Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Zdravím vsecky Jajic : My jsme vcera museli chranit cest skodovek kdyz tam byla ta nadrzena honda, ktere to mimochodem vubec nejelo spatne...230 a ta svina byla furt za mnou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 a navíc té hondě to ani trošku nečoudilo hoblik....kdy se můžu stavit pro světla na zápůjčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 a navíc té hondě to ani trošku nečoudilo hoblik....kdy se můžu stavit pro světla na zápůjčku? Dam je Verush, ona bude v pondělí v Těšíně, zajdi si k ní do práce pro to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Dam je Verush, ona bude v pondělí v Těšíně, zajdi si k ní do práce pro to... super budu velkým dlužníkem chci do mimoně s hezkýma světlama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 (upraveno) super budu velkým dlužníkemchci do mimoně s hezkýma světlama Jsou to holé kurpusy bez elektriky, přeskládáš si to, jeden trvá tak cca 15 min. počítáš stím,jo? Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Hoblík tos toho Forda táhl na laně? :smich: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Woody : Ted sem mimo misu jakeho forda myslis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Krasne poledne preji vsem ve spolek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 jjj......počítám s tím Hoblíku od kolika do kolika Verush pracuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Sory Hondu . Jsem se splet,to viš internet v mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Bré rano, Pitris já vím a sleduji to. Ale dle stavu financí to asi nedám. Musím ještě dodělat pár věci na autě Kube vidíš to? Hned první denní, tak jsem šel dříve spát a oni tu tlachaji o 106 a ještě také fajné tema Vidim Woody a je videt,ze s tim mas uz skusenosti Sory Hondu . Jsem se splet,to viš internet v mobilu Tak takhle ty jsi pripojeny v praci.... A ja myslel,ze tam tahahs notas Jinak dobre rano vsem!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Noťas mam na tv a filmy , nemam mobilní připojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Noťas mam na tv a filmy , nemam mobilní připojení kua Woody, když máš net v meblu tak to půjde i přes noťaš né ???? Co máš za taríf, předpokládám že to jede přes GPRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Woody : netahal to fakt nekourilo a jelo krasne Jajic : od 8 do pul 5 tam vetsinou je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Noťas mam na tv a filmy , nemam mobilní připojení To ma nekdo ale pohodovou napln prace...... Kouka na filmy, surfuje si na netu..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 To ma nekdo ale pohodovou napln prace...... Kouka na filmy, surfuje si na netu..... :D Ty máš co mluvit, máš k tomu ještě 30st, hezky někde u vody, baby...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj Radime, v mobilu mám to připojení za kilčo a to asi na net nebude stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Čus bando.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj Radime, v mobilu mám to připojení za kilčo a to asi na net nebude stačit Jestli to je gprs, data nonstop tak spojíš mobil s noťasem kabelem nebo přes bluetooth nainstaluješ modem t telefonické připojení k sítí a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak to nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jestli to je gprs, data nonstop tak spojíš mobil s noťasem kabelem nebo přes bluetooth nainstaluješ modem t telefonické připojení k sítí a je to. Radime za to kilco to ma fupko nekde kolem 10MB a navic vsechno co nejde pres port 80 se caluje... Takze pripojeni notaku bych neriskoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Radime za to kilco to ma fupko nekde kolem 10MB a navic vsechno co nejde pres port 80 se caluje... Takze pripojeni notaku bych neriskoval fšak právě proto jsem se ptal co to má za tarif, já jsem měl v meblu data nonstop GPRS za 150 kč a jelo to v poho, teď mám CMDA modem, sice "horší" pokrytí než GPRS, ale rychlost 1Mb a výš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ty máš co mluvit, máš k tomu ještě 30st, hezky někde u vody, baby...... No to teda ne ne :D Treba tenhle vikend je pod mrakem a jenm 19°C, k mori je to 200km a koupaliste jsou jeste zavrene....... Takze tento vikend jsem placenej jen za to ze tady chlastame pivo a sedime na zadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No to teda ne ne :D Treba tenhle vikend je pod mrakem a jenm 19°C, k mori je to 200km a koupaliste jsou jeste zavrene....... Takze tento vikend jsem placenej jen za to ze tady chlastame pivo a sedime na zadku nemáte tam, jedno volné místo ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 nemáte tam, jedno volné místo ???? Pockej budu nad tim premyslet......... Hmmmmm..........Ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Asi mám nějaký problém s klimou zdá se mi ,že nějak malo chladí mám manual :D neví někdo o někom ...kontrola atd.... dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Asi mám nějaký problém s klimou zdá se mi ,že nějak malo chladí mám manual :D neví někdo o někom ...kontrola atd.... dik Auto Toman Havirov, Barum servis pod Bludovickym kopcem- Havirov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Auto Toman Havirov, Barum servis pod Bludovickym kopcem- Havirov. Ok dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 nemáte tam, jedno volné místo ???? A stejne si myslim,ze by te ta prace nebavila..... Pryc jsi tri tydny a doma par dni. Co by ti na to rekli doma? A kdy by jsis hral s autem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.