třeba opravit, dříve to do auta nepůjde :lool: Každopádně časem na to přijdou potahy stylu RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No jsem zvědav kdo urve příspěvek s číslem7777, tolik štěstí :) :) :lool: :) :) U 7777mičky odpovíme všichni najednou a forum se zhrouti .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 U 7777mičky odpovíme všichni najednou a forum se zhrouti .... :) Otestuju rychlost servru .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Otestuju rychlost servru .) a pak se všichni potkáma zpátky na skodahome :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Pavle to půjde určitě zamaskovat,čalounici to daji do pořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.