Hoblik Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Jojo sem si rano pekne zase prehodil kolecka :)sousedi uz se na me blbe divaji .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 jako Havirov totalni katastrofa... vsude jen hromada ledu a jen jsem vjela na ostravou spravovane cesty a najednou bylo vsechno ok :D Havirov opet nezklamal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Zdravím Vás "kamarádi" :) Nějaké krásné novinky, které mi za moji dobu ne-aktivity utekly? Nějaké poruchy na Vaších miláčcích? (myslím auta) :D Popřípadě nějaká zajímavost ze zákulisí? Svatba? Děti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Zdarec všem, to počasí je parádní mazec. Dneska jsem byl v Havířově a před Tescem na semaforech to Punto nezvládlo a potykalo si s nákláďákem no byl tam fernet na ledu efektní. Jinak cesty celkem ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Zdravím Vás "kamarádi" :) Nějaké krásné novinky, které mi za moji dobu ne-aktivity utekly? Nějaké poruchy na Vaších miláčcích? (myslím auta) :P Popřípadě nějaká zajímavost ze zákulisí? Svatba? Děti? :D ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 (upraveno) no problém ?! řeším aufólie na to moje kolega mi volal známému na STK jak to s nima je a bylo mu řečeno, že ta moje oktávka už má už má natónované skla u šoféra a spolujezdce (to je 70% propust.) tudíž tam fólie nepřichází v úvahu, neprojde prý STK ani kontrolou na cestě, tak jsem z toho nějaký divný na co jsou potom ty vylepené atesty ? Upraveno Březen 5, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 no problém ?! řeším aufólie na to moje kolega mi volal známému STK jak to s nima a bylo mu řečeno, že ta moje oktávka už má už má natónované skla u šoféra a spolujezdce (to je 70% propust.) tudíž tam fólie nepřichází v úvahu, neprojde prý STK ani kontrolou na cestě, tak jsem z toho nějaký divný na co jsou potom ty vylepené atesty ? ;) Kdo ti to řekl? Atesty jsou od toho aby jsi prošel u Policie ! Předložíš kartičku a pokud máš atest na přední folii, tak ti Policie nic neřekne :) (i kdyby jsi tam měl ty nejčernější) Na STK samozřejmě neprojdeš, ti mají 100x větší pravomoce :D STk ti řekne že na předních sklech nesmíš mít žádné folie (ani kdyby jsi měl propustnost 70%) takže jedině po známosti Na STK mam dvě známosti! Šenov nebo STK na Rondelu :D Policie ti ale nic na cestě neřekne, jen při cestě do zahraničí ti můžou odstavit auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Kdo ti to řekl? Atesty jsou od toho aby jsi prošel u Policie ! Předložíš kartičku a pokud máš atest na přední folii, tak ti Policie nic neřekne :D (i kdyby jsi tam měl ty nejčernější)Na STK samozřejmě neprojdeš, ti mají 100x větší pravomoce ;) STk ti řekne že na předních sklech nesmíš mít žádné folie (ani kdyby jsi měl propustnost 70%) takže jedině po známosti Na STK mam dvě známosti! Šenov nebo STK na Rondelu :D Policie ti ale nic na cestě neřekne, jen při cestě do zahraničí ti můžou odstavit auto ;) no na cestě mi prý napálkuje 1000 - 2000 policajt, tak nevím, ale mám příští týden školení na služ.auto tak se toho komisaře schválně poptám, ale zazdil mě dneska jak malého synka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 no na cestě mi prý napálkuje 1000 - 2000 policajt, tak nevím, ale mám příští týden školení na služ.auto tak se toho komisaře schválně poptám, ale zazdil mě dneska jak malého synka :) Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 No tak jak se říká babo raď, prý jsou s tím problémy v Polsku, Německu i Rakousku máte někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 ptám se bydlím kousek od hranice a ta jejich Straź tam stojí dost často. