blondakxxx Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Taky uvažuju nad foliema, a mám právě strach je dát na přední okna Co na to STK,PČR ? S STK a PČR může být problém, ale zamozřejmě že tito orgáni je na svých soukromých autech mají taky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Taky uvažuju nad foliema, a mám právě strach je dát na přední okna Co na to STK,PČR ? taky jsem dlouho rozmýšlel, ale risknul jsem to, STK to oficiálně neprojde a PČR záleží na koho narazíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 zdravím lázeňského šviháka Zdar chalani tak pro dnešek po procedurách a po oběbě vyrážím na turu na Lietavský hrad. No po včerejšku to bude náročnější ale je třeba to rozchodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Nepotřebujete někdo náhradní díly na SE K750i ? http://www.aukro.cz/search.php?string=K750...&country=56 Už jsem objednal dva displaye a ještě něco přiberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Zdar chalanitak pro dnešek po procedurách a po oběbě vyrážím na turu na Lietavský hrad. No po včerejšku to bude náročnější ale je třeba to rozchodit bylo liguééére co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 bylo liguééére co ? no ani mi nepřipomínej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 no ani mi nepřipomínej no já jdu dneska a ráno malovat to budou vibrace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Ahoj Petře...budeš o víkendu v lázních nebo jedeš domů ? Kdybychom se někdo tady chtěli za tebou zastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Čaute Jestli tam máte ještě sluníčko, tak si ho užijte, protože tady v Olomouci už se zatahuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tady je už taky takové polojasno,nebo co to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tady už ani to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Teď mi přistál na stole oběd-pangasius , tak se trochu rozjasnilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Teď mi přistál na stole oběd-pangasius , tak se trochu rozjasnilo Tyyyyjo, letajici ryba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Taky jsem na to hleděl a přiletěla i s talířem,bramborovou kaší a oblohou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Já bych dal, na služebáku mám předek 75% propustnost zbytek 20% je to fakt decent. Se můžeš kouknout v reálu na fotce to tak nevypadá. jj Radime, představu vím co tam dát, ale nevím furt jestli jo nebo nééé jinak ano v PL jsou na folie háklivý, každá hlídka má měřič propustnosti údajně....ale jelikož je to velice lehce podplatitelná banda, tak zas až tak to nejni nejhorší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jj Radime, představu vím co tam dát, ale nevím furt jestli jo nebo nééé jinak ano v PL jsou na folie háklivý, každá hlídka má měřič propustnosti údajně....ale jelikož je to velice lehce podplatitelná banda, tak zas až tak to nejni nejhorší doufám, že ty měřiče nekoupí našim orgánům!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Jen pár fotek beze slov, Raztyho kolečka a moje na Huberta .A kolečka vyměněné na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 (upraveno) Paráááda Miro. Už je viděl Rostik? Upraveno Duben 9, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Jen pár fotek beze slov, Raztyho kolečka a moje na Huberta .A kolečka vyměněné na zimu nejsou to Molikovi zimni kolecka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Zdravím vás, tak dneska mi fakt začal den superně! Příjdu k autu, a bylo nabourané ze předu (nějaký dement jak vyjížděl, tak se mi opřel zadní části vozu a sjel cely nárazník Prasklý blinkr a lišta podřená Byl jsem u Marka, tak mi tam rozleštili a zaleštili nárazník až na pár škrábanců to nejde moc vidět ;) Každopádně blinkr jsem si musel nechat objednat. Nechápu lidi co někomu nabourají auto a odjedou (aniž by dali posraný lísteček za stěrač) Každopádně vím o koho jde a až ho potkám (pána) bude mít co semnou dělat. Dnes jsem ohlídl jeho Felicii a má vzadu lištu čerstvě sedřenou (odpovídá výšce mého vozu a podření) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 To je ticho...děcka jsme dali do neděle ke tchýni,aby se manželka mohla učit Byli jsme si poparkovat na hrázi u Žermanek a myslím,že to bude k něčemu dobré,že se budeme v autě střídat...alespoň teď bude doma větší pochopení pro vylepšování vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ... Příjdu k autu, a bylo nabourané ze předu (nějaký dement jak vyjížděl, tak se mi opřel zadní části vozu a sjel cely nárazník Prasklý blinkr a lišta podřená To znám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 To znám Neřekl bych nic, kdyby aspoň neodřel předek který je nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 do mě nacouval jeden kretén v tentýž den, co byl slavnostně namontován RS nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 do mě nacouval jeden kretén v tentýž den, co byl slavnostně namontován RS nárazník Takže jsme na tom stejně skoro.. Zabíjet Aspoň že to šlo zaleštit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Lidi jsou svine, proc by se mel k necemu takovemu priznat a prijit o bonusy, kdyz ho u toho nikdo nenacapal??? Bando jak to vubec vypada u nas s pocasim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ja myslel ze mas v haji microspinac... Maroš mi to projel a řikal podle chyby ,že asi kabliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 nejsou to Molikovi zimni kolecka?Ano ;) udělali jsme výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Maroš mi to projel a řikal podle chyby ,že asi kabliky tak shod tapec a koukni jestli je vsechno v oukeji ;) takze molik ted bude jezdit v zime i v lete na spiderech. Tady nekdo bojuje o pohar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tak shod tapec a koukni jestli je vsechno v oukeji :D takze molik ted bude jezdit v zime i v lete na spiderech. Tady nekdo bojuje o pohar Tak Molík určitě na FRS jezdit nebude ;) ;) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.