Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak už jsem začal zase řešit :rolleyes:

Volal mi majitel toho vozidla "tedy bazaru o pěti autech"

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7832601

První majitel, Koupeno v ČR, Kilometry ověřeny a vyčteny z řídicí jednotky (CarDetect), Pravidelný servis v Liberci, kde bylo vozidlo koupeno + SERVISNÍ KNIHA

Nárazník byl údajně měněný zadní, prý majitel uvedl na pojišťovně majitel že byl prasklý

Interiér bez poškození, jen na řadicí páka ma poškození kde chybí planžeta (maličkost)

Odkaz ke komentáři
pěkný kočár a zajímavá cena, když vezmu že 2 roky tomu jsem dával 205 tis. za to svoje, ceny letí fajně dolů. :rolleyes:

Šlo to pěkně dolů no.. Každopádně kočár se mi taky líbí, a musí se nechat že i jednání majitele po telefonu na jedničku :D

Je z Třince, a auto stojí ve Frýdku.. Otevřel si bazar, díky zabaveným leasingům.. Říkal že není se problém domluvit kdykoliv o víkendu, i přestože má zavřeno určitě by přijel abych se podíval a svezl :smich:

Odkaz ke komentáři
Tak víš jak to je, pro kšeft je třeba se snažit. Já tolik štěstí neměl za 2 roky i s gumama jsem do toho vrazil 65 tis. a málem mě šlak trefil. Ale okta zatím slouží a doufám, že dlouho bude.

O štěstí mi moc nemluv, moje Octavia se může chlubit tak za dva roky minimálně s částkou 200tisíc a to bez prdele :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

K....a tak to už by mě Opava neminula a daleko jsem do ní neměl. Koupil jsem totiž z bazaru dovoz z Anglie a stálo to za to, doma se mnou skoro ani futra nemluvily. Začalo to turbem, klimou atd. mám skoro celo GO auta jenom převodovka a jednotka a je to komplet. :rolleyes: Teď se tomu směju, ale občas to bylo na vybulení můj první nafťák a dopadl jsem jak hubkař.

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři
K....a tak to už by mě Opava neminula a daleko jsem do ní neměl. Koupil jsem totiž z bazaru dovoz z Anglie a stálo to za to, doma se mnou skoro ani futra nemluvily. Začalo to turbem, klimou atd. mám skoro celo GO auta jenom převodovka a jednotka a je to komplet. :smich: Teď se tomu směju, ale občas to bylo na vybulení můj první nafťák a dopadl jsem jak hubkař.

Joo a abych nezapomněl, teďkom je stále ještě vozidlo v Servise, a čeká jej oprava za 96tisic :rolleyes: :D

Kompletní motor GO + Karoserie :smich::lol:

Odkaz ke komentáři

Já Woodyho celkem chápu...mám to podobně...v pondělí jsem začal pracovní týden,ale měl jsem volno=přesčas,takže pondělí jsem měl v úterý,dnes bych měl mít jako čtvrtek a poslední směna bude v neděli a přijdu domů v pondělí ráno a to bude pro mě Váš pátek :smich:

A na příští týden se mě radši ani neptejte :rolleyes:

jenda27...dopadnu jako hubkař...auto mám z D a nic jsem si neověřil a můžu jen čekat,kdy se to začne sypat...:D

Prodávat to nebudu,na to jsem si na ni už zvykl a mám to od léta teprve , ale příště budu míň hrrr a více uvažovat racionálně :smich:

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři

Zdravím vás :rolleyes:

Jak se daří ? Včera jsem se po dlouhém přemyšlení hecl a jelikož mi nesvítilo osvětlení nad SPZ a našel jsem doma několik LEDek ,zkusil jsem si ji osvítit sám:D Zjislil jsem ,ze jsou jen 3 funkční tak jsem je využil , večer dám foto :D

Nejsem LEDkový tak se mi nesmějte :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...