blondakxxx Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Rychlý průlet "ala" sputnik Zdravím všechny : ) ahoj sputnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 hmm, takže tě čekáme ve standartním pracovním oděvu na příštím srazíku. Blondy jako vzdy :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Zduř.Tak pietu máme za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 sjel jsem teďka malému hlavu strojkem...s tím škrábancem pod okem vypadá na pěkného rváče...až na ty plíny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Čeká mě přepojení telefonní ústředny, a ti čolci mi to nebovolí udělat za provozu, nevím proč co jim vadí že by jim nefungovaly telefony. No to přijď přepojovat k nám, mně by vůbec nevadilo kdyby mi tu nefungoval telefon No jinak na srazy se docela blbě chodí v podpadkách, viz Jablunkov a Lomná, bych tam někde uvízla ještě rychleji než Octavky mezi stromama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 jsem nějak "přepálil" začátek šichty :palec: už mne chytl KOPR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 To sme dva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 ještě že mám teď v plánu upgrade renckové diagnostky dvě hoďky nicnedělání.....ale zodpovědného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Hoblík.....kolik bereš do Mimoně vody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jajic : zalezi jake vody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jajic : zalezi jake vody vyjímečně myslím na mytí auta když jsem tě viděl v mostech,jak jsi pucoval,tak co teprve po 360km do Mimoně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 vyjímečně myslím na mytí auta když jsem tě viděl v mostech,jak jsi pucoval,tak co teprve po 360km do Mimoně Mimon neni o lesteni takze tam na to prdim :)extra po takove strece :)umyju, vysaju ale v jakem stavu dojedu uz je mi jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 počítám,že stejně pojedem v dešti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 octavia tdi x american muscle car 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 asi mu to jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No to přijď přepojovat k nám, mně by vůbec nevadilo kdyby mi tu nefungoval telefon hmm, tak večer ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 hmm, tak večer ???? Klidně hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) čus, nechal jsem si to doplnit a desinfikovat v Dolní Lutyni pod mostem a platil jsem kolem 900 Kč. Jo dneska jsem tam byl se poptat řikal at přijedu kdykoliv tak tam jedu zitra po šichtě potom na píšu jak to dopadlo .... jinak čau bando Upraveno Květen 3, 2010 uživatelem Vectom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Klidně hned až tak..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ahojte bando. Tak ja uz jsem v Milane. Uz me i skladaji tak to vypada ze bych do 1h mohl mit padla uplne TO JAJIC: Ty kravo co s tou OI dela tak to je maso Takhle to jede i Hoblikovi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ahojte bando. Tak ja uz jsem v Milane. Uz me i skladaji tak to vypada ze bych do 1h mohl mit padla uplne TO JAJIC: Ty kravo co s tou OI dela tak to je maso :D Takhle to jede i Hoblikovi? Ty jo ty to stíhaš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no Hoblíkovi to jede hezky.....ale asi by mu chybělo 4x4 uvidíme......třeba se ti dva v mimoni poměří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 nemam sanci proti pajinovi :)4x4, oholene auto a aspon 300 koni pod kapotou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Verush......díky za pokus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ty jo ty to stíhaš Znas to rceni: Vojak se stara vojak ma! no Hoblíkovi to jede hezky.....ale asi by mu chybělo 4x4uvidíme......třeba se ti dva v mimoni poměří Budu mu drzet palce!!!!! :D nemam sanci proti pajinovi :)4x4, oholene auto a aspon 300 koni pod kapotou :) Tak ja Ti pujcim komplet celou Lilo, ty si z ni na ten sprint vezmes Haldex a vsechno kolem a do kufru muj motor aby jsi mel stejne jako on a udelas ho!!!!! No a pak to zase vsechno smontujeme zpatky Jinak uz ma teda pradla. Jupi!!!!! Prvni kousek padnul za vlast A uz mam i obed hotovy, dneska se mi nechtelo varit tak jen instantni..... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jojo mit tak 4x4 ku to by se ladilo, ale bohuzel sem takdle neuvazoval pri koupi auticka :)tehda sem chtel pohodlny kocar na dlouhe jizdy, tak sem ho cely radne vytlumil, a to mi ted ubira cene vteriny Hold pristi auto uz si dobre rozmyslim na co ho budu pouzivat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Nebud smutny Hobliku Ja Ti Lilo pujcim! Ale musim se jeste zeptat Andy PS: Molik je krasne auto!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Dekuji za moralni vzpruhu :)tento tyden pujde molik na finalni doladeni a uvidime co z toho vyleze, velke IC uz je namontovano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Dekuji za moralni vzpruhu :)tento tyden pujde molik na finalni doladeni a uvidime co z toho vyleze, velke IC uz je namontovano :) Tak hlavně až nelezou chlupy z výfuku jak Jerovi ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.