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 No tak jak se říká babo raď, prý jsou s tím problémy v Polsku, Německu i Rakousku máte někdo zkušenost? Má zkušenost byl problém do jakéhokoliv zahraniční státu! Co Vím o Německu a Rakousku dostaneš dost vysokou pokutu a pokud nemáš na zaplacení, odstaví ti auto! (dokud pokutu neuhradíš) Slovensko to docela toleruje, ale záleží na kterého policajta narazíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Lukáš no není to tak s těma foliema? Pokud se pletu tak mě oprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 no bezva do Polska a na Slovensko jezdím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 RiderPaul: Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! ______ kdo ti to řekl? zalezi na policajtovi, kdyz bude chtit dostanes flastr az do 2000kc jak psal jenda27 a kdyz nebudes souhlasit s pokutou tak te oznami na magistrat a muzes jit domu pesky:) auto nezpusobile k provozu:) jinak duvod je jednoduchy a zjisteni taky ridic musi jit videt pres bocni predni okno vozidla:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 RiderPaul: Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! ______kdo ti to řekl? ;) zalezi na policajtovi, kdyz bude chtit dostanes flastr az 2000kc jak psal jenda27 a kdyz nebudes souhlasit s pokutou tak te oznami na magistrat a muzes jit domu pesky:) auto nezpusobile k provozu:) jinak duvod je jednoduchy a zjisteni taky ridic musi jit videt pres bocni predni okno vozidla:) Právě proto sem řekl ať nám to tady pěkně nastíníš :) Tohle jsou moje informace, a nikdy jsem se nesetkal s policajtem co by požadoval pokutu, ani když jsem ho vytočil s kamarádovým autem Byl jsem drzý, ale za okna nikdy ani slovo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 já nenapsal dostaneš vždy pokutu rekl jsem zalezi na policajtovi.ON MŮŽE DÁT POKUTU A NEMUSÍ,zaleží na něm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Rider :Byl jsem drzý, ale za okna nikdy ani slovo ______ muzu ti to zaridit jestli ji chces:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 No jo , ale jak zafólijuju zadní okna a kufr tak to bude jak pěst na oko. Nedokážu si to představit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 já nenapsal dostaneš vždy pokutu :) rekl jsem zalezi na policajtovi.ON MŮŽE DÁT POKUTU A NEMUSÍ,zaleží na něm... Mno dejme tomu že v ČR z toho strach opravdu nemám Ale se zahraničím se rozhodně určitě nepletu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Rider :Byl jsem drzý, ale za okna nikdy ani slovo ______muzu ti to zaridit jestli ji chces:-D Tak se pozná kamarád :) Pro tebe ještě hnu někdy prstem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 ne to nedelej to neni pekne takova michanice barev, bud to riskni na cele ,nebo si dej takove ty stredni ale to je zas o nicem....zalezi na tobe:)ale jak rikal pajunk neslysel jsem nikoho kdo by dostal za okna pokutu ,ale to neznamena jak rikal pajunk ze ji dostat nemuze:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 no vy dva jste se na mě dohodli, to není ani v řiť ani v oko :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Rider:HAvířov je na skla tolerantni:) ja jen chtel opravit,at si borec neda suverene okna a dostane flastr a ty mu bulikujes ze kdyz ukaze nakou karticku ktera ti je na hovno, bude neprustrelny:-D to s tou kartickou nekdo jen vymyslel je ti to uplne na nic jak na STK tak i vsude jinde:) zajimalo by me kdo to rozsiril tuto informaci.ale veri tomu moc lidi i ja veril ze s ni na me nikdo nemuze co se tyka oken, chybama se clovek uci:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Nejlépe bych řekl že tohle šíří prodejci, které odborné instalace provádí no ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 nejlepsi jak mi rikal kdyby neco ukaz tu karticku a je to vcajku a podobne:)ale asi bych se tech skel jendo nebal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 v tom případě je ta legislativa na hovno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Přeci jenom, má to hodně aut! Kdyby policie chtěla, tak denně vybere pokut až až 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 v tom případě je ta legislativa na hovno ;) Myslím si že žádná není :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 vsak jasne:) kor v havirove :-D:-D tu to ma snad uplne kazdyyyyyy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.