Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré= ráno :)

TY WOE UŽ SEM SE LEKL ŽE MAROŠ ZAČAL TUNIT SVÉHO KOMBAJNA :lool: ;) :)

Ber to i z té druhé stránky, takové auto se jen tak nevidí a prolétlo by hodně for na netu :(

O té fabce jsem někde čet že už je dokonce bez STK a nikdo to nechce udělat neboť nepasují rozměry vozidla a plno dalších kravin :lool:

Takže pokud chce někdo na zahradu kurník pro slepice je k mání :lool:

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko .

J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná .

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko .

J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná .

čau a není ta dílna v Třinci Kanada ??

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko .

No problém je v tom slovičkaření - nebouraná znamená že v dany okamžit prodeje je nebouraná :lool: Toť výrok policie při vyšetřování totální bouračky a následně prodaná jako nebouraná ;)

Odkaz ke komentáři
Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě .

Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool:

no nevím nevím , tehdy mi přispěl akorát na to turbo, jinak se s nima nešlo domluvit a poruch jsem tam měl jak máku, viz odkaz v podpisu

Odkaz ke komentáři
pod Valachovcem avivacars

No to je další takový vrakáč ;) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool:

Odkaz ke komentáři
No to je další takový vrakáč :) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool:

no nazdar ;)

Odkaz ke komentáři
já už jsem s maminou vyléčený totálně mám 4. auto z bazaru a jestli ještě někdy pořídím nějaké jdu do do předváděčky.

Další co tě může vydrbat jezdí s tím třeba 100 lidí a každý to zkouší co to vydrží ;)

Můj názor je radší menší ale nové :lool:

Odkaz ke komentáři
Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě .

Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool:

já netvrdím že to skládali oni, ale prodávali přes bazar, stálo mě to 2 roky než se to dalo do kupy, ale naštěstí to jezdí dobře

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...