Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jo po 3. No u me to bud sviti radne :lool: a nebo vubec. Jen v kufru i kdyz je otevreny tak po minute to pohasne, ale asi je to pokles napeti, ktery klasicka zarovka pobere, kdyz je vlakno nahrate, ale dioda nee. Jeste si to promerim jaky je pokles a pokutim neco at to sviti stale.

Jinak jeste jsem nacpal 7 ledek do kazdeho svetla na SPZ. :)

Máš to pěkné, světla jak v Las Vegas.

Jirko, v OI mi to taky nepodžhavovalo, v OII ano, bude to tím že tam pořád jsou nějaké malé volty které žárovku nerosvítí ale LEDky ano.

Odkaz ke komentáři
HH, no kola maska a kliky by mi bodly:)) :)

Namatkou, cely interier KO, motorek sibru KO, zamky KO, zadni vyhrivani okna KO, prevodovka KO, spojka setrvak KO, u 210 tacho cca 5500 až 6000ot. proste prestane zrychlovat, jakoby omezovac, otacek, pricemz nizsi kvality necha dotocit do cerveneho .....a to je namatkou :)jinak od novoty jezdi chipla :)nevim na kolik ale kdysi to bylo dobre zihadlo .)jinak 7/1998 vyrobeno, SLX, takze jeste vlna palubka.

Odkaz ke komentáři
Namatkou, cely interier KO, motorek sibru KO, zamky KO, zadni vyhrivani okna KO, prevodovka KO, spojka setrvak KO, u 210 tacho cca 5500 až 6000ot. proste prestane zrychlovat, jakoby omezovac, otacek, pricemz nizsi kvality necha dotocit do cerveneho .....a to je namatkou :)jinak od novoty jezdi chipla :)nevim na kolik ale kdysi to bylo dobre zihadlo .)jinak 7/1998 vyrobeno, SLX, takze jeste vlna palubka.

Takže top stav :) ... motor je super a je fakt ,ze na fotce nevypada na to ,ze by na tom mela byt az tak spatne ,kurnia, ale ty kliky :)) nevybuchame ? :) ...

Ale jen tak btw ,co se tyce tech závad ... jezdí to vubec ? :lool:))

pšt - posloucham zlatokopky :))

Odkaz ke komentáři

:)jezdi to v pohode naskoci na brnk :)jen to proste chce uz zachazeni jako s dedeckem .)kdyz potrebujes nekoho hodne nasrat tak porad jeste dokaze letet .)ale drzet ji 2 hodiny pod krkem, to by asi nedopadlo dobre .)hold chce to velke investice a pak bude ok :)jelikoz jsou na hovno jen dilci veci o kterych vim :)

Zlatokopky jsou fajne .)

Odkaz ke komentáři
:)jezdi to v pohode naskoci na brnk :)jen to proste chce uz zachazeni jako s dedeckem .)kdyz potrebujes nekoho hodne nasrat tak porad jeste dokaze letet .)ale drzet ji 2 hodiny pod krkem, to by asi nedopadlo dobre .)hold chce to velke investice a pak bude ok :)jelikoz jsou na hovno jen dilci veci o kterych vim :lool:

Zlatokopky jsou fajne .)

Hold , auto dělník :)

J,jako s deckem jsem musel zachazet se 120ckou ,nebo spis jako s hodne starou babickou .... No ,kazdopadne,kdyby se opravila ,byla by to pecka ,takhle vypada moc pekne :) :)

Odkaz ke komentáři

Raztějíí ?Čaues smile.gif zkoušel jsem kutit něco s tou fotkou ,ale musim si dovezt jedno CD se softem ,doma ho nemam ,, ve stredu vecer to zkusim poladit.)

JEREMIÁŠI NEMUSÍŠ SPĚCHAT.......ČASU DOST :) NECHÁM SE PŘEKVAPIT.

A JEŠTĚ JEDEN MALÝ DETAIL ......TO TI NAPÍŠU PŘES SZ :lool:

Odkaz ke komentáři
Raztějíí ?Čaues smile.gif zkoušel jsem kutit něco s tou fotkou ,ale musim si dovezt jedno CD se softem ,doma ho nemam ,, ve stredu vecer to zkusim poladit.)

JEREMIÁŠI NEMUSÍŠ SPĚCHAT.......ČASU DOST :) NECHÁM SE PŘEKVAPIT.

A JEŠTĚ JEDEN MALÝ DETAIL ......TO TI NAPÍŠU PŘES SZ :)

Ok :lool: čekáám :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...