Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Verush, že se tady taky někdy ukážeš. Já už na odpoledne program mám. Snad HAVEXU takové počasí klapne příští neděli !!

Jo koukala jsem že jdeš do Zoo :-) Tak pozdravuj tygry. No a docela mám teď nestíhačku v práci tak sem HavEx šidila, ale snad to zas bude lepší..

Odkaz ke komentáři

Zdarec :P

Ale docela dobře ,akorát mě doted rzí ,že jsenestihl registracku na srpinty :smich: tak jse jen koukal .

Do výškova už jedu kuchnuty a připravený . Ta už si sjet musím .

Ale k nečemu to bylo ;) , na zpáteční cestě jsme na to trošku s kámoše co má VTi šlápli a změřená "tacho" Maximálka ,což jsem už chtěl dávno , je momentálně u modráska 225km/h ... Ještě to musím zkusit navigackou kolik to premeruje .

A jak ty ses mel ? ... Videl jsem akorát tvoji káru ,ale tebe jsem nikde nepotkal , akorát jsem luvil chvíli se Zdenkem (T-funem),trosku jsem se informoval o srazu v dilne na mereni a poslechl si jak si Zdenda vysvíjel z nabourané octy(HOnda):smich::smich: a s Aresem :smich:

Odkaz ke komentáři

Razty : vis jak ale na me neceka doma maly kluk.....plus octavka je vahove, nekde jinde, ja kdyz jedu po dalnici dve kila tak drzim volant jednou rukou a koukam na svet. Ja osobne bych hondu bral na hodne divoke zrychleni ale ne jako dalnicni dostavnik, to stavim ja, a proto se na sprintech nechytam :)tam bude mit uspech Jero ;)

Mimoto ja nemam nic proti jezdeni rychle, a uz vubec ne proti sprintum, to je podle me idealni misto kde to muze clovek okourit...a celkove ja sem ridic klidas, i s tema konama jezdim na pohodu :P

Odkaz ke komentáři
AHOJ BANDO :smich:

HOBLÍK MĚ ROZESMÁL......Jero ty si vrah 225 km /h :P ........JERO TO TI ŘÍKÁ TEN PRAVÝ CO ??? :smich: :smich: :smich:

Čaues chlape :D

No mě to přišlo jakoby mě Hoblajs nějak přestal mít rád ;) , ale naštěstí to šlo vpohodě :D necítil jsem se v nebezpečí . Už dlouho si po dálnici nesjedu .

Jinač tady jedna miniatura - černá nebo bílá :D .) ?

SNB18865.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...