Kube Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ok dik Ja osobne byl u Tommana a byl jsem spokojeny, 2h hledali kde mam unik az ho nasli. Uplne pidi dirka v chladici... A to tam mel Uv sracku aby to videl. Dokonce byli takovi frajeri ze si vytakhli medium zpatky abych ho zbytecne neplatil kdyz by mi stejne zdrhlo..... Tata byl u Barum a taky fajn, ale nezjistili ze ma pdrly ten hlinikovy vysousec a ma kulicky vsude v systemu climy...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 (upraveno) Ja osobne byl u Tommana a byl jsem spokojeny, 2h hledali kde mam unik az ho nasli. Uplne pidi dirka v chladici... A to tam mel Uv sracku aby to videl. Dokonce byli takovi frajeri ze si vytakhli medium zpatky abych ho zbytecne neplatil kdyz by mi stejne zdrhlo..... Tata byl u Barum a taky fajn, ale nezjistili ze ma pdrly ten hlinikovy vysousec a ma kulicky vsude v systemu climy...... Na ten praskly vysousec mu prisli az po mesicnim zkoumani u Auto Thorax v Ove. Neuctovali vsechny hodiny prace, ale i tak to byl ranec jak svina!!! Vectome jestli mas karu novou tak si zajed bud do te barumky, nebo k tomanovi at ti zkontroluji tesnost, udelaji desinfekci a doplni medium. Nekde jsem vycetl ze desinfekce by se mela delat na zacatku a konci sezony a jednou rocne doplneni media. Normalni unik media je pry 10% ročne. Ja osobně jednou za rok vyčistím klimu sprejem za cca 300,- + filtr s uhlikem (cca 600,-) a co dva roky jedu doplnit medium a natlakovat klimu (full servis cca 1.200,- podle toho kolik g media doplnuji)... EDIT : doporučuji si v barumce založit členskou kartu, ceny jsou pak o něčem jinem. Umi celkem dobre tu climatizaci, laserovou geosku a test tlumicu... Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj lidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No nevim,Mirda na ten servis pod bludovickame nadaval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No nevim,Mirda na ten servis pod bludovickame nadaval. Aha a co doporučuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 A co jinak opět zase po vikendu a zitra do rachoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 http://autobazar.avizo.cz/skoda-octavia-ii...06-2977821.html Tak se koukejte: Škoda Octavia II 1.9 TDIPD 6/06, r.v. 2006, nafta, 1896 ccm, 77 kW, barva: šedá, hatchback, počet míst k sezení: 5, STK do: neuv/edeno, cena včetně DPH, stav: havarované, ABS, imobilizér, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, tónovaná skla, TP CZ, vůz lehce poškozen, ... rozumná cena, www.crash-cars.cz, crashauto@seznam.cz; 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 http://autobazar.avizo.cz/skoda-octavia-ii...06-2977821.html Tak se koukejte: Škoda Octavia II 1.9 TDIPD 6/06, r.v. 2006, nafta, 1896 ccm, 77 kW, barva: šedá, hatchback, počet míst k sezení: 5, STK do: neuv/edeno, cena včetně DPH, stav: havarované, ABS, imobilizér, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, tónovaná skla, TP CZ, vůz lehce poškozen, ... rozumná cena, www.crash-cars.cz, crashauto@seznam.cz; To neni doufam tvuj pristi vyber ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 "vůz lehce poškozen" me poser 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 To neni doufam tvuj pristi vyber ? Autodům Vrána mu to dá do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zdarec fšichni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zdarec fšichni hooooj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 To neni doufam tvuj pristi vyber ? Tak ty jsi vůl "vůz lehce poškozen" me poser Právě proto jsem to sem dal, je to docela úlet! Auto vypadá jako jedna velká konzerva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Radim,kde jsou ty fotky, jak jsi namontoval tu novou led do dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 :angry: http://www.crash-cars.cz/index.asp?menu=648&record=8212 ;) :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Radim,kde jsou ty fotky, jak jsi namontoval tu novou led do dveří? Nejsou protože LEDky pořád leží v šuplíku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No nevim,Mirda na ten servis pod bludovickame nadaval. Nevim jaci jsou jako servis, opravy delam u Tomana, ale na geo a climu si na barumku stezovat nemuzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Radim,kde jsou ty fotky, jak jsi namontoval tu novou led do dveří? Carlosi tady jedna rychlo fotka pro tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 To je polární záře ..těším se až to uvidím naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zdar všeci tak Baník p... 1:0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 tak a víkend je v prdeli :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 (upraveno) Nevím jak ty,ale já měl dnes poslední směnu a mám týden dovolenou Radime... nechceš ? Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nevím jak ty,ale já měl dnes poslední směnu a mám týden dovolenou Radime... nechceš ? Jirko....to od tebe není hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 tak to ber Jirko vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 není to hezké zas to škaredé pondělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Láká mě to..když mě ty kola nevyšly...ale je to na liftback a nevím jak moc je to složité to upravit na combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 sedacky vypadaji hezky a i ta cena myslim dobra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nevím jak ty,ale já měl dnes poslední směnu a mám týden dovolenou Radime... nechceš ? Zdar všici.Juro neprovokuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nevím jak ty,ale já měl dnes poslední směnu a mám týden dovolenou Radime... nechceš ? dobrá cenofka,kožku nechci ale takový dynamic paket bych bral !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.